Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 044
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
СУБОВЕ (от замунда)  - > http://dox.abv.bg/files/dw?a=bc988ac6c1

# 646
GTA V, пишем в бяло, докато не излязат субтитрите.

# 647
Който не е гледал епизода,да не чете.

Невероятен епизод!Заслужаваше си чакането! 40 минути ми литнаха като пет ! Мамка му,исках Бри да си намери някой и ДА ИМА СВАДБА! Може би ще си остане с Орсън,след като се завърне в сериала. Това също ме устройва,обожавам ги като двойка ! Та,малко се отклоних от темата . . .
Човека,който е блъснал Чък ще е същия ,който изпрати бележката на Бри.И това не го прави,за да я защити . . . просто е извратено мислене .
Боже господи,чак мен ме боли като виждам колко е отчаяна и съсипана Бри . . . отдавна не бяха показвали толкова силно отчаяние на някоя от домакините и така силно изразено . . .
Сцената с Мери Алис и Бри . . . беше . . . . . ЖЕСТОКА!Настръхнах и като разказваше за перфектният си живот Бри на Мери Алис,от първи сезон до последния ми минаха през очите и си я представих колко различна беше,а сега колко нещастна и самотна изглежда. А цитата . . .
"Бри:Сега щастлива ли си?"
"Мери Алис: Не съм нещастна"
Абе всичко е толкова омагьосващо и великолепно направено,че нямам думи,с които да изразя края на епизода . . .

Ще помоля ,ако сте чели спойлъри,да не казвате,че нещата ще се оправят или каквото и да било  Peace това си е тръпката на сериала все пак  Peace

За следващият епизод,разбрах че трябва да чакаме до 8 януари за нов епизод ... месец и нещо!Ужас!

# 648
Бяло: Имам си едно на ум за Карън Маклъски, ако Фелиша е оживяла, тя е парализирана и Карън и върши част от работата.. Или се възтановява от катастрофата Фелиша незнам.. Карън в първият епизод, не всъщност втория се издаде.. Защото между letter и note има разлика, едното е писмо - другото бележка..  Wink

Това са пълни сапунки...невъзможно е да го направят така.Фелиша едва ли ще се появи пак . . .

# 649
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Преведох субтитрите.  Hug Ето от къде може да се свалят:
http://dox.abv.bg/files/listtree

# 650
Charles_Brady   bouquet

# 651
Аз сега ги доопраях субтитрите, имах няколко правописни грешки, и на места не бях превеждал изрреченията, а някои не бяха добре преведени, но сега всичко е идеално. Ето ги отново:
http://dox.abv.bg/files/listtree

Искам да се извиня за допуснатите от мен грешки при първия превод на субтитрите, сега са коригирани.  Hug Желая на всички приятно гледане на епизода!  Heart Eyes

# 652
  Charles_Brady, златна душа си ти Hug

# 653
Мерси, но не мисля, че съм направил кой знае какво.  Grinning

# 654
Малко снимки от мен:

# 655
Олеле,ужас чак до 8-ми януари
Дано Бри не предприеме нещо с този пистолет.

# 656
Не знам какво смята да прави Бри с пистолета, но споко; разбрах, че няма да си посегне.   Grinning

# 657
Не знам какво смята да прави Бри с пистолета, но споко; разбрах, че няма да си посегне.   Grinning
За стотен път пиша,ако можете да не казвате какво сте разбрали,макар и всички ние да искаме Бри да не си посегне...  

# 658
Добре, съжалявам. Гроб съм.

# 659
Невероятен епизод.Толкова много си липсват една на друга,но този инат .. Дори не е точно инат.А края на епизода ..  Shocked Не,не и не!Не давам Бри!Може би ще се простреля,но ще оцелее!?Или пък ще размисли?! Shocked Сега се чудя кой от тримата блъсна Чък.Бен не си беше вкъщи или поне не показаха да отваря на Рене.Карлос не е в клиниката, а Бри отиде в хотел.Между другото това не е ли същия апартамент, в който се виждаше с Карл,бившия съпруг на Сюзън?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт