Намаления 2011/2012

• 83 376
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Аз се записвам да си следя, а след събота, когато ще обикалям - ще докладвам!  Laughing

# 361
  • София
 Вече мога да кажа, че Пийкокс не ме спечелиха като клиент, не е моят магазин. Взех два пуловера и едно долнище за малчо, за да използвам намалението  Mr. Green
 В Хиполенд има хубави продукти с 55 % остъпка. Саламандър имат промоция 2=3. Другаде отстъпки или промоции не видях. Говоря за Мол Сердика.

# 362
 newsm53 Новата опция на сайта:
http://www.bg-mamma.com/oferti/

# 363
дано да не повтарям предише пост на някоя от вас. В Т маркет има намаление на всичко бебешко 15% с карта Благодаря.

само да уточня, че бебешкия прах за пране не се води "бебешка стока", а битова химия и намалението не го лови.  Peace

# 364
  • София
В Т Маркет ако през седмицата се пазарува за сума над 20 лв, дават бележка за някакъв процент отстъпка (20% или 30% според случая) на определена група стоки през уикенда. Тази седмица дават бележка за сухи колбаси, талонът се ползва в неделя или понеделник.

# 365
  • Варна
Относно намалението в Хиполенд, дали Лего случайно не влизат в тези -55%, ако случайно някой е обърнал внимание? Разгледах брошурата, но там пише освен показаните, и други продукти.

# 366
  • София
Относно намалението в Хиполенд, дали Лего случайно не влизат в тези -55%, ако случайно някой е обърнал внимание? Разгледах брошурата, но там пише освен показаните, и други продукти.
Не, не влиза.

# 367
55%-ното намаление в Хиполенд за съжаление е много частично. В този в Младост има обособена секция и само стоките в нея бяха намалени. Има 55% намаление и на обувки, но дали на всички или пак е частично не обърнах внимание, че сме още далече от този етап.

# 368
Има 55% намаление и на обувки, но дали на всички или пак е частично не обърнах внимание, че сме още далече от този етап.

намалените обувки и пантофи са с ужасно качество. как си позволяват да пишат "български", като са китайски. прекупени от Метро с надути цени, и сега вижте намаление 55%. не ги е срам просто.

иначе някои играчки си заслужават, но са за по-големи деца, над 2 г.

# 369
В Carlo Fabiani има намаление на новата колекция, но не пише точно колко. Гледах едни ботуши от 219 намалени на 189. Имат много хубави модели, но за съжаление на мен са ми всичките широки  Rolling Eyes Никъде не мога да си намеря ботуш, който да ми стой по крака  Embarassed

# 370
Закупих си детско зимно якенце от DIAMOND и съм много много доволна.До сега съм ползвала и техни екипи и елеци,но якета не бях купуваал,но са много хубави и много дебели и подходящи за зимата.Препоръчвам ги на всички !!! Имат и онлайн магазин , с което много ме улесниха при избора,понеже пазаруваш без никакви затруднения

# 371
Това беше голям смях. По-грозни и тежки якета не съм виждала, пък за малки деца- Sick Може да съм объркала марките нещо  Joy

# 372
не виждам нищо грозно в якетата..напротив много са хубави и подходящи за малки деца."тежки" та това са зимни якета и именно това им е целта да топлят

# 373
моделът,който аз купих въпреки,че отвътре е с много мекичък хастар - поларен, не е изобщо тежък

# 374

уф, ама като се почне с тези реклами... "закупих си.. много съм доволна.."

Общи условия

Активация на акаунт