"Златна есен тук е вече, с глас се смее ЮНСКОТО човече." - тема 7

• 24 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Пао, аз мисля че поне до годинката няма смисъл. После вече, когато порасне, а главата остане малка (така да се каже Laughing) и му потрябва, то ще си проличи. А за тези за количката нямам представа, може би да е около главичката, за да я придържа стабилна Rolling Eyes

# 676
Аз пак с многото въпроси.Мислите ли,че ако аз пия пробиотик се отразява чрез кърмата на бебо?

# 677
Пропуснах за възглавниците да кажа... ние си ползваме възглавнички и в количката, и в креватчето - но от тези бебешките, дето са съвсем тънки. И така е от самото начало откакто се роди сладкишка. То и в болницата я слагаха със сгъната пелена като възглавничка под главата. Щом акушерките така преценяват за новороденото, защо след това да няма Simple Smile

# 678
Pao, и аз имам една такава възглавничка като полумесец малко - слагам я докато играе на гимнастиката. Иначе още си спи само на калъфка от възглавничка.
Иван още в началото го сложих на тъничка възглавничка, но Никола още не съм. Нямам идея кога трябва да стане това.

# 679
Владис спинка на много тънка възглавничка,такава като полумесец не съм купувала  Laughing

Вижте какво направих  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 20:06 от klavdiq7777

# 680
Пао, ти можеш да пиеш пробиотици, но едва ли това ще има кой знае какво влияние върху бебето. То и в самата кърма има пробиотици, но повече са пребиотиците. Зависи за какво искаш да ги даваш на Марто. Пускала съм вече това, но пак да го направя - статия за пробиотиците, пребиотиците, детската микрофлора.
Възглавничка не слагам на Явор, на Румен слагаме съвсем тъничка, когато има хрема изваждам голяма. Доколкото помня, възглавничката е добре да се сложи, когато обиколката на главата поне се изравни с тази на гърдичките.
Шунче,  Joy Кефиш ме.
Аз днес направих голяма обиколка навън, за да използвам времето. Ходих до работата, бях на кафе с една съфорумка. Купих си и една рокля, но пак се ядосах, че си имам коремче  #Cussing out Компенсирам с това, че временно позапълвам голямото деколте  Mr. Green
Клавдия, много слънчево дете имаш.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 20:37 от Ана2

# 681
Благодаря ти  Hug

# 682
  • София
Здравейте  Simple Smile

Ирето, четох за случката ви, и мен би ме треснала паниката... добре, че сте се сетили за по-безвреден изход  Simple Smile Заглавието е супер, ама кога беше Хелуин, поизкуфяла съм вече  ooooh!

За бибероните - още не им се радва, трябва някой да му го държи непрекъснато, което не става.

Ичката,  Hug Ще се оправи бебка.

Кити, къде ще ходите, пропуснала съм.

Цвети, стискам палци за дядо ти, да се оправи бързо  Praynig

Тати, много ти се радвам  Simple Smile Моя мъж досега сам не е извеждал бебока, заедно все иска да сме.

Тина, не се ядосвай, има такива дни  и моменти  Hug

Абе и аз го овладях това дългописане, иначе все по нещо забравях, да не кажа всичко  Laughing.

Рая, да оздравяваш бързо!

Пао, аз не слагам възглавничка. И аз се чудя кога вече може да се слага  newsm78
Но  доколкото знам, е хубаво и възрастните да спят без.

Хахаа, Клавдия, яко беше това със съботата  Joy

Абе вие всички ли ползвате презервативи  Whistling Ние досега за няколко години сме се пазили винаги с прекъснат полов акт, инциденти не са ставали. А и с предишните ми сериозни връзки. Чувала съм, разбира се, за такива случаи...
Хелън, вчера бях със смесени чувства, да не кажа в шок и ужас, а днес вече съм сигурна, че искам да съм бременна  Crazy Хайде чак сигурна не, но си мисля защо пък не... Ние така или иначе искаме второ дете, аз не съм първа младост, но по принцип смятах, че е добре да минат 2-3 години. От друга страна, като почна работа, има вариант да тръгнем да отлагаме, както беше сега. Още нищо не се знае, въпреки че много ме боли кръста, ама аз гледам да се настройвам положително на по-стресиращия вариант. В крайна сметка каквато е волята Божия.
Но се замислих - по принцип, бременна жена, с малко бебе, което иска все на ръце, не е ли рисково за бременността  Thinking Сигурна съм, че мамите с две дечица (веча) сте го коментирали в първите теми, но тогава не ми е бил там акъла и не съм обръщала внимание Simple Smile

Чин, дано да сте пътували леко, чакаме те да се разпишеш  Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 21:17 от Maidenly

# 683
Ние не ползваме презервативи,а се пазим  с прекъснат полов акт  

# 684
Мейдънли, не разчитам на случайността, аз забременявам много лесно. Не че и с презервативи има 100 процента сигурност. А за това дали е рискова една бременност с малко дете - то зависи от бременността, дано, ако си бременна, да е лека - иначе и с двегодишно дете да си бременна не е леко - и то си иска носене, гушкане, дори може повече да ти навреди - имам приятелка, на която голямото дете удряше в корема, когато се ядоса  ooooh! Слава Богу, това мина.
Та ако искаш бебе, да  Praynig  Mr. Green

