Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 136
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.София кв.Драгалевци
Добро утро момичета и от мен честит първи сняг.Аз толкова се радвам на снега,много е красиво.Много обичам да стана и да гледам как вали икак е натрупало,но не обичам да съм навънка и да  cold Аз преди малко станах са ям и после ще си направа едно   food010 и ще си рова из нета.Да ви кажа бебка снищи бая ме подритваше та се поуспокоих и сега казах и на таткото и той да е спокоен.Дами приятен първи снежен зимен ден!  Hug

# 706
  • На морето!
Бубанка, влюбих се в творенията ти! Браво на вас! Поръчки приемате ли?
Честит първи снеговалеж! При нас е студ и вятър, но няма сняг и дъжд.
Стискам палци и аз на galiondi, дано резултатите са отлични!
На всички с контракции пожелавам възможност да си починат и да отшумят всички притеснения.

Ние днес пак сме с майстори- довършват вчерашната работа и аз съм се скатала в една стая, а мъжете са при тях.
iv_mikova, разгледай Нашият дом, ще намериш нещо. Аз сега съм на вълна мебели по поръчка и постоянно се ровя там за идеи. Вие какво ще правите?

Благодаря за чайчетата, отивам да си направя един реален.  Hug

# 707
Добро снежно утро  cold Grinning

venush, ей го йога студиото, намира се в жилищна кооперация  Simple Smile Чудесна идея да пием кафенце някой понеделник или четвъртък   food010

Г-жо Монк, много сладурско розово комплектче  Simple Smile И дизайнът е твой, предполагам?

Бубанке, чудни нещица майсториш и ти....  Hands Clap Как да не му се прииска на човек да си има момиченце, което да кипри така?   ladyuu Поръчки приемаш ли, да питам и аз? Wink

Момичета, новата тема е готова, но изчаквам тази да се изпише до 50-а стр. Като гледам зимната неделна активност, може да окретаме и с тези 2 странички до края на деня  Hug

# 708
  • София
Менина, нашият тати ще прави нещо подобно !  Ние сме в гарсониера и той по всякакъв начин се опитва да използва мястото рационално! Та по този случай се налага едното легло да е 82/170 вместо 82/190.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 12:33 от iv_mikova

# 709
Добро утро и от мен,при вас вече обед  Heart Eyes
Мерси за чайчетата,разбирам че си имате сняг вече ,честито Hug
Аз днес съм по добре,остана ми кашлицата ,но правя компреси ,ям мед и така.
Бръмбазела - Всъщност изобщо не е странно, така трябва да бъде навсякъде, но... уви. Ще ми бъде интересно да разкажеш какво ви говорят в това училище за раждането и за първите дни с бебето.  
Не знам как се прави цитат и за това го копирах....
Тук на всеки преглед има отделено време което ти обясняват различни неща,в зависимост в кои месец си,сега ми предстои за кърменето в сряда ,не ходя на училище за бременни защото не знам добре езика,но часът с гинеколожката ти дава всичката тази информация,която виждам че разясняват при вас в училището за бременни.....
За бебето след като се роди,в здравната осигуровка включва да идва специализирана сестра 2 седмици,и да ти помага и обяснява за къпане на бебето,за кърменето как да кърмиш по лесно и да не се отказваш,обличане и всичко което те притеснява и не знаеш,преглед на майката след раждането...на ден седи по 4,5 часа...И мисля че са спестени много притеснения на майката след раждането,особено както ние сме сами с мъжа ми  Simple Smile Еми за сега това се сещам,ще ви пиша как е минало в сряда,дано бебето си е наред......
Е малко се поулях....
Лек и хубав ден на всички и се пазете
[/color]

# 710
Благодаря ви момичета за комплиментите.  Hug Поръчки приемам чат-пат, когато имам време. Ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 711
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен в този снежен октомврийски ден  Grinning
ditkins, кафенцето ти е отговорила на въпроса. Аз отидох в Правителствена, оказа се, че все още имат свободни места за януари (там взимат по една родилка на ден), платих си целия пакет и вече ме следят там. При д-р Асенова съм, при нея преди пет години се роди и синът ми.
Гледам обсъждате педиатрите. Майка ми е ЛЛ и въпреки, че не е педиатър изцяло и се доверявам за лечението на Александър. Избирам педиатър проформа само за ваксините и болничните.
За пазаруването, аз имам всичко и това малко ме натъжава  Embarassed Имам огромно желание да купувам още и още, но от опит знам, че няма смисъл  Grinning
И още нещо да попитам. Тъй като аз не мога да разглеждам снимка.бг (проблем с компа), ако има желаещи да си направим тайна група във ФБ да свиркат  Hug
Пожелавам ви приятна и мързелива неделя, аз отивам да гладя  Whistling

# 712
  • София
И още нещо да попитам. Тъй като аз не мога да разглеждам снимка.бг (проблем с компа), ако има желаещи да си направим тайна група във ФБ да свиркат  Hug
Отдавна се чудя защо не сме се организирали за затворена група във фейс-а, аз лично много рядко се сещам да влизам в снимка.бг, а фейсбук ми е отворен през целия ден. Има ли още желаещи?

