Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 612
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
последните 2 епизода много ми харесаха! не знам дали защото не чета спойлери, или наистина добре се развива действието. Simple Smile
само ми дожаля за Бри как свърши последния епизод. дано да не се пропие пак. Confused

# 512
Основната част от ролята на учителя на Сюзън мисля, че мина и сега може би ще го дават по-рядко от преди. Сигурно в следващите 2 епизода ще наблегнат на Чък и към 10-ти епизод ще се ориентират да го  bambam  341uu smile3560 bash smile3538

# 513
Много са сладки!  Sunglasses

# 514
  • София
Линет беше много готина с къдравата коса, много ми е тъжно за нея. Честно - така и не разбрах какъв им беше точно проблемът, че се разделиха.
Реакцията на Габи към Бри също ми е необяснима - може би е взела неправилно решение онази нощ, но никой друг не направи нищо. И сега тя е виновната за всичко! Е, не е честно, така! Crossing Arms

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 14:09 от Lana

# 515
Алехандро съдаде повече проблеми като мъртвец.  Grinning Grinning Нападат Бри,но когато им потрябва опора сами ще я потърсят,само да не закъснеят.Чашката й остана единсвеният приятел.Не ми се иска да я видя пияна и как си признава какво е направила. Sad

# 516
Много се надявам Бри да не се пропие отново. Вместо да се разсърдят на Сюзън, че ги е изтипосала пред всички, те се сърдят на Бри, че ги предпазва. Много се ядосах. И ми е много жал за Линет.

# 517
  • Ню Йорк
Много се надявам Бри да не се пропие отново. Вместо да се разсърдят на Сюзън, че ги е изтипосала пред всички, те се сърдят на Бри, че ги предпазва. Много се ядосах. И ми е много жал за Линет.

Аз от кога разправям че Том е безобразно безотговорен. Даже се чудя Линет как все още намира сили да го обича. По фокса дават сериите в които Том си купи онази ретро кола, почна да свири в банда и предложи на Линет да продадат ресторанта и с парите да си купят каравана и да обикалят щатите  ooooh! На акъл го докарва като 14 годишен. Добре че беше Линет през всичките сезони да го побутва в правилната посока. И сега какво стана, Линет се измори да го носи на гърба си и да мисли вместо него и Том с лека ръка реши проблема - намери си нова приятелка, която да си го отглежда. Наистина съм ужасно възмутена  #Cussing out

# 518
  • София
Стигнала съм до 4 епизод,и ме извинете,ако повтарям въпрос,но,къде е сина на Сюзън?

# 519
Тук си е детето Simple Smile Ще го видиш на Хелоуийн  Grinning

# 520

Аз от кога разправям че Том е безобразно безотговорен. Даже се чудя Линет как все още намира сили да го обича. По фокса дават сериите в които Том си купи онази ретро кола, почна да свири в банда и предложи на Линет да продадат ресторанта и с парите да си купят каравана и да обикалят щатите  ooooh! На акъл го докарва като 14 годишен. Добре че беше Линет през всичките сезони да го побутва в правилната посока. И сега какво стана, Линет се измори да го носи на гърба си и да мисли вместо него и Том с лека ръка реши проблема - намери си нова приятелка, която да си го отглежда. Наистина съм ужасно възмутена  #Cussing out

Бе дето и аз толкова ги защитавам двамата, гледах тея дни, че съм си вкъщи по фокс тези епизоди и си е точно като някакво хлапе. Линет си имаше още едно дете просто  Tired

# 521
Аз не коментирах епизода...

Мисля си ,че Линет и Том няма да се съберат накрая...все такова усещане имам.Усещам също,че всяка една или поне повечето от тях,няма да намерят щастливият си край в сериала...

Надявам се Линет да не изпадне в някоя конфузна ситуация като тази под леглото... отново...
Много се смях със Сюзън и картината,над сто пъти го гледах този момент  Joy
Ох,Бри,Бри . . . отново...най-отчаяната! Без деца,без мъж,без приятели в този момент...напълно сама,кошмар!Няма как да не се пропие...

А сега си мисля,че Карлос ще замина за рехаб.център и няма да го дават в сериала дългооо време ... а Габи дали няма да оглупее и да се захласне по някой ... съмнява ме.Мисля,че вече не е толкова неразумна   Rolling Eyes

# 522
Не, мисля че ще бъде интересно да дават какво прави Карлос в този рехаб. център. А Габи няма как да бъде толкова неразумна, все пак още в 6-ти сезон дадоха, че и Хуанита и Силия са на страната на баща си  Laughing Laughing Laughing

ПС: САМО НА МЕН ЛИ МИ СЕ СТРУВА МАЛКО СМЕШНО ПРОМОТО НА 9-ТИ ЕПИЗОД?

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 10:04 от GTA V

# 523
Много интересна снимка на Марша от снимачната площадка...
  Thinking

# 524
На мен ми заприлича на някакъв фотомонтаж.

Общи условия

Активация на акаунт