Намаления 2011/2012

• 83 410
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А знаете ли докога е промоцията в Кенвело? Да не вземе да свърши докато се опарича  Confused

# 256
Някой ходил ли е днес в Комсед в Младост?
Интересува ме какво е положението с щанда на КиК?
Там има ли 40% намаление и дали има ново зареждане?

# 257
  • София
Днес бях в Комсед в Люлин около 15 часа. Нямаше жив човек и си разгледах на спокойствие. Доста по-беден избор отколкото беше в петък, въпреки че в момента зареждаха. Сигурно и в Младост е било същото. Интересните неща са се разграбили моменталически. Имаше интересни игри, но като за 5 години и нагоре, Лего доста видове и това е.

# 258
Някой ходил ли е днес в Комсед в Младост?
Интересува ме какво е положението с щанда на КиК?
Там има ли 40% намаление и дали има ново зареждане?

Бях сутринта там. Очакваха ново зареждане на обувки  Peace

# 259
  • There I was on a July morning
А знаете ли докога е промоцията в Кенвело? Да не вземе да свърши докато се опарича  Confused

До 15 ноември.

Бях сутринта там. Очакваха ново зареждане на обувки  Peace
Обувките на КиК имат ли 40% отстъпка, не разбрах  Thinking

Днес минах през ОVS в Сити центъра. Заредена е новата колекция, но пише - откриване на 1 ноември. Не успях да видя през витрината дали има някакви намаления. Thinking

# 260
Скубиду да -40% на обувки, пантофи, чорапи и чорапогащници т.е. всичко без ботуши.

# 261
  • There I was on a July morning
Скубиду да -40% на обувки, пантофи, чорапи и чорапогащници т.е. всичко без ботуши.

Мерси, ще мина утре да видя, въпреки, че ботушите най-много ме интересуваха  Wink

# 262
  • София
а гумени ботуши?

# 263
Ninia, мерсииии  Peace

# 264

Гумените са също намалени около 15 лв. излизаха. Много са хубави - не са на КиК, някакви немски бяха.
Сори пропуснах това уточнение - аз понеже гледах за кожени Simple Smile 

# 265
  • София
мерси, знам ги аз, вече 2 чифта сме купували, много са им хубави.

# 266
В Кенвело зимните якетат бяха намалени с грандиозните 10 лв и не влизаха в промоцията вземи 200 плати 100. Или поне така ми се стори. Поправете ме ако греша.

# 267
  • София
В Кенвело зимните якетат бяха намалени с грандиозните 10 лв и не влизаха в промоцията вземи 200 плати 100. Или поне така ми се стори. Поправете ме ако греша.
Не, не грешиш ooooh! Ами, закупих за 107лв на половинката и това е! Crossing Arms
Но пък, 2 чифта дънки, пуловер и панталон взех за 100 Peace

# 268
В  КОМСЕД има ли от онези акулулаторни коли  и дали са мн скъпи?

Тва с гумените ботушки за деца ме заинтригува,дано отидем и да си харесам за малката. Някакви прогнози как расте детското краче  Embarassed  сега носи 20-21 или УК 4 номер... Ако взема 2 номера по=големи....

# 269
  • София
Някакви прогнози как расте детското краче  Embarassed  сега носи 20-21 или УК 4 номер... Ако взема 2 номера по=големи....
В тази възраст крачето расте средно с 2 номера за година.

Общи условия

Активация на акаунт