# 685
  • софия
Маиденли,моята приятелка дечицата са с 1, 1м разлика те съвсем съзнателно си го направиха второто, млади са, като чели на майтап някак си е утели и се вола дето се вика ooooh!Голямата тъкмо прохождаше а тя беше в напреднала бременност, мъжа и по цял ден на работа, няколко пъти  се пробираше при родителите си, много им беше и продължава да им е трудно. Моя мъж иска дете вот както Дани стана на 2, аз  все отлагах и не съжалявам той вече е голям по самостоятелен и пак ми е трудно иска си неговото внимание. Но ако е станало не бих го махнала.Сега ме е супер страх заради секциото, но не ползваме презервативи за което сме за бой.
Хубава вечер Hug

# 686
  • София

Та ако искаш бебе, да  Praynig  Mr. Green

Joy

Цвети, е бива ли така, отказа ме  Crossing Arms Абе страшничко звучи чак, но аз вече съм на мнение, че си зависи от децата. Не че моето е от лесните според мен..

# 687
Мейдънли,  Hug заслужаваш прегръдка - усмихна ме с твоята точка  Grinning. Очаквах да кажеш обратното, обаче  Whistling. Наистина е трудно - на моята позната сестра й има 2 момченца с разлика от около година и половина - била е в 9-я месец близо когато малкия е прохождал  Crazy. Аз като се сетя как плаках от тежестта в 9-я месец и исках само да се роди детето, та не знам Simple Smile. Но пък си има и положителните неща - децата израстват заедно, много са близки, не могат един без друг Simple Smile. Така че... искаме юнче-юлче 2012  Peace
Клавдия, страхотна снимка на малката - как я направи  Hug
Чинче, пристигна ли?
Ани2, наистина ли имаш коремче?  newsm78. Аз съм ти разглеждала снимките от Млечното пърешествие - добре изглеждаш и не видях коремче  Mr. Green
ПаО, Алекс не спи на никаква възглавница - но не защото някой така ми е казал, ами защото още от болницата си беше така. После вкъщи нямах, но и не купих. Но съм чувала, че до годинката е хубаво да е без. Обаче те бебешките са толкова тънки, че едва ли ще му стане нещо  Peace

Ама Симпли къде изчезна.... Наистина ли никой не знае какво се случва? Елдра, Мушморонко - те пишеха често, защо така се изгубиха...  newsm78

# 688
Ana2, a ако се ползва възглавничка от самото начало, какви са последствията? Иван например вече спи на голяма и то доста отдавна. Малките вече не ги иска, колкото и да се опитвахме да го караме да спи на тях.

Майденли и ние не ползваме презервативи много много. Но аз и двата пъти, за да забременея трябваше да лежа след акта, иначе не се получаваше. Това ми дава някакво успокоение.
Майденли, не се шашкай, ти си имаш дядо баба, които помагат, ще се справиш! Дръж ни в течение!  Wink

# 689
  • София
Пак да си кажа-Мартин така като малко бебе не е ял през нощта и съм доста уморена тези дни,дано поне да се отрази на наддаването.
Някой дава ли профилактично пробиотик?
Скоро ви питах за възглавниците,ама ще повторя,че не ме отрази никой 

цял ден се каня да ти отговоря, Пао Simple Smile И Крис е така, дори като новородено не ядеше толкова пъти през нощта...и аз не се наспивам, надявам се да е период, беше започнал 5 часа пауза да прави, сега през нощта е макс 3 часа..
Аз давам биогайа, доволна съм, на опаковката пише, че няма предозиране и като се сетя давам по 5 капки.
А за възглавничката, аз имам точно такава и я слагам в количката(коша за новородено в който все още се вози), за да му е по-високо главата и да може да вижда повечко. Иначе ако заспи я махам настрани, не спи на нея Hug

Ние днес направихме една обиколка на Южния парк, обаче си беше хладно, само се разходихме, Крис поспа, ние дори не седнахме...Бг-тати нещо не те видяхме Rolling Eyes
Най-сетне отидох и до Икеа, има интересни неща, но като цяло мебелите наистина са доста скъпи...Видях въпросната количка, за която говорихме, която е като проходилка, ама нещо много ниска ми се стори, имам чувството, че сега ще му е добре на Крис ако го изправя,...може и така да ми се струва де newsm78 иначе той също разгледа Икеа, носихме го в кенгуруто, даже се опитваше да се докопа до разни неща, като баща му се доближи до някой рафт Mr. Green

По повод породените деца, ние с брат ми сме такива, и както Хелън е писала има и положителни страни. Вярно на майка ми й е било доста тежко и трудно, но пък ние с него си израстнахме заедно, в една компания, и винаги сме били заедно по морета и т.н., съответно на майка ми и баща ми им беше доста спокойно да ни пускат напред назад, дори до Щатите ходихме заедно Rolling Eyes

Аз отивам да се изкъпя, че Крис заспа и да се опитам да си легна по-рано...

Общи условия

Активация на акаунт