Намаления 2011/2012

• 81 994
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Beyond the Frontiers

Аз си чакам Дика- много са им елегантни дрехите... Blush

Да, обаче при намаленията тези елегантните и по-хубавите почти ги няма, има хубави, но в никакъв случай не са дрехите, които са при редовните цени.
В Елизабет имат хубави рокли и с това 50% трябва да се разходя да разгледам.

Прави ми впечатление, че Елизабет правят по-добри разпродажби от Дика напоследък. Иначе и на двете съм фен.

За да не е спам - има един детски магазин на площад Македония, между двете спирки на трамвай 5, с дрешки на Name It, Exite най-вече и отделни неща за бременни - в момента има разпродажба и са заредили с чудни зимни шапки за малчовци, като цяло доста красиви и цветни дрешки.

# 661
  • There I was on a July morning
За да не е спам - има един детски магазин на площад Македония, между двете спирки на трамвай 5, с дрешки на Name It, Exite най-вече и отделни неща за бременни - в момента има разпродажба и са заредили с чудни зимни шапки за малчовци, като цяло доста красиви и цветни дрешки.

Има ли нещо за  4-5 годишни момчета?

# 662
  • Beyond the Frontiers
От шапките да, иначе повечето панталони, тениски и блузки с дълъг ръкав са за ръст  116 см.

# 663
  • София
а за по-големи 122-128?
как вървят като цени шапетата?

# 664
  • Beyond the Frontiers
а за по-големи 122-128?
как вървят като цени шапетата?

Съжалявам но не съм гледала по-големи, но те непрекъснато вадят стока. Аз си взех 2 коледни шапки и една за новородено за по 5 лв http://de.bestseller.com/name-it/accessories/KIDSCHRISTMASVELOUR … n=13068743_HOTRED, горе долу и другите бяха на толкова. Имаше много модели, размери,разцветки на шапки тип http://de.bestseller.com/name-it/accessories/NEWBORNWOOLREV.ELEP … ern=13066008_BONE  както такива по-тънички така и доста дебели между 5 и 9 лв.

# 665
  • София
а случайно да мярна да имат такъв тип ръкавици? http://de.bestseller.com/name-it/accessories/KIDSSTORMMITTENWOOL … rn=13064044_COSMO

# 666
В този магазин на Македония също така има промоция  купуваш за 40,плащаш 30-до 31.12   Simple Smile

# 667
  • Beyond the Frontiers

Да имаше, но малко бройки и размери.

В този магазин на Македония също така има промоция  купуваш за 40,плащаш 30-до 31.12   Simple Smile

Peace Да, то не е кой знае какво намаление. Но има хубави нещица...

# 668
  • sofia
Някоя от вас знае ли кога започват намаленията в Саламандър? Simple Smile

# 669
В Карпет Макс има намаление на мокети до 70% (ако някой реши покрай Коледа да се обзавежда Simple Smile) и един щанд с детски играчки на разпродажба, но доста малък избор. Една потребителка беше писала за тях, че са от фалиралия Пигис Хаус.

# 670
  • Beyond the Frontiers
В Карпет Макс има намаление на мокети до 70% (ако някой реши покрай Коледа да се обзавежда Simple Smile) и един щанд с детски играчки на разпродажба, но доста малък избор. Една потребителка беше писала за тях, че са от фалиралия Пигис Хаус.

Супер  Peace

# 671
  • София

Супер  Peace
  Детските играчки са предимно бебешки, въртележки, пеещи и тем подобни. На мен не ми се видяха изгодни.

# 672
  • София
Calliope на бул. "Стамболийски" в Mall Sofia вече е отворен, минах на бързо покрай него и ми се видя, че има - 50% намаление.  Peace

# 673
  • софия
Аз влизах вчера в Калиопе, но в Мол Сердика. Още преди си бях харесала ризка 29.90 лв. Реших, че като са обявили намаление, цената и ще е по- ниска. Тц- пак е същата.
Да знаете някъде намалени обувки дамски, не ботуши.

# 674
  • Sofia
Ако ще ходите до Карпет макс-а, влезте и в Аико и в Домко Grinning

В Аико - 12,5% на бебешки и детски стоки.  Харесах си доста бебешки неща, но реших да изчакам още, синчето се сдоби с ново перде с героите на Марвел за 6 лв. метъра Mr. Green, реших, че на тази цена, може и да му ги сменям като тоалети Mr. Green

Имаше намалени на 50% тапети на Rasch, но не много варианти!

В Домко - 40% на спални комплекти - Бенетон, Сисли, С Оливер, Мексс - награбих 4-5 и яко зациклих, исках да изнеса всичките  Laughing Овладях се и си взех само един, че и с намалението са си цифра, но си заслужава.

Имаше май и намалени, корнизи, аксесоари, килимчета, но честно казано, може и да ви излъжа, от тези неща, кое беше в коледна разпродажба, защото не им обърнах внимание.

Общи условия

Активация на акаунт