Коледна томбола - Гоблени

• 37 762
  • 875
  •   1
Отговори
# 555
Ех, че хубаво настроение има в тази ваша темичка  Hug чак на мене ми стана коледно. Припомних си като малка как чаках Дядо Коледа..... Flutter много, много хубаво Heart Eyes
Беакрайно ви се радвам мили момичета Heart Eyes (чета ви тайно Embarassed)Бъдете здрави и много късмет на всички ви  bouquet

# 556
  • Враца
Наистина е така.Не съм се чувствала празнично,като сега ..поне от 20 год.  Embarassed

# 557
  • Троян
Хайде да видим днес кой ще се похвали.Нащта пощальонка току що подмина наща къща ,продължавам да тръпна в очакване .А и тук постоянно надничам ,че като видя какви красти получавате и много се радвам.На всички видяни досега подаръци щях да се зарадвам ако бяха за мен(май никак не съм капризна) Blush

# 558
  Да се отчета и аз. Днес успях и аз да изпратя своя подарък. Сега вече съвсем ме сви 'под лъжичката'- ще пристигне ли навреме, да не се загуби, ами дали ще го хареса...От пощата ми казаха,че може да има забавяне да не съм се изненадвала...  Мило другарче,надявам се всичко да е ок и чакам непременно отзиви.
 Иначе и аз си чакам известието, като ви гледам колко сте щастливи съвсем ми се изчерпа търпението,а се бях заредила Simple Smile)))))

# 559
  • Brussels
че като видя какви красти получаватe
Laughing Laughing Laughing

След вчерашния бум, днес затишие......

# 560
Има и днес Simple Smile

Десиии, благодаря ти за прекрасните подаръци  Hug Толкова са много - два гоблена, престилчица за бутилка, рамка-камбанка, ключодържател, маркер и картичка! Прощавам ти задето не си ми направила картичка, защото тази е много красива  Wink И знаете ли какво имаше в едно от пликчетата? Малко живо паяче, което пуснах в къщи и не снимах   Simple Smile Мисля, че ще ми е на късмет - за цялата идна година  Simple Smile Само да приключа с последната коледна картичка и си започвам подаръците  Simple Smile Обаче, Деска, ще помагаш със схемички за камбанката, престилката и ключодържателя Simple Smile

# 561
  • Brussels
Честито, много хубав подарък! Цветята са разкошни! Heart Eyes

# 562
инаТ страхотни неща си получила, после ще показваш готови неща.Аз вече започнах подаръка си от nadeto  и страшно се забавлявам.

# 563
Честито Инат. Страхотен подарък. И моя подарък отлетя днес, дано всичко е наред и пристигне навреме. И най- вече да си го хареса притежателката,че започнах да се притеснявам дали избора ми е добър  Embarassed

# 564
Лелеее, какво нещо съм изтървала......  ooooh!   като каза el_sol преди малко за коледна томбола, викам какво е туй нещо, а сега като я намерих тази тема и като видях какво невероятно настроение и емоции има тук и много съжалих, че не участвам и аз. Но се надявам да се включа навреме в следващата такава томбола. Браво на вас!

# 565
ИнаТ, поздравления за подаръците!   bouquet
Много са хубави, ...цветята особено!

Когато разгледах сайта на Риолис и 75% от това, което видях, ме накара искрено да се възхитя!  Crazy Crazy
Бих поздравила дизайнерите им!   bowuu

п.п. Само да се работеше с тези акрилни конци по-бързичко и лесно!  Whistling

# 566
Честито, ИнаТ, разкошни подаръци!

# 567
ооо,колко е коледно тук  Heart Eyes честито на всички получили,страхотни подаръци кой от кой по красив със здраве да си ги шиете,моето подаръче ще пристигне сигурно в понеделник надявам се да се хареса,лека вечер на всички  Hug

# 568

п.п. Само да се работеше с тези акрилни конци по-бързичко и лесно!  Whistling

За вълнените конци ли става въпрос? Не са всичките им гоблени с такива, има и с Anchor и моите цветя са от тях Simple Smile

# 569
  • Балчик
И аз, и аз  ще се похваля днес.  bowuu Благодаря много на krk_kr, тайната с морето е разгадана- нашето, Черно море си е. Grinning. Mного хубаво подаръче- магнолията е точно в десятката. Имам си и схеми за останалите 2, да си го направя комплект триото. Картичката е собственоръчно изработена от другарчето, много ме радва. Hug Благодаря и за панамата и за конеца особено. Hug Всичко е много хубаво. А бонбоните скоропостижно бяха изядени- любими са на малкия ми син.  bouquet Ето и снимков материал от мястото на събитието (признавам, че по едно време ми хрумна идеята да си го оставя под елхата и да си го отворя на Коледа, но нали знам, че чакате снимки, а и не съм толкова голям мазохист да се измъчвам дотогава hahaha ):

Дано и моята жертвичка да си хареса подаръка и да пристигне навреме най-вече.
Големи емоции по тези томболи. Благодаря за настроението на всички. Честито на получилите днес. Сега с нетърпение ще чакам да видя и останалите подаръци.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт