Намаления 2011/2012

• 82 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
и аз от никъде определено не пазарувам, уважавам обаче промотата тип 200 за 100 Wink надали купувам много по-евтино, просто това, което виждам не ми допада, т.е. ако ще дам 20-30 лв за блуза, ще искам да я харесвам, а не просто защото цената с нещо ме е привлякла(не че е много привлекателна, на разпродажби има и по-хубави цени) и спец за детско, все повече смятам да застъпвам пазаруване от чужди сайтове.

Иначе примерно сега  има в аутлета на кенвело дънки по 16-тина лв., което ако е само за цената бих взела...но дънки не ми трябват, а и на тях като че ли само якетата им харесвам наистина+ единични други неща.

# 646
На нашите младежи основно от Некст са им дрехите, ааа и от Спридер Peace

# 647
Angel_Dust аутлета до метро ли? Има ли изчистени тясни дънки?

# 648
Честно не знам кой пазарува от Кенвело без намаления, не са им качествени нещата.
Взехме дънки на малката то там, хубави са, като за 14,90, риза за 12,90, суичър пак за толкова. За тия цени- супер. Ама на реалните- ще ме прощават.

# 649
  • София, България
Честно не знам кой пазарува от Кенвело без намаления, не са им качествени нещата.
Взехме дънки на малката то там, хубави са, като за 14,90, риза за 12,90, суичър пак за толкова. За тия цени- супер. Ама на реалните- ще ме прощават.

Peace

Кенвело, мъж ми ги харесва като стил, но от известно време установи, че бързо му избеляват дънките и късите гащи. Наистина не са високо ниво като качество. Иначе и от тях съм взимала детско (наистина само като е намалено)

# 650
  • София
не в сайта гледах, изчистени техни дънки по принцип не съм виждала почти, за това и мн не ги харесвам, а и поне на мен техните дънки супер бързо ми се късат и за детето не бих взела(в аутлета сигурно повече неща ще имат, като знам в сайта как почти нищо и от новата колекция няма).... но може да рагледаш, те така и така сега са в намаление до 50% и на новата колекция.
Мен единственото, което до някъде ме привлече като панталон там бяха едни джинси, но аз нещо съм превъртяла на тема джинси тази година.
Но пък есентта си купих от сайта едно много любимо яке за 30 лв, което в магазина като го пуснаха беше 70+, а като в сайта вече беше 30, по магазините им изобщо го нямаше. И сега едно пролетно яке харесах за дечко, + зимните ни якета Simple Smile якета ми дай от там да си купувам Simple Smile и мъжът ми си е взимал 2 якета...от тях никакви оплаквания нямам, за разлика от другите им дрехи.

raja_nikol - то не се и налага, те малко като тера нова, все са в намаления някакви. иначе на мен спридър, фокс, кенвело, марикита, МендС , овиез, са ми равни, терата под тях...но в никой от тях не бих пазарувала детско без намаление, просто за мен тези цени по магазините за дрехи носещи се няколко ммесеца са си  кощунство.

както и да е де...не е съвсем по темата.

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 12:57 от Angel_Dust

# 651
Като казахте Терра Нова се сетих, че има много хубави детски неща в магазина им на Пиротска. Ако някой види намаление за там да каже  Grinning

# 652
Като казахте Терра Нова се сетих, че има много хубави детски неща в магазина им на Пиротска. Ако някой види намаление за там да каже  Grinning

А имат ли он- лайн магазин Терра нова? Голямата щерка им е фен  Heart Eyes

# 653
От днес в Елизабет намаление -50% на всичко с изключение на палтата,които са с 30%

# 654

"тера нова"... защо всеки път като вляза в техен магазин напоследък всичко ми изглежда ужасно зле? имам предвид - качеството на дрехите е просто ужасно, висят конци, разкривени тигели, някакви кройки, който дори на манекените изглеждат криви.. имам един техен пуловер от преди няколко години, напр., и тази зима пак ще го нося като гледам! и други неща съм си купувала преди и са били о.к, но сега..

не ви ли се струва, че качеството им се е променило много?  newsm78

# 655

"тера нова"... защо всеки път като вляза в техен магазин напоследък всичко ми изглежда ужасно зле? имам предвид - качеството на дрехите е просто ужасно, висят конци, разкривени тигели, някакви кройки, който дори на манекените изглеждат криви.. имам един техен пуловер от преди няколко години, напр., и тази зима пак ще го нося като гледам! и други неща съм си купувала преди и са били о.к, но сега..

не ви ли се струва, че качеството им се е променило много?  newsm78
А имат все още интересни неща, ама май е и въпрос на късмет да ги оцелиш.

# 656
  • София
да, всяка година все по-зле стават...има единични приятни неща, но като цяло са зле.

# 657
  • софия
Аз си чакам Дика- много са им елегантни дрехите... Blush

# 658
  • София

А имат ли он- лайн магазин Терра нова? Голямата щерка им е фен  Heart Eyes
http://www.terranovastyle.com/c/women/specialcategorywoman/bg/en/10101//20001 това само май, ама няма детско, т.е. ако е дорасла до  женските размери...

# 659
за китайски нищо не съм казала, просто не ми харесват момчешките, цените спрямо това, което изглеждат на снимки не ми допадат, аз не купувам дреха само заради цената, самото съотношение цена/стока в случая не ми допада.

Не си Simple Smile
Друг беше споменал, но защото теб цитирах така се получи... Peace

Аз си чакам Дика- много са им елегантни дрехите... Blush

Да, обаче при намаленията тези елегантните и по-хубавите почти ги няма, има хубави, но в никакъв случай не са дрехите, които са при редовните цени.
В Елизабет имат хубави рокли и с това 50% трябва да се разходя да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт