Коледна томбола - Гоблени

• 37 744
  • 875
  •   1
Отговори
# 855
  • Троян
Шием: и днес и вчера и оня ден, както и утре, вдругиден и по-вдруги ден.
Както писах в другата тема, суеверията са тръгнали от чисто практични причини, които много често днес вече не са актуални. Почивай си както си искаш, не мисля, че някой ще ти се разсърди затова! Или че по кравата ще се появят бели петна... Joy
Peace 

# 856
  • край Дунав
Шием и още как! Че то по празници, ако не шием, кога тогава???  Joy

# 857
  • Балчик
И аз шия по празници, но сега за радост на майка ми, която все не ми дава да извършвам подобни дейности по празници- нямам време. Имам мнооого да чета и уча и  никакво време да хвана игла нямам. през януари ще се явявам на много важен за мен конкурс, стискайте ми палзи, само да мине и подхващам яко гоблените. Че иначе ще трябва да пропусна пролетната томбола- само събирам и трупам, а не шия много. hahaha

# 858
хайде един подарък остана  Hug

аз как съм ги натрупала от няколко томболи  Embarassed направо ме е срам да уЧаствам веЧе, ма пусти емоции ..... нищо де, 2 щерки имам и двете шият, та все ще ги свършим някога  Hug

# 859
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз обичайно шия и по празници. но тези ги пропуснах прекарах цялото време със семейството, щото с моите вечни дежурства това са първите празници които изкарваме заедно за последните няколко години. Срам ме беше да хвана гоблен, като ме теглеха за разходки и пързалки, кино и гости.  Peace

# 860
най-накрая и аз успях да си взема подаръка благодаря на калинка русева много ме зарадва и подаръка е страхотен снимки по-късно

# 861
Много се радвам че ти е харесал Simple Smile. Малко го позабавих, защото никъде не можах да намеря едната част от подаръка и накрая от един магазин ми казаха, че ще ми го поръчат. Та, надявам се да ме извиниш за забавянето Simple Smile

# 862

отново много благодаря

# 863
  • София
Страхотни подаръци!!!   bouquet Със здраве да си ги избоцкате!  Hug

Хайде, вече нямам търпение за осмомартенската томбола  Mr. Green

# 864
Страхотни подаръци ,всички много са се постарали.И аз чакам следващата томбола,за да участвам.

# 865
  • Враца
Значи вече всички си имаме подаръчета..... и аз ще чакам с нетърпение осмомартенската.. томбола.
Благодаря на всички момичета ,че допринесохте за това коледно настроение и ми припомнихте позабравените емоции..Специални благодарности на ИнаТ за прекрасния подарък от томболата ...уцели десятката с него  Wink и на Надето за извънредния подарък...Ще ги ушия с голямо удоволствие....малко по-късничко  де...  Embarassed ..да довърша този ..че с моето мравческо темпо...но времето е пред нас.. Хаиде сега в другата тема и да си следим записването за следващата томбола,че вече е време..   Laughing

# 866
  • Троян
Зна4и тоша беше  честито на шсички!Аз още не мога да се нарадвам на моят подарък,Благодаря ти Нели Hug

# 867
Заключваме ли темата Simple Smile Честито на всички за хубавите подаръци! Да не забравяте да ги показвате готови!

# 868
  • Brussels
Честито на всички получили и браво за старанието на всички изпратили подаръци!  bouquet Радвам се, че се престраших да участвам, томболата ми донесе толкова радост и вълнение. Heart Eyes
Дж-то, огромно благодаря за организацията! Hug newsm51
С нетърпение очаквам и осмомартенската томбола.

П.п. Аз си започнах вече подаръчето  Heart Eyes

# 869
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честито на всички!!!
И аз вече чакам осмомартенска!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт