Намаления 2011/2012

• 82 039
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
От 15 декември (не пише докога обаче) в ДМ новите продукти на Nivea Baby, Teo Bebe, Johnson's baby, Puffies, Persil Sensitive ще бъдат с 20% отстъпка.

Пак в новия ДМ в Дружба 2 срещу Кауфланд днес и утре намаление на всичко 15% (и на касата при плащане слагат подарък в пликчето малка разфасовка на някакъв продукт, лакочистител, лосионче и подобни).

# 631
  • София
на мен нищо не ми хваща окото в карнавал(поне от сайта), колкото и пъти да го гледам....и цените повечето не ми харесват Wink но въпрос на вкус, може би на живо и да са по-добре изглеждащи.

# 632
Не знаех за този магазин, но сега погледнах сайта благодарение на вас. Момчешките дрехи не ми харесват. Дали цената отговаря на качеството няма как да разбера, защото на нито един от артикулите, които погледнах нямаше описана материята.
Не ме спечелиха.

# 633
Ето този сайт, като говорим за сайтове, има Аутлет, но и другите дрешки са на приемливи цени и доста добри, поръчах си наскоро http://kangaroobg.com/

# 634
на мен нищо не ми хваща окото в карнавал(поне от сайта), колкото и пъти да го гледам....и цените повечето не ми харесват Wink но въпрос на вкус, може би на живо и да са по-добре изглеждащи.

Момичешките са по-хубави. И не са китайски определено.
На мен пък цените ми се струват нормални клонящи към ниски  Grinning...кажете от къде пазарувате тогава, че аз явно не съм в час  Crazy

# 635
Grinning...кажете от къде пазарувате тогава, че аз явно не съм в час  Crazy

И аз това щях да питам

# 636
  • София
за китайски нищо не съм казала, просто не ми харесват момчешките, цените спрямо това, което изглеждат на снимки не ми допадат, аз не купувам дреха само заради цената, самото съотношение цена/стока в случая не ми допада.

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 12:09 от Angel_Dust

# 637
  • София
Ето този сайт, като говорим за сайтове, има Аутлет, но и другите дрешки са на приемливи цени и доста добри, поръчах си наскоро http://kangaroobg.com/
Мен не ме спечели сайта

# 638
Мен не ме спечели сайта

Е, липсват розовите дрешки, но има прекрасни токли, пък за момченцата - хубави блузи и пуловери, на мен ми от фаворитите, сега чакам намаление Коледно, миналата година имаха. Въпреки че и в момента пуловер за 16лв никак не е висока цена  Wink

# 639
За да не излезе видяла-недовидяла и оплюла искам да кажа, че гледах основно момчешките дрехи с ръст над 140. Измежду другите за по-малки момчета ми харесаха едно-две неща. Харесах си и комплект шал-шапка-ръкавици и цената е нормална според мен. Ще ги видя на място непременно. Но въпросът с липсата на описание на материята си стои. Пробвах да пиша на формата за контакт - не работи в момента.

Иначе пазарувам от Овиез, обаче тази година едно - стартираха есенно-зимната колекция много късно и две - цените са по-високи в сравнение с преди newsm78
По интернет също пазарувам.

# 640
  • София
Мен не ме спечели сайта

Тази детска блузка ще спечели... фенове   superuu
/сори за размера/

# 641
  • София
Мен не ме спечели сайта

Е, липсват розовите дрешки, но има прекрасни токли, пък за момченцата - хубави блузи и пуловери, на мен ми от фаворитите, сега чакам намаление Коледно, миналата година имаха. Въпреки че и в момента пуловер за 16лв никак не е висока цена  Wink
Не е въпроса до розовите или шарените дрешки. Не съм споменавала нищо конкретно, просто като цяло ми харесват на вид дрехите. Нищо лично, въпрос на вкус.

# 642
Grinning...кажете от къде пазарувате тогава, че аз явно не съм в час  Crazy

И аз това щях да питам

Случайно открих един магазин за дрехи в Дианабад до Шел (нямам идея как се казва). Вярно, че дрехите са турски, китайски и т.н. но са качествени! Ватирани панталони отвътре, отвън с джинсов плат последно купих за децата и бяха по 7-8 лв. Дебело яке взех мин. год. за баткото 14 лв. Анцунг - горнището с цип и качулка, долнището с джобове - 15 лв.
И пак казвам, нещата са качествени ( не са като Липненски да речем)
Сетих се още нещо. Миналото лято си купих една дрешка за 17 лв. и на морето я видях същата за 40 лв.  Crazy

# 643
Точно момчешките и аз гледам. Формата си работи, аз чрез нея питах, пък си пазарувах с количката, работи нормално, веднага ти звънят по телефона. От аутлета взех пуловер - вълна, но мека и тънка - за 12лв, вече го няма, изчерпан е, тази блуза - ужасно мека и топла е - с ватичка и това поло
За сравнение само - цената ми излезе с по 10тина лева по-евтино на всяко нещо, като отчитам цените в София в детските магазини.

Ели - загледах я доста, защото малкия е на вълна скелети и дракони  Joy

# 644
  • София, България
Grinning...кажете от къде пазарувате тогава, че аз явно не съм в час  Crazy

И аз това щях да питам

Ми аз пазарувам откъдето ми падне честно казано. Напоследък накупих мнооого на брой, и хубави и качествени дрешки от Интернет - La redout и Sports Direct. Малко съм боса в Интернет пазаруването, но една приятелка ми помага. Бельо за цялото семейство взимам от Карфур, качествено е, и като го намалят става много изгодно. В Овиезе също съм пазарувала. Бокал не ми харесва ... според мен са им неоправдано скъпи нещата ... И така  Wink

Общи условия

Активация на акаунт