Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 025
  • 731
  •   1
Отговори
# 690

Ето ги субтитрите! Момчето ги е качило! защо е нужно да се качват 2ри път с 10 неуспешни опита?  newsm78

# 691
Тези субтитри са на английски ето ги българските http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=60904

# 692

Ето ги субтитрите! Момчето ги е качило! защо е нужно да се качват 2ри път с 10 неуспешни опита?  newsm78
Защото субтитрите,които Charles_Brady се опитва да качи са негови и иска да ги сподели,а не да се е блъскал напразно . . .  Rolling Eyes

# 693
Хич не ми се ще да свършва сезона,цялата бременност си ги гледах от 1-ви,а сега с нетърпение чакам епизодите а като свърши не знам  ooooh!

# 694
И на мен не ми се иска това да е последен сезон, но това не пречи и аз да не разбирам защо се сърдят на Бри.Първо Карлос е убиеца,второ-направи го заради Габи,трето- Сюзън с нейното вече маниакално уж "чувство за вина " ги "изтопоса" на картината си (и то както си трябва с всички подробности),а накрая Бри им била виновна защото не искала да ги притеснява още повече и е искала да ги предпази....В това според мен няма логика.Някои намират смисъл сигурно,нормално-нека го каже защото по коментарите които чета доста хора се учудват.  Simple Smile

# 695
  • I want it all and I want it now.
Сега я изгледах ,серията и изобщо не ми хареса.  ConfusedОчаквах, нещо повече. Peace Има я качета в Vbox.

# 696
Изгледах серията, благодаря на Charles Brady за субтитрите  bouquet
Доста силен епизод, макар че и на мен не ми хареса развитието.
Сигурна съм, че Бри няма да направи крачката, за която намекнаха в края на епизода Simple Smile Може би ще й се обади някоя от приятелките й, които между впрочем, въобще не разбирам как може да се сърдят на Бри, тук доста тъпо е нагласен сценарият.
Добра интрига вкараха с това, че доста от персонаците имат зъб на Чък и им се иска да го убият, всички имат мотив, всеки е луд по своему, остава да видим на кой му е прищракало чак толкова Simple Smile Всъщност, малко му беше на Чък това блъсване, трябваше да минат отгоре поне още веднъж, на заден също ставаше Whistling Mr. Green

Не разбрах защо Линет въвлече Том в цялата бъркотия, точно в този момент Tired

Ванеса Уйлямс беше облечена потресаващо в този епизод, от косата, през дрехите, до обувките - цяло копие на автентична ромка Laughing

# 697
Аз също не разбирам защо точно на Бри се сърдят.Макар че останах с впечатлението,че Линет се сърди на Бри и Габи ,Сюзън на Бри и Габи , Габи само на Бри . . . но пак излиза ,че Бри е най - потърпеща ... и все пак това , че Бри е скрила някои неща,не е основание за такава сръдня.Аз си го обяснявам така-насъбрало много и ги избива на глупости.

# 698
  • Лондон/Пловдив
АЗ да ви кажа си мисля ,че Карлос блъсна Чък .
.:.Stef.:. точно това си помислих за Рене и аз как можаха да я изтупат така  Joy много напълняла ми се струваше в ръцете в този епизод .
И на мен ми стана жал за Бри тя се опита да предпази другите ,а накрая нея изкараха виновна .
Общо взето добивам представа как ще приключи сезона и целият филм ,дано да греша обаче .

# 699
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Започнах и аз да се замислям, че може би Карлос е блъснал Чък. Когато Габи отиде при него в клиниката, му разказа за това как той е извикал нея, Линет и Сюзън и ги е разпитвал за Алехандро, и Карлос каза: "Този тип трябва да бъде спрян." А после, когато Габи се обади в клиниката, за да говори с Карлос, й казаха, че си е тръгнал оттам преди час и че не е можел да бъде спрян.

# 700
Ванеса Уйлямс беше облечена потресаващо в този епизод, от косата, през дрехите, до обувките - цяло копие на автентична ромка Laughing
Joy Joy Joy

Надявам се приятелката на Том вече да го остави и Том да се върне при Линет най-накрая. ooooh!
Иначе Бри и Габи са ми любимки. Flutter

# 701
За мен Бри е най-добрата. Страхотна е просто. Габи ми е много "плоска" като образ, нейният образ е най-малко комплексен. Аз гласувам, че Карлос е блъснал Чък. Все пак трябва да си поне малко хладнокръвен, за да убиеш, а той вече уби един път. Peace

# 702
  • На погрешната планета
Според мен Рене ще проследи Бри, за да види дали не се среща с нейния човек (оф, много го харесвам, ама му забравих името Blush), ще нахълта в стаята и така ще я спре.
А Линет мисля че сподели с Том, ако я арестуват да има някой при децата в този момент.

# 703
Какзва се Бен.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт