Намаления 2011/2012

• 83 255
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • София
без да знам имате ли наблизо т.е. от кой град си , но динозаври разни(някои на мен са ми мн сладки) има в джъмбо... но като цяло няма да е трудно за намиране.

Някой знае ли до кога е 200 за 100 в кенвело(искам да свърши, че да почне обща %) и  дали има намаления на якета във фокс и овиезе(детски)

# 541
  • София, България
Не, не търсим конкретен, синът е канен на рожден ден в понеделник и майката подшушна, че тачат всякакви динозаври. Обаче в Хиполенд нямаше никакви, уви.
Приемам идеи до 30 лв.  Simple Smile

Клото, само кажи в кой квартал сте! Ние сме експерти вече по динозаврите. В Джъмбо няма голям избор (само някакви дребосъци в пакетче). Хубави големи динозаври има до нас - на пазарчето в Младост 3 - по 15 лв. са и ръмжат. Хубави динозаври също има и на околовръстното в Бейби лайф, но са скъпи (ама май ще влязат до 30 лв де).

# 542
  • София
не е така има и на бройка, едни много сладурски

# 543
  • There I was on a July morning
и  дали има намаления на якета във фокс и овиезе(детски)

В Oviesse имаше намалени детски якета и за момчета и за момичета, но не запомних цените, защото не търся в момента /мисля, че с 30 %/.

# 544
  • София, България
не е така има и на бройка, едни много сладурски

Има и на бройка, наистина са сладурски, но сина ми ги обяви за "бебешки" и не ще да ги види (и знаеш ли защо - не защото сме купили розов, а защото бил усмихнат  Joy )

# 545
  • София
да, може би може да минат за бебешки Simple Smile
Скубиду  bouquet мерси

# 546
Клото, имаше динозавър Рекс мин. (или по-мин. седмица) при 55% в Хиполенд..нейде около 30лв; и аз мн му се чудих, но не го взех:
http://www.toy.store.bg/p60216/igrata-na-igrachkite-dinozavyr-re … ta-toy-story.html
А аз взех другия рошльо-кучето Бъкстър  Mr. Green (пак при при 55%).

Утре бива да пуснат ново 55%.. Rolling Eyes

П.П.  имаше добра енциклопедия за динозаври..

# 547
ако обърнете внимание , информирайте за Некст-а --детското по- скоро  bouquet

# 548
  • София, България

П.П.  имаше добра енциклопедия за динозаври..[/color]

Имаше - днес я купих Simple Smile Наистина е много добра, луксозна Simple Smile

# 549
  • София
Не, не търсим конкретен, синът е канен на рожден ден в понеделник и майката подшушна, че тачат всякакви динозаври. Обаче в Хиполенд нямаше никакви, уви.
Приемам идеи до 30 лв.  Simple Smile
В Аутлета зад Метро има магазин за играчки-на 1-я етаж е, над партера. Оттам съм купила един силиконов разтегателен динозавър за 7лв и всички деца които са го видяли много му се кефят, дърпат го, къпят го...Над една педя  е голям. Последния път преди 5-6 дена като ходих имаше само бронтозавър, ако го устройва може да му го купиш. Имаше и едни динозаври за сглобяване, но не им знам цените.

И аз днес се отчетох в Хиполенда, играчки, ботуши, конструктор  и разни дребосъци  Laughing

# 550

Някой знае ли до кога е 200 за 100 в кенвело(искам да свърши, че да почне обща %)

До 28 ноември.

# 551
ние също се отчетохме в Хиполенд, купихме си гърненце, книжки и играчки, също няколко бодита. На татито му стана лошо като се отчетохме на касата  Confused

# 552
Някой по-назад беше споменал, за рожден ден на Дайхман и намаление тогава.Някой знае ли нещо повече, кога е този р.д. и ще има ли намаления там?Как е било миналите години, че нямам наблюдения върху този магазин

# 553
  • София
Някой ходил ли е към Бриколаж - има реклами за 25% намаление на коледната украса. Дали си заслужава?

# 554
  • Beyond the Frontiers
ние също се отчетохме в Хиполенд, купихме си гърненце, книжки и играчки, също няколко бодита. На татито му стана лошо като се отчетохме на касата  Confused

Уж, чета  Embarassed ама до кога е това намаление.

Общи условия

Активация на акаунт