Намаления 2011/2012

• 81 972
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Можете от сайта им, да си принтирате и попълните проформата, а в магазина ще си платите и ще ви дадат картата Peace

# 691
  • София, България
Аз така чаках намалението на дрехите в Карфур да стане от 30% на 50%, а те взеха, че го махнаха съвсем  Rolling Eyes Поне в онлайн каталога им го няма. Някой ако е минавал оттам да пише как е положението  Praynig

# 692
Да, всеки може да си вземе такава карта. Струва 10 лв., трупаш точки за всеки 1 лв., получаваш 1 точка = 0.12 лв. Натрупаната сума трябва да се използва за покупка в техен магазин до 1 година, на следващата започваш да трупаш нови точки. Картата освен, че ти дава отстъпка от 50% - при мен е само за моя рожден ден, за останалия период мисля че има и 10% отстъпка от реалната цена, а за стоките в промоция е 5%.

# 693
Аз така чаках намалението на дрехите в Карфур да стане от 30% на 50%, а те взеха, че го махнаха съвсем  Rolling Eyes Поне в онлайн каталога им го няма. Някой ако е минавал оттам да пише как е положението  Praynig

В събота бях там и купих няколко бодита - имаше промоция 30 %.

# 694
  • София, България
Да, тя беше до 04.12. Но днес някой дали е минавал оттам (и да не е влизал, те слагат билборди на Цариградско и се вижда отдалеч, дали има намаление)  newsm78

# 695
  • София
Новата брошура на Карфур - няма намаление на дрехи.

# 696
В Дика има частично намаление,но не видях нещо впечатляващо;
В Кенсол има до 50% намаление на някои артикули,но реалното е около 20%

# 697
В Комсед има намаление на някои серии Лего, но не всичко от дадена серия. Просто трябва да се види на място. Освен това има намаление на играчките бейблейд. Колко точно в проценти е не знам, просто имаше етикети промоция и нова цена.

# 698
Сигурно съм закъсняла тази година но все пак да питам...кога правят намаления в магазините на летните стоки ... най- вече ме интересуват обувките....ако има някой запознат ще се радвам да пише.

# 699
  • София
Сигурно съм закъсняла тази година но все пак да питам...кога правят намаления в магазините на летните стоки ... най- вече ме интересуват обувките....ако има някой запознат ще се радвам да пише.
Позакъсняла си.  Peace
Аз хванах последния влак през септември. Въпреки че в разни онлайн сайтове има изостанали дрехи от лятото. За обувки изобщо нямам представа.

# 700

В Аквариум магазините е пълно с летни и есенни модели с ниски це ни, 10-20лв, но не знам тези обувки дали ти допадат.
Аз имам едни сандали от там, които така и не носих, защото ми направиха уникални белези още първия ден. Но пък имам и едни боти, подарък от майка ми - които си износих, за смешната цена от не повече от 30тина лева.

# 701
Не знам дали е точно намаление, но за който се интересува - в Хит са доста намалени коледни шоколадови изделия от каквото се сетите и не само коледни. Срав. с Фантастико напр. - бонбони Мерси - в Хит 5 лв., във Фантастоко - 8 и нещо.
Инфото е от вчера  Grinning

# 702
Някой знае ли в Зара има ли вече намаление?

# 703
  • София
 Дали има намаление или поне някакви коледни оферти в Douglas?

# 704
В Манго има ли, вече някакви по-съществени намаления? Като 50% -70 % Някой, има ли, наблюдения да сподели  Peace

Общи условия

Активация на акаунт