Намаления 2011/2012

• 83 393
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
По мои спомени, големите намаления в Манго са винаги след 1-ви януари  Rolling Eyes

# 331
Вчера ходих до Бенетон на Витошка и като си тръгнах видях, че в Теранова има някакви дрехи на много намалени цени, влязох да огледам и просто се потресох какви невероятни боклуци имаше, не знам откъде изкопани. Качество под всякаква критика, но и моделите бяха меко казано странни. Може би е някакъв аутлет.

# 332
Вчера ходих до Бенетон на Витошка и като си тръгнах видях, че в Теранова има някакви дрехи на много намалени цени, влязох да огледам и просто се потресох какви невероятни боклуци имаше, не знам откъде изкопани. Качество под всякаква критика, но и моделите бяха меко казано странни. Може би е някакъв аутлет.

амии... според мен, наистина такова си им е качеството! в магазина им в "сердика сентър" видях, че вече предлагат и детски дрешки, като качеството и моделите са абсолютно на същото ниво..

# 333
аз съм на тема ботуши  Laughing

# 334
  • София
Дааа, това е аутлет Peace Но пък с много ровене, супер съкровища съм намирала за детето.

# 335
Дааа, това е аутлет Peace Но пък с много ровене, супер съкровища съм намирала за детето.
Ясно, мерси:) Детски дрехи нямаше обаче, освен ако не съм видяла, че имаше навалица.

# 336
Може и по имейла да им се пратят имената за ваучер на friends@peacocks.bg  Peace

Този ваучер за всички стоки в магазина ли дава 40% намаление или само за някои?
Аз вчера минах оттам, видях плаката, но много бързах и нямах време да разпитвам за промоцията Embarassed

В Аriston S има 30 % намаление на палтата до 13 ноември.

Доколкото знам важи за всички стоки ваучерът, само вече намалените не се влияят.

# 337
  • София
Не знам дали е споменавано по- напред, но получих мейл за аутлетите на Адидас- до 70% до 11.11. Ако някой се интересува, ще копирам адресите.  Peace

# 338
Не знам дали е споменавано по- напред, но получих мейл за аутлетите на Адидас- до 70% до 11.11. Ако някой се интересува, ще копирам адресите.  Peace

не знам къде има аутлет на адидас?

# 339
А в Промод нещо .... а?

# 340

не знам къде има аутлет на адидас?

В Аутлет Центъра зад Метро, и в Принцес Аутлет в Младост до Хит.

# 341
А в Промод нещо .... а?
Рано е за там май..сега гледах-малко неща със семпло намаление Confused

# 342
  • София
Ето тези адреси са ми дали за Адидас- аутлети:

СОФИЯ

Бояна, бул. “Братя Бъкстон” 85, тел. 0879 861 946
East Trade Center, Ботевградско шосе 258, тел. 0879 861 440
Sofia Outlet Center, бул. “Цариградско шосе” 92а, тел. 0879 862 001
Princess Outlet Center, бул. “Александър Малинов” 77, тел. 0879 861 956

# 343
Ясно, мерси:) Детски дрехи нямаше обаче, освен ако не съм видяла, че имаше навалица.

Da, магазинът на Витошка вече е аутлет. Наистина на пръв поглед има много боклуци, но и аз съм изнамирала готини неща, като една много сладка весела тениска за малкия за 3 лв.
Детски неща има в дъното на магазина, но не съм ходила от поне 2 месеца може и да са ги махнали

# 344
На някого пратиха ли му ваучер за Пийкокс? Ние ли трябва да си въведем имената и имейла преди да го принтираме, защото на моя полетата са празни.

Общи условия

Активация на акаунт