Намаления 2011/2012

• 83 423
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
а столчета  за кола на чико има ли в люлин? в младост днес имаше 2 колички на хаук , няколко кошници и един стол 15-36 на някаква незвестна марка....

В Младост имаше и на Кам.

# 226
Хиполенд-Варна има доста играчки намалени с 55% или вариант купи едно и вземи 2броя от една серия.
Имаше също  ботушки и боти на разпродажба-и цената бе повече от прилична.
Незнам от кога е офертата,но аз напазарих част от Коледните подаръци и съм доволна.

# 227
  • Berlin
И в софийските Хиполенд има щандове с играчки на -55%.

# 228
уж ви следя.. newsm78

# 229
  • София
В двата Комседа-Люлин и Младост си беше малка лудница,предвид това,че магазините са сравнително малки на фона на този,който познаваме.
И през утрешния ден се очаква зареждане.Днес в късния след обед/вечерта част от рафтовете стояха полупразни.Имаше и зареждане,но със стоки,от които имаше достатъчно бройки наредени по рафтовете.
Хубавата новина е,че и през другата седмица ще има намаление,но със "скромните" 40%.
А в Хиполенда кои играчки са с намаление от -55%?

# 230

А в Хиполенда кои играчки са с намаление от -55%?

Последната страница Wink:
http://hippoland.net/campaign/campaign.pdf

# 231
В Комсед Младост ходихме и днес и в вчера вечерта, лудницата беше пълна Simple Smile
Аз обаче за възрастта на моята девойка много неща не видях и не успях да харесам.
Иначе най-изгодно си е Легото и занимателните игри за по-големи деца. И плюшените играчки, но ние сме заринати с такива и минахме с една Мини Маус само.

# 232
  • sofia
Да, и аз съм много доволна от покупките от Комсет-Люлин. Уважих най- вече Легото, всеки път като купувам ме боли сърцето, като знам,че ако го поръчам от английски сайт е поне с 20% по евтино...
Та сега уредих момчето ми на доста добри цени Party  Бях в петък 9,30ч. и имаше 10 тина човека, после вече трудно се разминах между щандовете.

# 233
  • софия
Някой да знае дали в Дика има някакво намаление?

# 234
  • София
В Комсед Младост по-малък ли е магазина отколкото в Люлин?От Люлинският Комсед взех 6 конструктора на Плеймобил,че ние сме им фенове и събираме от всичките серии ,взех дракони на Мега блокс и много магнитни букви за подаръци,с две думи съм доволна въпреки че нямаше много избор

# 235
  • София

Хубавата новина е,че и през другата седмица ще има намаление,но със "скромните" 40%.

А това откъде го разбра? LaughingЧе и на 40 процента все ще намеря да купя още нещо hahaha Joy

# 236
  • София

А това откъде го разбра? LaughingЧе и на 40 процента все ще намеря да купя още нещо hahaha Joy

Сънувах го...  Laughing. Шегувам се,пишеше в магазина.

# 237
  • София
В люлинския Комсед имаше ли днес лего 4+ от тези в пластмасовите кофи  newsm78.
Сега се връщам от Младост, купих какво ли не - само с лего на можах да се уредя  Sad.

# 238
В люлинския Комсед имаше ли днес лего 4+ от тези в пластмасовите кофи  newsm78.
Сега се връщам от Младост, купих какво ли не - само с лего на можах да се уредя  Sad.

Имаше кофи точно 4+, преди малко се връщам от там  Peace

# 239
В DM има -15% намаление на всички бебешки стоки

Общи условия

Активация на акаунт