Силве, вярно е змейка твоята Матейка
Днес Явор също е звяр, не мога да разбера какво е точно. Пищи, реве, нерви се, почти не е спал. Не иска и да суче много-много.Магнетче, Ани,

Тук ДК е след десети месец.
Чинче,

Днес Явор също е звяр, не мога да разбера какво е точно. Пищи, реве, нерви се, почти не е спал. Не иска и да суче много-много.
аз го бях махнала това "БЪДЕЩИ мами", но последния път, в който пусках темата, трябваше да ползвам една стара за датите още от "Бъдещи майки", та съм забравила да го махна.. 
Дано не е толкова зле татко ти и да се оправи
Всички ти пращаме положителна енергия, мисли малко по-позитивно, за да имате сили 
Сравни наддаването ви с тази примерна таблица http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=548 , по мои сметки в момента сте толкова, колкото се предполага в таблицата:peace: И какво по-нормално от това детенце да не наддава до като е болно. Според мен, за 4-ти месец 400гр си е нормално. Моят дзвер през третия е качил 550, но си е много добре, хапва си доволно АМ (май даже повече от по-големите бебчовци тук
Не ги мисли тези работи, а се наспи едно хубаво и действай като Деската. Трябва да имаш само позитивни мисли в главата 
и да поживее още малко поне,също така и да е с акъла си...

Ето сега си играе и нервничи,че не може да налапа една шумоляща книжка......
,а аз имам една камара за гладене......

, тове моето са бели кахъри в сравнение с теб... Бъди силна 

, дано баща ти има късмет, пожелавам от все сърце да се върне към живота
. Жената на баща ми също има рак
, има метастази в мозъка, направо не знам и там докога ще е
. Какъв човек лъчезарен беше, сега не може дори да става от леглото... уффф, направо не искам да се сещам, че 

. И според мен мерките на Калоян са добри, а ти наистина мисли малко по-позитивно, знам, че е трудно, по себе си съдя 

. Никога не съм го оригвала вечер, но то е нямало нужда според мен - никога не ми е повръщал. Пробвай да не будиш Дара - според мен няма да има проблем.
. Но посмее ли някой да направи забележка - няма да остана длъжна
- не е тяхна работа