Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 036
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Мисля, че не. Онзи хотел беше изискан, с камериерки, с всякакви екстри. Докато този ми изглежда малко оскъден. Така мисля, според мен Бри е отишла там, за да е близо до бензиностанцията, където й каза да отиде Чък на другата сутрин. Сигурно е взела пистолета, за да се защити от него и да го сплаши, или да го убие.

# 661
Но него вече го премахнаха. Забравих да напиша.  Laughing

# 662
  • sf
По принцип не е невъзможно Чък все още да е жив, стават чудеса  Mr. Green

# 663
Аз не че желая смъртта на Чък, или на който и да било, но предпочитам да бъде мъртъв, за да спре да тероризира всички, особено Бри. О, Бри.... Толкова ми е мъчно за нея.   Cry

# 664
И на мен страшно много хотела ми заприлича на този където се виждаше с Карл... мислих си,че ще вземе да плаче за Карл и да си припомня моментите с него,ама не . . .  Rolling Eyes

# 665
Приличаше по-скоро на мястото, където отиде Бет преди да се самоубие. А за Чък няма нищо чудно и да е оживял. Никое зло не се затрива толкова лесно, пък и същата катастрофа преживя и Майк в последната серия на 2-ри сезон. Припомнете си!

# 666
Казано просто някои неща се преповтарят само че с различни герои!

# 667
Олеле,ужас чак до 8-ми януари
Дано Бри не предприеме нещо с този пистолет.

В първия момент го възприех като "Следващият епизод е на 8 януари. Дано Бри не предприеме нещо лошо междувременноLaughing  Наистина, добре ни омотаха предпразнично. Има да умуваме версии...

Малко нереалистично ми е това сърдене обаче. Приятелки са от десетки години и сега - ти криеш, ти не ми казваш... Простиха си (Габи и Бри), когато се разбра, че Андрю е блъснал майката на Карлос, сега - голяма драма. И точно пък Габи да коментира, че заради Бри са в тази ситуация при положение, че Карлос уби човека и то заради самата Габи. Малко насилено ми е това напрежение. Но пък финалната сцена с Бри и Мери Алис. Много силно, човешко и истинско!

# 668
  • sf
И на мен ми е пресилено, сякаш Бри сама е извършила всичко и ги кара на сила да се крият. А да не говорим,че ако Сюзън / която адски много ме дразни/ не беше нарисувала картината, нещата щяха да са други.

# 669
  • София
Аз ли само не мога да отворя субтитрите от Charles_Brady ?

# 670
# 671
Забравяте, че на Чък му "връчиха" случая с Алехандро и естествено, че ако той не оцелее, ще има кой да разследва започнатото... Друг е въпроса, че мисля, че няма да вкарат нов герой, или пак ще повторят на Майк комата и амнезията...
Кой блъсна Чък?? Нито Бри, нито Карлос, нито Бен... Вероятно не и Габи. Може би някой, който естествено не подозираме...
А за Маклъски!? Тя няма нищо лошо към коя да е от съпругите, защо й е да го прави? Том не е. Не съм гледала със субс, ама Том май не знае точно за какво иде реч, за чие убийство става въпрос и за това кой е убит. Но не знаем каква кола кара Андре...  Mr. Green Twisted Evil
Сядам да гледам със субтитри!  Sunglasses

# 672
Да, всички избягват Бри, странят от нея, при положение, че тя се опитваше да ги предпази от това да не отидат в затвора.  Много ми беше мъчно за Бри през целия епизод, особено в началото; всички я отбягваха, как да не започне да пие.  Cry Единствено Бен й протегна ръка, макар да не знае за какво са скарани, и й той каза да се опита да се помири с Габи, Линет и Сюзън. А пък за Рене да не говоря - голямо въображение има: мисли си, че Бен има връзка с Бри.  Mr. Green

# 673
Наистина много ме дразнят и мен като се сърдят за глупости . . . защо Бри да е виновна ? ....

# 674
Не знам защо не можете да изтеглите субтитрите, затова пак ще ги кача:
http://dox.abv.bg/files/listtree

Общи условия

Активация на акаунт