Коледна томбола - Гоблени

• 37 722
  • 875
  •   2
Отговори
# 690
  • София
newsm43 влизам тайничко да се срамувам,моля другарче подаръка ми ще тръгне утре ....
нейде из България,искенно се надявам да ти хареса,ако ли не моля пиши ми,само 1-на част от подаръка не пожелаха да ми вземат казаха че ще стане на сол  Cry така че моля да ме извиниш.
На вас момичета честити подаръци и аз съм в трепетно очакване  Whistling иии нямам търпение да ви се хваля  Flutter

# 691
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/2011-godina.566068.25840836
Хоп!  Hug  Подаръка ми!!! Grinning    bouquet
Щях да забравя нещо, което все да напиша и така си остава до следващия път-дайте да си пишем и телефоните, когато даваме адреса на "разпределителката", защото в спедиторските фирми ги искат за по-сигурно .Така ще ни е по-лесно, когато получаваме и няма да се налага да чакаме куриера у дома.Какво мислите по този въпрос  newsm78

Аз съм за  Peace и даже си бях дала тел. за всеки случай

# 692
  • София
Kordelia,благодаря ти много за приятната изненада. Днес сред нервите в работата единственото, което ме караше да се усмихвам беше твоят подарък.   bouquet newsm44 newsm51
Това е една серия от гоблени, за които мечтая от доста време и определено ме изненада много приятно, картичката е супер , бонбоните-любимите. Целувам те и отново много благодаря. Ще ме извините, но поради късният час не мога да кача снимки сега, но обещавам утре да го направя.

Моля за търпение от страна на моята жертвичка, подарък й ще тръгне на 20 .Съжалявам, че ще те накарам да почакаш толкова. Целувам Ви всички, лека нощ

# 693
  • Враца
Честото момичета...само ви четях известно време...но не мога , да не честитя на всички подаръците...със здраве да си ги шиете....наистина ще чакаме с нетърпение пролетната томбола..Радвам се че ви намерих.... всички сте страхотни...няма злоба...няма завист...  Hug

# 694
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia,благодаря ти много за приятната изненада. Днес сред нервите в работата единственото, което ме караше да се усмихвам беше твоят подарък.   bouquet newsm44 newsm51
Това е една серия от гоблени, за които мечтая от доста време и определено ме изненада много приятно, картичката е супер , бонбоните-любимите. Целувам те и отново много благодаря. Ще ме извините, но поради късният час не мога да кача снимки сега, но обещавам утре да го направя.

Моля за търпение от страна на моята жертвичка, подарък й ще тръгне на 20 .Съжалявам, че ще те накарам да почакаш толкова. Целувам Ви всички, лека нощ
Hug Hug Hug отдъхнах си.  Wink ooooh! Crazy Радвам се че ти харесал. Като ти разгледах албумите и веднага ми светна за Фара.  Wink Тези наши албумчета подсказки са най добра идея.  Mr. Green
И аз съм за даване на телефони, благодарение на това че имах телефона на eminav можах да го пратя по СПИДи  Wink

# 695
здравейте момичета ,съжалявам ,че не съм успяла да се включа в коледната томбола и ще чакам с нетърпение пролетната.Много се радвам като ви чета и гледам красотите,които получавате и пращате.Всички сте много изобретателни и сръчни.На получилите честито  и да показват ушито.Хубав и приятен ден .

# 696
Късно ли ви се вижда 21? Аз мислех тогава, че е по-близо до Коледа, но ако кажете, готова съм да пратя и утре. Пък и честно казано едва утрайвам, само аз си знам. Да пускам ли, казвайте  Thinking

# 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Късно ли ви се вижда 21? Аз мислех тогава, че е по-близо до Коледа, но ако кажете, готова съм да пратя и утре. Пък и честно казано едва утрайвам, само аз си знам. Да пускам ли, казвайте  Thinking

Laughing пускай, че аз нямам търпение  Laughing

шегатна настрана, пощите са претоварени, нека не се мъчат много жертвичките Hug

# 698
Казват, че "3" било за щастие! Дано! Защото на мен през тази томбола ми се налага да избирам за трети път основния подарък за моята жертвичка. И втория гоблен, който избрах и поръчах все още не  е пристигнал. Идва ми да се  #2gunfire Следобед отивам да взема гобленчето, тъй като тези дни синът ми беше болен и с висока температура, не посмях да го оставям с 39.4 почти постоянно, сам, нищо, че вече е голям и не успях да отида до най-близкия ми магазин. Дано да успея и да го пусна днес, ако не утре тръгва с някой куриер.
Много се извинявам на другарчето ми, че го карам да чака, толкова ми е неудобно! Що за късмет тази година - не знам!

# 699
най-после стигнах да направя снимки и на моя подарък. мила, Джема, много благодаря за страстите и радостта, която ми донесе твоят пакет   bouquet нямам снимка на опаковката, тъй като я скъсах още в пощата  Embarassed снимка на сладките също нямам, щото ги изядохме  Mr. Green ако може рецептата  Whistling  моите ме подлудиха
няма за какво да се извиняваш, подаръка е достатъ4ен  Hug по повод пощите, и аз зяпнах колко струва пакет4ето  #Cussing out
нямам против даване на телефон  Laughing
още 13 другар4ета си 4акат подаръците

# 700
 Mr. Green     Май всички сте нетърпеливи. Не ви се чака.  То и на мен не ми се чака, де Laughing

Добре, де! Айде от мен да мине - пускам утре  Heart Eyes -  по куриер. Всеки, който не е получил все още подарък, да си стои в събота вкъщи Laughing

Миличка, дано да си била добричка и дано подаръкът ми да те зарадва

# 701
А защо да сме нетърпеливи, не беше ли уговорено в началото да се изпраща до 15-и? И на мен ми казаха вчера в пощата, че са претоварени и пратките пътуват по-дълго.
Джемма, защо не споделиш схемата на картичката Simple Smile Имам време до Коледа  Mr. Green
Макар, че сега като отида на базара в училище, мисля да си купя от моите картички, за да подарявам от тях  Mr. Green
А толкова много подаръци получих покрай томболата, че сега и аз се чувствам презапасена с гобленчета и съм си направила план в какъв ред ще ги правя. Въпреки, че няма да успея до края на годината, първо ще си завърша всичко коледно и миниатюрките, докато ме държи коледното настроение. После започвам по ред от най-малките към най-големите гоблени Simple Smile

# 702
И АЗ СИ ИМАМ ПОДАРЪЪЪЪЪЪЪК! И то не един, а мноооого! newsm44
Дуданче
мила страшно много ти благодаря!   bouquet   bouquet  bouquet Всичко вътре ми хареса страшно много, а на Мартин още повече!  Laughing

Ето ми ПОДАРЪКА  Heart Eyes а от вътре започнах да изваждам много неща!  Laughing  ЕТО ГИ всички заедно! Много хубава КОЛЕДНА КАРТИЧКА с още по-хубави пожелания!  Hug Коледни ШОКОЛАДЧЕТА и ОЩЕ и УКРАСА и още БОНБОНИ! Една ПАПКА и най-накрая един много нежен ГОБЛЕН с цветя на Риолис!  Hug Hug Hug

Дуданче отново благодаря и пожелавам на всички все още очакващи същите положителни емоции!  newsm51 newsm51 newsm51

# 703
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Най-накрая!  Laughing
Цял ден надничам да видя кога ще се похвалиш, че си го получила!
Радвам се, че съм те зарадвала и теб и Мартин!  Heart Eyes
Весели празници!
  bouquet

Оставете нещо и на таткото от лакомствата, че да не се обиди  Laughing

# 704
  • Плевен
Тази година мноооого красота се показва в тази темичка .Надничам всеки ден и само ахкам а очите ми станаха ето такива. #CrazyЧак съжалих че не съм се включила и аз  Grinning
Обаче, и аз вече  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44, и при мене пристигнаха подаръци

- красота неземна ! Благодаря ти от сърце Гуденце newsm51 newsm51 newsm51  love001

Днес сутринта  още не съм се събудила и мъжо ми носи топли -топли/по точно мокри  Mr. Green/ две съобщения   Shockedведнага станах и изтичах  Joy до пощата да си ги взема .

Джемма, благодаря ти мила   bouquet Твоите прочути сладки подсладиха и моята душица , а пожеланието ти ме трогна  Hug

И на края още в пощата като ми подадоха единия плик си помислих -"Боже каква голяма картичка получавам" Peace, а то било плик в който като се прибрах у дома  и разтворих се показа красиво опакован пакет / и той с коледно оформление / .А вътре , ех вътре , почти нямам думи да изразя радостта си .Погледнете и се радвайте заедно с мене.А тези прегръдки  Hug целувки   love001 и благодарности  newsm51 са от мене за lille kaninБлагодаря ти мило момиче и за пожеланието ,ще се постарая непременно да го изпълня  Peace Heart Eyes

Весели празници на всички ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт