Намаления 2011/2012

• 81 988
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • София
elsi  В кое Домко беше, и колко излизат спалните комплекти с намалението.

# 676
В кое айко и аз искам перде Mr. Green

# 677
  • Sofia
На околовръстното, дето са едно до друго.
monika89, Не става въпрос за детските пердета в акция срещу самия вход, а онези по отзад, които са на метър. Питай жената, много е любезна.

kimbo, единичните комплекти бяха май по 78 лв., големите спални к-ти от 100 нагоре, този който купих беше намален от 178 на 106 лв. на Бенетон, сатенен памук, снощи го тествах от мерак, супер е!
Забравила съм да напиша, че имаха и Есприт, но те и с намалението не падаха под 200 лв.

# 678
# 679
  • София
Здравейте,
записвам се в темата, че издирвам намалени ботуши. Някой ако има предложения.

# 680
Идвам от МОЛ Сердика.
В Калиопе и Теранова - до 50%.
В Паоло Ботичели - намалени чанти с около 30%.
В Есприт - до 70% на някои артикули.
Във Фокс кидс - до 50%. Имаше тениски и блузки по 9.90 и 14.90.
В Пийкокс - 30% на определени артикули, 50% на някои обувки. Заслужаваше си.
В няколко магазина видях купуваш едно, второто /по-евтиното/ го взимаш с 50% намаление.

# 681
Да питам ако някой има инфо... относно карта fox friends, та тя дава намаление 7дни преди и толкова след РД на притежателя в р-р на 50%; обаче карайки по спомени, мисля че ме питаха и за РД на останалите членове на семейството, и че те ползват същите преференции на своите РД....обаче на сайта им не пише нищо за останалите "домашни любимци" Thinking
Верни ли са ми спомените, или така ми се иска? Mr. Green

# 682
Да питам ако някой има инфо... относно карта fox friends, та тя дава намаление 7дни преди и толкова след РД на притежателя в р-р на 50%; обаче карайки по спомени, мисля че ме питаха и за РД на останалите членове на семейството, и че те ползват същите преференции на своите РД....обаче на сайта им не пише нищо за останалите "домашни любимци" Thinking

Иска ти се Mr. Green Намалението е само за притежателя на картата. В нашия случай на щерката!

# 683
Данке за инфото  bouquet Да знам, да се възползвам, докато имам право Wink

# 684

На мен още при изваждането на картата ми регистрираха четири дати, на които мога да ползвам тази отстъпка (със седем дни преди и след това).

# 685
  • София
Момичета, всеки ли може да се сдобие с такава карта на Фокс? В смисъл, че когато купуваш нещо и може да си я поискаш ли?

# 686
  • София
Момичета, всеки ли може да се сдобие с такава карта на Фокс? В смисъл, че когато купуваш нещо и може да си я поискаш ли?

Точно това исках да питам как се сдобивате с тези карти ?

# 687
Платих 10 лв за картата като не беше обвързана с покупка. Това беше миналата година.

# 688
  • София
Плащаш си я, да, все тая дали купуваш в момента нещо или не. Но аз не съм от най-редовните клиенти там и не ми се видя изгодно да дам 10 лв.

# 689
  • София
Благодаря за отговорите.   bouquet Ще си купя карта, и без това детето има доста хубави дрешки на Фокс, от които съм предоволна.

Общи условия

Активация на акаунт