Есен чука на вратата, януарче рита във тумбака - тема 10

• 33 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Офффф такива стахотий не ми се четът. Whistling

# 736
Здравейте,
при нас днес имаше и градушка, малката се зарадва, че е бяло и си помисли, че има сняг.
Гальонди е добре, не се притеснявайте за нея и тя и бебоците са добре  Wink 3 в 1 са  Laughing
Отивам да пишем домашни, че досега се упражнявахме
Лек ден на всички, до скоро в новата тема  Hug

# 737
здравейте.колко много сте изписали .Влизам  от време на време да ви чета че от работата не мога да пиша така са настроени компютрите за да не се изнася инфо.Но вече приключих с работата. Бях  в Токуда една седм.влязох уж за болнични вляха ми магнезий и ми направиха изследвания малко ми е ниско хемоглобина та сигурно ще е наложи да пия желязо.Видяха че бебчо е много голям вече е с 4 седм напред. И се усъмниха за гестационен диабет и хайде пак изследвания ту са добри ту високи препоръчаха все пак малко диетка не да се лишавам ама все пак да ограничавам всичко от бяло брашно сладкото картофи ориз и т. Иначе е добре малчо шава. Надявам се да устиска до края.
А и неможе още да се справиме с бактериите в урината.Незнам акво ще правиме.Вече 3 пъти пих антибиотик но ми действа за кратко. Отгоре на всичко минах и през вируса с повръщани и разстройство все едно малко повръщах 4 месеца ама какво да се прави и това мина и оцеляхме двамата.

Видях че вече в отбора има бебчета дано са добре и на мама и на тях пожелавам само положителни емоции, живи и здрави.

За фб ако може и мен там съм Лилия Василева имам снимка с едни гълъби.Мерси

Hug

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 16:08 от liliiv

# 738
Момичета, кой щеше да пуска новата тема?

# 739
Мисля,че Кафенцето написа на предната страница че темата е готова и чака тази да стигне до 50 стр.

# 740
Здравейте! Супер за групата във ФБ - искам и аз там - пратих покана на gecumka, аз съм Мариела.
Благодаря на всички мами за прекрасните напитки в този студ.  bouquet
Много се радвам на сръчните мамчета и хубавите им произведения!
Аз доста отдавна не съм била на среща с бебока и с нетърпение чакам 26ти, дано всичко да е наред.
Скоро говорихме за отворените врати на болниците, дали някоя е звъняла във Втора Градска? Знам, че Дидка-Бандитка имаше желание, може да се запишем заедно. Най-вероятно за 19.10 няма места, та поне да се класираме през ноември или декември. Ако искате пишете на ЛС, за да се уговорим.
 Hug Hug

# 741
  • София
пишете ме и мен за фб - пратих покана на Деси. Krasimira Georgieva съм там Wink

# 742
Момичета , нещо не разбирам как да се включа в групата за ФБ .На кого да изпратя покана ?

# 743
  • Бургас
Момичета , нещо не разбирам как да се включа в групата за ФБ .На кого да изпратя покана ?
Пиши на Деситка, за да те включи  Simple Smile
Кафенце дали ще се появи да пусне темичка  Rolling Eyes

# 744
Трябва да добавиш Desislava Stancheva-Kosseva в ФБ и тя ще направи затворена група. Аз поне така разбрах.

П.С Деси добави ме и мен аз ти изпратих покана казвам се Rosica Ivanova Markova - Jadallah
10x

# 745
  • Gorni Bogrov
Здравейте и от мен.
Видях идеята за FB и ако може да ме добавите и мен,аз съм Радостина Манолова(снимала съм се пред един водопад).
Малко по напред във темата сте обсъждали протекторите за креватчета,аз съм твърдо за такова,не само при напишкване спасяват матрачето,но и при евентуално повръщане.Онзи ден гледах във Джъмбо,че има доста модели и са евтини.
Момичета сетила съм се от 2-3 дни за мама sweet_monii,някой има ли информация как е тя и как са малките?
Лека вечер от мен.
П.С. Прати покана на Деси.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 19:00 от cecko05

# 746
  • Across the Multiverse
Кафенце, пускай линкче докато не са ни заключили! Simple Smile

# 747
Кафенце, пускай линкче докато не са ни заключили! Simple Smile
Добавям инфото за FB групата и пускам. Споко, няма да ни заключат в неделя вечер толкоз лесно  Wink

# 748
Момичета, заради бавното зареждане на страницата, нещо се обърка и без да искам съм пуснала темата от собствения си профил. Сега ще я пусна от общия и ще помоля модератор да изтрие грешката.

Ще пусна след 3 минути линк с истинската нова тема!

# 749

Общи условия

Активация на акаунт