Намаления 2011/2012

• 83 372
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • София/Правец
На някого пратиха ли му ваучер за Пийкокс? Ние ли трябва да си въведем имената и имейла преди да го принтираме, защото на моя полетата са празни.

Извинявам се, че нахълтам в темата ви така изведнъж, но я следя.
НА мен ми пратиха ваучер и обяснение, че се може да се ползва многократно, но всеки път да се носи ново копие в магазина. Да се попълнят имената и имейла.
Да попитам понеже не съм пазарувала там има ли избор на дрехи за бременни?

# 346
  • София
На някого пратиха ли му ваучер за Пийкокс? Ние ли трябва да си въведем имената и имейла преди да го принтираме, защото на моя полетата са празни.

Извинявам се, че нахълтам в темата ви така изведнъж, но я следя.
НА мен ми пратиха ваучер и обяснение, че се може да се ползва многократно, но всеки път да се носи ново копие в магазина. Да се попълнят имената и имейла.
Да попитам понеже не съм пазарувала там има ли избор на дрехи за бременни?
Има Peace

# 347
А намаления на кожени боти да има вече Simple Smile?
Питам си аз, че време много за обикаляне по молове и магазни няма  Rolling Eyes

# 348
В Паоло Ботичели има -20% на новата колекция.

# 349
  • София
И аз съм на тема ботуши!

# 350
А на детско зимно яке за момиче да сте мяркали намаление?

# 351
  • Sofia
Кои са хубавите магазини за детски/бебешки дрешки и стоки? Не визирам масовите.

# 352
  • София
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми помогне с информация за намаления и промоции в Хиполенд и Вис Виталис? Интересува ме покрай Коледа правят ли се някакви промоции и съответно после януари? Уточнявам, че нямам предвид дрешки и играчки, а по-големите покупки - колички, легла и т.н.
До сега не съм се заглеждала дали правят намаления по празници или сезонни намаления в детските магазини, но вече ме интересува Simple Smile

# 353
  • София
Felis  -  не знам на такива стоки периодично май само съм виждала на марка или модел промоция...
ако сега не ти е рано за пазаруване може да видиш какво има в комсед http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 354
Felis , 2 години подред-миналата и предходната, за РД, Хиполенд правеха 25% на всички стоки в магазина..някъде към края на този месец беше Rolling Eyes
Сега обаче вървят тези промоции и не знам за РД дали ще имат други..освен да звъннеш:
http://hippoland.net/campaign/campaign.pdf

# 355
  • София
 Момичета, моля ви, споделете повече за Пийкокс, утре имам малко време и се чудя дали си струва да отскоча до там   bouquet

# 356
  • София
Момичета, моля ви, споделете повече за Пийкокс, утре имам малко време и се чудя дали си струва да отскоча до там   bouquet
Има сектор за бременни, "лелински" сектор Laughing, свежи дрешки, много хубави пижами, бельо, мъжко и детско. Като цяло е застъпено много малко от асортимента им. Все пак, има свежи неща.
Аз харесах много един пуловер, но ще го чакам да му падне цената Laughing

# 357
дано да не повтарям предише пост на някоя от вас. В Т маркет има намаление на всичко бебешко 15% с карта Благодаря.

# 358
  • София
Ms.Gorgeous, благодаря, ще отидем днес с малчо, после ще споделям  Peace

# 359
В Паоло Ботичели има -20% на новата колекция.

Благодаря ти, но не ги харесвам тези аз...много са ми масови, и моделите не са по мой вкус, и качеството им не отговаря на реалните цени, само като са в намаления Simple Smile

Хиполенд и мен ме интересуват, ако имат 25% на всичко  Thinking

Макар, че сега харесах някои от намалените за коледни подаръци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт