Намаления 2011/2012

• 83 410
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Хубавата новина е,че и през другата седмица ще има намаление,но със "скромните" 40%.

А това откъде го разбра? LaughingЧе и на 40 процента все ще намеря да купя още нещо hahaha Joy

Сънувах го...  Laughing. Шегувам се,пишеше в магазина.
Laughingсупер,пак ли петък ,събота и неделя?И в кой от двата -в Люлин или в Младост.Защото аз ходих до люлинският ,но не видях да пише newsm78

# 241
Много съм доволна! Купих интерактивен домашен дългокосмест любимец (куче-неизвестна порода за мен Laughing) за 33 кинта Money от намалението в Хиполенд.

И един часовник-будилник; харесах и разни други, но ще изчакам следващите играчки в промоция..

# 242
  • София
В люлинския Комсед имаше ли днес лего 4+ от тези в пластмасовите кофи  newsm78.
Сега се връщам от Младост, купих какво ли не - само с лего на можах да се уредя  Sad.

Имаше кофи точно 4+, преди малко се връщам от там  Peace
Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet . В момента, в който прочетох отговора ти се изстрелях  Crazy за Люлин. Успях да купя кофа и още един с основните части за 4 + newsm68.

# 243
  • София
за който като мен не е успял по една или друга причина.

Промоцията в новите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА МЛАДОСТ И БИЛЛА ЛЮЛИН ПРОДЪЛЖАВА!
30.10.2011

Заповядайте в новооткритите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА Люлин- бул."Царица Йоана" 72 и БИЛЛА Младост- бул."Александър Малинов"

ПРОМОЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

-40% от цената на всички стоки в тези два нови магазина в дните от 31 Октомври до 06 Ноември 2011г!

# 244
  • София

Хубавата новина е,че и през другата седмица ще има намаление,но със "скромните" 40%.

А това откъде го разбра? LaughingЧе и на 40 процента все ще намеря да купя още нещо hahaha Joy

Сънувах го...  Laughing. Шегувам се,пишеше в магазина.
Laughingсупер,пак ли петък ,събота и неделя?И в кой от двата -в Люлин или в Младост.Защото аз ходих до люлинският ,но не видях да пише newsm78

И в двата през цялата седмица 31.10-06.11.Пишеше го и на двата магазина,но в по-късните часове след 17 часа.Явно са очаквали по-големи продажби или имат много стока за продаване.И аз мисля отново да се занеса,може да има и по-различни неща и Дядо Коледа да го уредим.

# 245
  • Beyond the Frontiers
Супер новина и аз ще се пробвам...

# 246
Когато отвориха Комсед в Скай Сити беше същото- 3 дни- 50%, после по седмица с по- малки %. Накрая след месец и повече обявиха край на промоцията. Тогава обаче имаше доста повече марки и артикули, сега им се е досвидяла тази голяма отстъпка явно. Аз минах покрай Ская вчера и забелязах, че в новите Комсед цените са леееко завишени...съвсем леко. Тъпо е, щото пак е проява на нашия манталитет, ама карай. Важното е, да сме доволни, а ние сме...Аз също напазарувах и мисля пак да се пробваме тази седмица за разни покупки.
В ДМ взехме памперси на добра цена и пюрета, но ХИП-ските нямаха много голям избор, поне за нашето меню  Wink

# 247
Днес пак ще отида до люлинският Комсед да видим на 40% дали ще извадят играчките на чико и фишър прайс

# 248
Днес пак ще отида до люлинският Комсед да видим на 40% дали ще извадят играчките на чико и фишър прайс

Ще пишеш ли после Simple Smile, ако са ги пуснали в Люлин, значи и в Младост ще са.

А дали сте виждали лаптоп играчка в Комсед, аз не успях  Thinking ?

И на мен ми се видя по-беден избора от Комседа в Скай Сити, ние тогава хванахме 25 % намаление и имаше огромен избор, но пък и магазина е по-голям отколкото този в Младост.

# 249
  • София

А дали сте виждали лаптоп играчка в Комсед, аз не успях  Thinking ?

В Младост нямаше, аз питах.

Когато отвориха Комсед в Скай Сити беше същото- 3 дни- 50%, после по седмица с по- малки %. Накрая след месец и повече обявиха край на промоцията. Тогава обаче имаше доста повече марки и артикули, сега им се е досвидяла тази голяма отстъпка явно.
В Скай сити магазина е огромен в сравнение с тези двата. Явно просто нямат пространство за да набутат всичките си стоки. А и някой каза, че някои от марките не разрешавали такова намаление.

# 250
  • София, България
А някой знае ли каква е промоцията в Карфур. Вчера минахме по Цариградско и видях билборд 1+1 подарък. Но не пишеше за какви стоки се отнася. Възможно ли е да е за всички стоки  newsm78

# 251
# 252
  • София
Ако сте тръгнали за яке в Кенвело-не го правете Laughing Или, идете, де....но са на процентно намаление.Изхитрили са се и якетата  не влизат в промоцията 200 за 100 Crossing Arms
В Пийкокс ходих- хубави неща, ама бедно ми се видя Rolling Eyes

# 253
  • София
хахахах мерси, успокои ми душата...не съм се минала чак толкова значи Simple Smile

# 254
  • София
хахахах мерси, успокои ми душата...не съм се минала чак толкова значи Simple Smile
Ха, тъкмо за теб се сетих...не, не си се минала, със здраве и без угризения да си носиш новото яке Flutter

Общи условия

Активация на акаунт