Намаления 2011/2012

• 83 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Има ни намаления в Кенвело или Тера нова?

# 466
  • София
Има ни намаления в Кенвело или Тера нова?
В Кенвело продължава 200/100 до 27.11.

# 467
  • Варна
Потвърдено - Хиполенд - 25.11.11  - цял ден намаление на всичко с 25% Simple Smile

# 468
Потвърдено - Хиполенд - 25.11.11  - цял ден намаление на всичко с 25% Simple Smile

Логично- нали на 26-ти ще могат повечко хора да отидат  Mr. Green

# 469
Значи догодина рожденния им ден ще е на 24-и Joy

# 470
Значи догодина рожденния им ден ще е на 24-и Joy

даже на 23, че е високосна  Laughing

# 471

Laughing

Да си повторя въпроса, ако някой знае - кога са намаленията/промоции на телевизори - преди или след празниците?

За

# 472
  • София

Laughing

Да си повторя въпроса, ако някой знае - кога са намаленията/промоции на телевизори - преди или след празниците?

За

Мисля,че промоциите на черна техника не са обвързани с празниците.Миналата година по това време си търсихме телевизор и имаше модели,които бяха на промоция.Зависи какво търсиш.
Но съдейки по лудницата в магазините предлагащи бяла и черна техника преди Коледа по-вероятно е да е тогава.

# 473
Самсара в технополис, техномаркет и подобни всяка седмица има промоционални стоки.

# 474
Интересно ми е дали и детските колички ще са с намаление в Хиполенд?

# 475

Да-на всички стоки в магазина, 25%.

# 476
  • Sofia
Май скоро, зададе същия въпрос, но не помня отговора Mr. Green - имате ли спомен за коледни и новогодишни намаления в магазините за бебешки стоки, които да си заслужават изчакването? Става въпрос за по-едрите покупки, не за дрешки и други дребоси?

# 477
Май скоро, зададе същия въпрос, но не помня отговора Mr. Green - имате ли спомен за коледни и новогодишни намаления в магазините за бебешки стоки, които да си заслужават изчакването? Става въпрос за по-едрите покупки, не за дрешки и други дребоси?
Ако визираш моя въпрос, не съм го задавала, нито тук нито в друга тема Thinking
Питам, защото малко съм скиптично настроена към тези намаления в детските магазини и някой може да помни от предишните години как са били нещата

# 478
  • Sofia
Дени, не визирах твоя въпрос, но ако и той е същия чудесно. Остава някой да се присети как е било минали години и да ни отговори  Grinning

# 479
Здравейте!

Миналата година бяха, тогава си взехме нашата.
Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.

Общи условия

Активация на акаунт