Намаления 2011/2012

• 83 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
не не е реклама а просто лично мнение

# 376
В GEOX има 20% намаление. Купих на детето зимни боти за 79 лв.
Струва ми се прилично, при положение, че на КиК обувките отиват към 70 лв. и последните, които му купих преди месец, изглеждат все едно са носени поне от 3 поколения  Tired

# 377
  • София
не не е реклама а просто лично мнение
Ще е някакво изключение, ако поста ти не е реклама. Просто е леко досадно като ти светне темата за нови отговори да видиш някой, който се е регистрирал днес специално за да похвали някоя фирма, магазин или сайт. За такива, които упорстват да "си похвалят закупеното" във всяка възможна тема съм забелязала, че бутонът за информиране на модератор работи безотказно  Whistling

red shoe, нещо интересно при дамските в геокс имаше ли?

# 378

Не погледнах, че чакам черния петък в Джавари  Mr. Green

# 379
може да " изключение" да се нарече,но си е моето мнение и понеже ставаше въпрос за намаление реших и аз да  го споделя

# 380

Може ли малко повече инфо?  Hug

# 381
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми помогне с информация за намаления и промоции в Хиполенд и Вис Виталис? Интересува ме покрай Коледа правят ли се някакви промоции и съответно после януари? Уточнявам, че нямам предвид дрешки и играчки, а по-големите покупки - колички, легла и т.н.
До сега не съм се заглеждала дали правят намаления по празници или сезонни намаления в детските магазини, но вече ме интересува Simple Smile

Вис Виталис рядко правят каквито и да било намаления. Живея близо до този на симеоновско и много често пазарувам оттам, много са зле, промоциите са изключителна рядкост или са много мизерни.

# 382
  • София
В Okaidi на Стамболийски има 40% на определени артикули.Нищо особено общо взето.
Във Фокса до понеделник тече някакво намаление ли,промоция ли,не разбрах.Но пак ми се сториха високи цените.Този сезон ужасно са ги надули.
Яке,което бях купила на дъщеря ми за 34.90 лева,сега са му лепнали етикет отгоре и с намалението е 39.90.Много мразя такива истории.
Харесах артикули от новата им колекция жилетка тип суитчер май беше 89 лева  Shocked.

# 383
  • зад парка
Sorry za latinicata - niamam vazmojnost da vklucha kirilica.

Otnosno DIAMOND - da kaja , che sam dovona i az, i to ot godini. Nosim ancuzite im po 2-3 godini za domashni drehi i sa dosta izdrajlivi, formata ne se promenia i cvetovete se zapazvat. Detskite ne stavat obache na dashtea mi - shirochina i daljina ne si otgovariat.

Otnosno GEOX (povecheto mi obuvki sa tehni)- ima edin nov model beti na sreden tok za 160 leva - strashni sa.

Sashto sa namaleni i lubimite mi boti ot tazgodishnata im kolekcia. Za sajalenie i dvata modela ne mi stavat

Laughing

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 20:17 от InaDot

# 384
Днес имах "почивен" ден Simple Smile и обиколих The Mall - намаления заслужаващи вниманието няма, но определено ще чакам намаленията на Бершка и Зара.

Ето само това в Бейбитотия: http://www.babytoria.com/#/promo/, днес имаше намаление 50% на бельото.

Не мога обаче да разбера кой ден какво е намалено, че харесах страхотни дървени играчки за малката днес... тъй като от сайта разбрах за намаленията през ноември и на място не съм питала.

# 385
Кога са намаленията в Зара ?

# 386

Може ли малко повече инфо?  Hug

Препоръчвам ти да следиш тази тема  Peace
Доколкото разбрах ще е на 25.11. Не знам какво точно трябва да се очаква от тези намаления, ще видим. Дано не са разочароващи  Peace

# 387
Благодаря Simple Smile Ще чакам и аз Черния петък, пък току-виж намажа с нещо  Crazy

# 388
Най-гадно е като си харесаш нещо и до намаление свърши. Аз затова вече обикалям само когато има намаления. Така не знам какво са предлагали преди това и не ме е яд  Simple Smile

# 389
има 40% намаление на пюрета Гербер в Карфур. Ако някой е на тази вълна, може да се възползва.

Общи условия

Активация на акаунт