Коледна томбола - Гоблени

• 37 791
  • 875
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз явно си имам подарък от другарчето, защото дойде съобщение от Еконт, а не чакам друго  newsm44 Така че милото другарче да не се притеснява, стигнал е Hug Hug Hug
Да видим само как да го прибера от този офис  newsm78 Cry

# 586
  • Троян
То направо си е късмет,ще получи два подаръка Peace
-=Деси=-    чакаме да се попхвалиш Grinning

# 587
  • София
Леле, момичета, подаръкът ми е невероятен!!!
Да започнем с опаковката:

И ето какво имаше вътре:
Прекрасен гоблен на бледозелена панама:

Невероятно красиво нещо, направо ме е страх да си помисля колко труд е вложен   bouquet:

Уникална картичка:

Бонбони и магнитче за хладилник

И дори има подарък за малката зла буболечка  Mr. Green Той е от красавицата Чара  Hug

Ето ги заедно:

И за всичко това ОГРОМНИ благодарности на rozali   bouquet Hug Hug Hug

Няма да повярвате, обаче пеперуда се каня да ушия от няколко месеца, но все не си харесвах моделче  Peace А магнити събираме, целият ни хладилник е облепен  Mr. Green rozali, мила, направо в десетката!  Hug Страшно, страшно ме зарадва  Hug Hug Hug С най-голямо удоволствие си зарязвам "Родопската улица" и започвам тази красота  Hug

# 588
  • Балчик
Деси, честито за подаръка. Много е хубав. Браво на  rozali.

# 589
Малеее, поздравления Деси, страхотен подарък! И не само твоят, и на другите! Съвсем се притеснявам вече дали моят ще се хареса, струва ми се доста по-семпъл  Rolling Eyes Дано,дано  Praynig. Ако пък не,ще го сменям с нещо по негово желание, няма да си оставя аз недоволно другарчето....

# 590
Деси честито подаръка ти е много хубав ,поздравления за rozali. Hug
Хубав и спокоен ден на всички.

# 591
Тони и аз като теб все повече се съмнявам дали ще се хареса. За първи пит ми е и малко не бях ориентирана,но и аз непременно ще се реванширам ако другарчето ми не го хареса.Няма да се обидя просто ще се поправя.Сега обаче само се моля да го получи Praynig

# 592
Дечко, стискам палци и за теб! Остава ни само да чакаме,уфф Simple Smile

# 593
-=Деси=- , честит подарък! Всичко е страхотно!   bouquet

...Но това:

Невероятно красиво нещо, направо ме е страх да си помисля колко труд е вложен   bouquet:

....е просто великолепно!

rozali,   bouquet!

# 594
Деси, много нежен подарък!
Аз мисля, че всички се притесняваме дали ще се хареса подаръка, който сме избрали, защото го сравняваме с това, което другите са избрали Simple Smile А всъщност, всички подаръци са уникални, защото са избирани според предпочитанията на "жертвата". Много се надявам всички да останат доволни!

# 595
Хе, хе, Деси, радвам се, че ти хареса. Водещо при избора на гоблен беше да няма много фон Simple Smile....
Май опаковката не беше много скопосана . Радвам се, наистина...
За офиса на Еконт- уж гледах да е най- близо до вас, ама така- тази столица така и не я опознах!
И нашата Чара е пинчер и им вижда сметката на тези ежковци...

# 596
  • София
Хе, хе, Деси, радвам се, че ти хареса. Водещо при избора на гоблен беше да няма много фон Simple Smile....
Май опаковката не беше много скопосана . Радвам се, наистина...
За офиса на Еконт- уж гледах да е най- близо до вас, ама така- тази столица така и не я опознах!
И нашата Чара е пинчер и им вижда сметката на тези ежковци...

Идеален е!   Hug Много обичам такива дизайни, където не се ушива картина с цяла рамка  Peace Вече е разграфен, облепен с тиксо, конците са разпределени в пликове, само чакам съпругът ми да си легне  Mr. Green
На Джесика й е по-трудно, защото не може да си отвори устата толкова много, но го рита с лапите по плочките и тича след него  Laughing

# 597
  • Атлантис, Галактика Пегас
Подаръци на всички са уникални!!!
Коледа е на прага ни!!! Peace

# 598
  • София
Супер подаръци имате момичета и със здраве да си ги ушиете ма и на нас да ги покажете.  bouquet
Аз започвам лекичко да се притеснявам,няма ми пратката за другарчето и ако в понеделник не ми се обадят,отивам аз. Praynig Дано да дойде,че не остана време да пращам,а ще си попътува.Иначе всичко друго купих и опаковка.Така че моето другарче да прояви още малко търпение моля.  Cry

# 599
Аз започвам лекичко да се притеснявам,няма ми пратката за другарчето и ако в понеделник не ми се обадят,отивам аз. Praynig Дано да дойде,че не остана време да пращам,а ще си попътува.Иначе всичко друго купих и опаковка.Така че моето другарче да прояви още малко търпение моля.  Cry

С теб на един шиш се въртим и на един огън се печем! И ми е едно такова свито на сърчицето! Надявам се да се вместя в срока!  Praynig Правим ли томбола за 8 март, живот и здраве, ще си знам вече откъде да поръчвам! Дано да няма проблем де, че там ми е сефтето! Стискам палци и на теб, и на мен си! Не ми се иска да има разочаровани от дълго чакане на подаръчето! Като знам каква емоция е само!

Момичета, които получихте своите подаръци - честити да са ви! Да имате много свободно време, за да ушиете красотите, които получихте! С интерес следя какво е получила всяка от вас, всички са тоооооолкова хубави!

Общи условия

Активация на акаунт