Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 649
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • На погрешната планета
на мен ми харесва повече сега.Simple Smile)кога ще имаме серийка? Thinking

Вече имаме Laughing
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=286100&hit=1

# 406
# 407
Нямам търпение за субтитрите.

# 408
Ох, бб тая Сюзан!!! Как можа да нарисува това??? Луда ли е? Тя дето най- откачаше, как можа? Някой може ли да ми припомни какво се е случило между Майк и Бен в предишните серии, че сега са такива приятели, чак той погреба тялото? А пък Линет миличката, много ми е криво за нея  Cry

# 409
Какво нарисува всъщност Сюзън?

# 410
Какво нарисува всъщност Сюзън?

бели букви След като се разбра за тялото на Алехандро, за писмото, тя се прибра и почна да рисува. Накрая го показа на учителя си- нарисува 4 жени, които погребват труп  Rolling Eyes

# 411
Бяло: Много набързо превъртях епизода.. УАУ Майк и Бен.. в такива отношения.. Но Браво че помогнаха на Бри.. Неочаквах да признае пред Бен.. Но Майк, пък помогна.. Как Бен прогони Чък ме изкефи.. Уау..

Абе Сюзън тъпа ли е или на тъпа се прави.. Това си е чисто доказателство.. Поне да не беше рисувала точните дрехи, ама на..  В промото за следващият епизод се вижда че на Чък, образите от картината са му познати..

ПРОМОТО ЗА 8 ЕПИЗОД..

Peace

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 11:24 от PePPy1993

# 412
  • Пловдив
Не знам защо, но си представям в последния епизод четири жени в затвора, а съседите и децата им идват на посещение... Някак не очаквам хепи енд...

# 413
ББ :Сюзан защо направо не отиде в полицията да се предаде? То си е същото.

# 414
Не знам защо, но си представям в последния епизод четири жени в затвора, а съседите и децата им идват на посещение... Някак не очаквам хепи енд...

hahaha hahaha И Пол редовен посетител.

# 415
ББ Тая Сюзън си е изгубила тотално ума, а и както винаги преигра. Хареса ми адски много как Бен помогна на Бри.

hahaha hahaha И Пол редовен посетител.
Joy Joy Joy Дано не свърши така, че ще е много гадно.

# 416
Аз също не очаквам тъпичният хепи енд.. Но чак в затвора.. Пак ще са ОТЧАЯНИ но до колко, да видим изненадата от сценаристите..

Искам да знам как се казва този сериал, на Ева страшно й oтива тази роля.. (Ако не е сериал поправете ме, просто промото ме изкефи  Grinning)

* разбира се,повече я харесам като "Отчаяна съпруга"  Wink

Та останаха 2 епизода, айде 3 до убийството на някой.. Кой ли ще е хайде да гласуваме да разнообразим малко темата..  Rolling Eyes

1. Габи
2. Линет
3. Бри
4. Сюзън
5. Том
6. Майк
7. Карлос
8. Чък
9. Рене
10. Бен
11. Мисис Маклъски
12. Катрин (ако се върне)
13. От децата надали ама ги слагаме като опция 13, и
е пишем съответното име..
14. Учителя на Сюзън
15. Друг (пишем кой)

* Обаче има някаква вероятност между Бри и Бен, да пламне нещо, но някак повече си го виждам с Рене..
** Който и да убият ще си е загуба.. ама.. какво да се прави..
*** Мда, идеята за предаването на Сюзън ми харесва Grinning
****  Joy Пол редовен посетител  Joy
Приятна успешна и усмихната седмица от мен..  Peace

# 417
Тая Сюзън как може да е толкова тъпа?  Crazy Чак пък толкова. Започвам да си мисля че бележката е от учителя и  Whistling

п.с. Дъщерите на Габриела са точно отражение на нея - незаинтересована за децата си, после се чуди защо са такива каквито са.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 12:41 от Елена.

# 418
незнам кой ще убият но ние всички си мислехме че някой който знае е изкопал гроба..а се оказа съвсем друго.неочаквано.може би така ще е и за убийството.аз си мисля за 2 сценария-единия Чък  да започне да тормози Бри и съпругите докато не признаят.другия -Чък да се сети какво са направили и да говори с Бри,да се разберат и пак да са заедно и той да прикрие всичко...въпреки че Майк закопа тялото на такова място че надали ще го намери някой..а Бри ако тръгне с Бен,Рене направо ще изперка.мисля че няма да стане така.

Та останаха 2 епизода, айде 3 до убийството на някой.. Кой ли ще е хайде да гласуваме да разнообразим малко темата..  Rolling Eyes

предполагам Чък или Бен.поне не ми се иска да е някой от 4-те семейства

# 419
незнам кой ще убият но ние всички си мислехме че някой който знае е изкопал гроба..а се оказа съвсем друго.неочаквано.може би така ще е и за убийството.аз си мисля за 2 сценария-единия Чък  да започне да тормози Бри и съпругите докато не признаят.другия -Чък да се сети какво са направили и да говори с Бри,да се разберат и пак да са заедно и той да прикрие всичко...въпреки че Майк закопа тялото на такова място че надали ще го намери някой..а Бри ако тръгне с Бен,Рене направо ще изперка.мисля че няма да стане така.

Та останаха 2 епизода, айде 3 до убийството на някой.. Кой ли ще е хайде да гласуваме да разнообразим малко темата..  Rolling Eyes

предполагам Чък или Бен.поне не ми се иска да е някой от 4-те семейства

Eee,още не са излезли субтитрите.Пишете в бяло, бе, хора! Сега вече знам ,без да съм гледал,че МАЙК Е ИЗРОВИЛ ТРУПА Naughty

Общи условия

Активация на акаунт