# 713
  • Габрово
kostilka, да за еднократните протектори-чаршафчета говорех. Вършеха ми идеална работа дори при махането на памперса, камо ли при малко бебе с памперс, когато рядко се случваше да изпуска памперса.

Кафенце, тези еднократните протектори, за които говорех спарват много при топло време.

# 714
   Здравейте момичета.Честит първи сняг и от нас с бебка,нищо че в града вече не остана следа от него Nature Snowman
   Г-жа Монк ,много хубави дрешки за бебоци.А представяте ли си да Ви потрябват и двата комплекта,изненада stork-boy stork-girl. Не е невъзможно,случва се на наша комшийка до последно и викаха едно бебе,едно бебе и накрая като го роди и казаха че има още едно вътре. Shocked
   Аз за нашето бебе съм ушила два детски гоблена,единия с Мечо пух и компания,а другия е Рошко   остава да ги сложа в рамки и хоп на стената newsm07.
   Момичета само на мен ли ми тежат гърдите bombs,стана ли са огромни имам чувството че тежат и на бебето.Вчера докато седях в автобуса ми се местеха гърдите чак от ритничета ,а не корема.Сигурно го притискат милото и то се опитва да се оттърве от тежестта на главата си. Laughing
   Желая Ви прятен и спокоен ден smile3525

# 715
  • Across the Multiverse
Добър ден и от мен!
Ама вие май сериозно имате сняг! Simple Smile Ужас. Тук (Бургас) е ужасно студено и вече и дъждовно. Sad
Аз пия кафенце и се подготвям психически за последния си работен ден! Много ще ми е странно да не работя и се чудя какво ще правя по цял ден. Сигурно ще ми липсва да съм ангажирана. Особено сега, като не става за разходки... Sad От утре съм пуснала до края на месеца отпуската си, че да си взема пълна заплата за октомври и след това- един месец болничен докато стане време за 45-те дни преди раждане. Ако някой има идеи за хоби сега е момента да ми подскаже. Simple Smile
Хубав ден, макар и студен!   bouquet

# 716
И още нещо да попитам. Тъй като аз не мога да разглеждам снимка.бг (проблем с компа), ако има желаещи да си направим тайна група във ФБ да свиркат  Hug
Отдавна се чудя защо не сме се организирали за затворена група във фейс-а, аз лично много рядко се сещам да влизам в снимка.бг, а фейсбук ми е отворен през целия ден. Има ли още желаещи?
       Крисита и аз съм така,пишете ме и мене  за ФБ.  Честит Ви първи сняг!!!   В Стара Загора ту пече ту се скрива,няма сняг ,но има ужасно студен вятър и днес ще си седя у нас.     Бубанка, г-жа Монк поздравления за творенията,много ми харесха .......   Simple Smile    Praynig за  galiondi.    Ще си поръчам  китайско ядене ,че много го обичам. Хубав ден от мен  Hug

# 717
  • София
И аз съм за затворена група във фейса!  Hug
Незнам къде ми изчезва картинката от предният пост, 5 пъти я слагах! Thinking

# 718
  • София
Здравейте, мами  Simple Smile Какъв студен ден  cold Отворих очи някъде км 10 и като видях какво се случва навън направо имах чувството,че съм се събудила някъде декември месец  hahaha  А гърдите и на мен вече си ми тежат, а сутиените почнаха съвсем да ми спират въздуха и по тази причина от 3-4 дни вече си карам без. Исках още неща да кажа амааа забравих  ooooh!  Grinning Аааа и докато това не съм забравила - много съм съгласна за една facebook група  Laughing

# 719
  • Sofia, Bulgaria
Тъй като виждам, че им желаещи за ФБ група, реших да се заема със създаването й, обаче не ми позволява да съм си сама участник. Embarassed  Затова, ако искате ме добавете. Там съм Desislava Stancheva-Kosseva. Мисля групата да е тайна, т.е. никой освен участниците в нея не може да я вижда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт