Намаления 2011/2012

• 83 400
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Капаска-30 %
Bata- 40% на маркираните артикули
Метро- от 9-ти до 14-ти, 5 дни шокиращо ниски цени. Намаление на стоките за определения ден с до 60 процента.

# 316
  • EU
Днес получих смс, че в Терранова има намаление на пуловери от 19,90лв. Аз ще ги почакам още Wink

# 317

записвам се да следя и да се включвам с новини!
освен това чакам с нетърпение намаленията в "манго"..  Rolling Eyes

# 318
освен това чакам с нетърпение намаленията в "манго"..  Rolling Eyes
Днес и утре при покупка над 100 лв и талон от сп. Космополитън ползвате 30% намаление в м-н Манго. Освен това за първите купувачи има и милитъри чанта+ спирала за очи Ревлон. Peace

# 319
  • София
Промоцията в Кенвело/купи за 200 плати 100/ е до 15.11.2011г.Вчера се възползвах и попитах Grinning
Mерси много   bouquet Със здраве да си носиш дрешките!

# 320
  • София
Кашмир, мисля, че ти питаше за Пийкокс- днес бях, с малко смесени чувства съм, но харесах някои неща. По- важното е, че от днес до 10. 11 има промоция- попълваш на един лист имена и мейл (в магазина, на касата) и ти пращат ваучер за 40% отстъпка, който можеш да ползваш няколко пъти в този период. Peace

# 321
Кашмир, мисля, че ти питаше за Пийкокс- днес бях, с малко смесени чувства съм, но харесах някои неща. По- важното е, че от днес до 10. 11 има промоция- попълваш на един лист имена и мейл (в магазина, на касата) и ти пращат ваучер за 40% отстъпка, който можеш да ползваш няколко пъти в този период. Peace
Трябва ли да купиш нещо, за да попълниш този талон/да ти дадат ваучер?

# 322
Днес ходих в Комсед в Младост и беше доста зареден. Има неща, които ги нямаше миналата седмица, намалението от 40% си е доста добро.

# 323
  • София, България
Наистина имаше нови неща - например още 3-4 вида ПлейДо освен сладоледената фабрика

# 324
Нещо интересно за бъдещите мами (прочетох го в едно списание):

Цитат
От 1 до 30 ноември 25% отстъпка за всяка Philips AVENT механична помпа за изцеждане на кърма или помпа VIA PES и РР.

# 325
  • София
Трябва ли да купиш нещо, за да попълниш този талон/да ти дадат ваучер?

Не, видях плакат, залепен на витрината и след като харесах разни неща реших да попитам и момчето ми даде талона. Отложих пазаруването, защото трябва да разпечаташ ваучера.  Peace

# 326
Може и по имейла да им се пратят имената за ваучер на friends@peacocks.bg  Peace

# 327
  • There I was on a July morning
Може и по имейла да им се пратят имената за ваучер на friends@peacocks.bg  Peace

Този ваучер за всички стоки в магазина ли дава 40% намаление или само за някои?
Аз вчера минах оттам, видях плаката, но много бързах и нямах време да разпитвам за промоцията Embarassed

В Аriston S има 30 % намаление на палтата до 13 ноември.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 18:49 от Скубиду

# 328
Някой знае ли кога започват намаленията в Зара?  Rolling Eyes В предишната тема една съфорумка даваше ценна информация  Sunglasses

# 329
Някой знае ли кога започват намаленията в Зара?  Rolling Eyes В предишната тема една съфорумка даваше ценна информация  Sunglasses

И в Манго Simple Smile?

Но истинските намаления започват януари.
Такива находки съм намирала в Манго - рядко и трудно, но се срещат. Защото там като започнат намаленията имам усещането, че друга стока има в магазина  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт