Коледна томбола - Гоблени

• 37 683
  • 875
  •   1
Отговори
# 705
И аз си имам подарък!!!!!!   smile3534
Ще го видя чак утре вечерта, но не се стърпях да се похваля. А и другарчето ми (още не знам кое  Simple Smile) да си отдъхне  Wink Баща ми каза, че преди малко са го донесли, и то до нас направо. Не можах да повярвам  Simple Smile Е сега каква еуфория ще ми е до утрееееее  Whistling
Аз утре пращам. Съжалявам за забавянето, но съм болна от няколко дни и не можах да стигна до пощата по-раничко  Hug

# 706
оххх отдъхнах си Пепен бях се притеснила, че нещо е станало.  Hug
Страхотни подаръци сте получили всички до сега момичета.

# 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....Обаче, и аз вече  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44, и при мене пристигнаха подаръци

- красота неземна ! Благодаря ти от сърце Гуденце newsm51 newsm51 newsm51  love001

....

Blush Blush ей такива постове чаках  Blush Blush
пепен, душице, радвам се че ти харесват, Wink по-лесничко е когато знаеш какво иска другарчето  Mr. Green
сигурна съм, че скоричко ще ги покажеш готови  Hug

# 708
Ето ми престилката от томболата:

Утре ще си направя ключодържателя и започвам коледните чорапчета.

# 709
  • Троян
Приемам извиненичта на всички ,че още не съм си получила подаръчето Laughing
И мога да кажа ,че на всеки пост със снимка все ми идва да отговоря ,колко много ми харесва и че завиждам благородно.
Инат браво,ето първият готов подарък,много красива е станала престилката.

# 710
Аааа, първият беше една камбанка - пак моя, с едно кученце Simple Smile

И аз така на всеки пост си мисля как и на мен би ми харесало да получа точно това Simple Smile Нещо този път всички сме чели внимателно между редовете и сме избирали най-подходящия подарък.

# 711
  • край Дунав
ООООх, не се сдържам да не кажа: Ба си яките подаръци имаме тази година!!!! Joy
 Ха да са ни честити-направо се радвам на всички Ви!

# 712
  • Атлантис, Галактика Пегас
ООООх, не се сдържам да не кажа: Ба си яките подаръци имаме тази година!!!! Joy
 Ха да са ни честити-направо се радвам на всички Ви!
а де... и аз това си мислех....... малееееееееееееееееее
а на осми март ?  newsm78 ей стягайте се.... с желанията...  Joy Joy Joy Joy да е лесно и приятно

# 713
Момичета, хубаво се извиняваме за закъсненията, а дали всички изпратиха вече? Все пак не е лошо преди Коледа да си ги получат всички.
Деси, аз вече си пробвах и маркера Simple Smile Нощес си очертавах шаблоните за коледните чорапчета, щото ги започнах  Simple Smile

# 714
  • sf
е все пак и след Коледа да ги получат, няма да ги върнат  Joy
моя пътува надалеч, пратен е,но не вярвам да стигне преди Коледа.

# 715
моето се очква във вторник да стигне, най-късно сряда  Whistling

# 716
Разбира се, че няма да ги върнат и щом са изпратени, все някога ще пристигнат. Просто се чудех дали всички са изпратили вече.

# 717
в понеделник ще пусна списък на тези, които още не са получили

# 718
Моята изненадка вече пътува към жертвичката ми, която се надявам утре да си е вкъщи, защото от куриерската фирма казаха, че утре до обяд ще бъде доставено!
Ако знаете само колко ми е притеснено дали ще й хареса! Дано не остане разочарована  newsm17

# 719
  • Балчик
Дж-то, радвам се, че  е пристигнал съвсем навремепакета. Hug И се надявам наистина да ти е харесал подаръка.  bouquet Рецептата за меденките е тук, смо че не са слепени, а укрсени с белтъчна глазура:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176696.msg19713814#msg19713814

pepen, надявам се сладките са пристигнали цели и не са се натрошили. Hug

Честито и на всички други момичета, получили подаръчетата си. Наистрина този път всички имат прекрасни подаръци. Hug

Ето схемата на картичката, малко е лошо качеството, но се разчита:

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 13:50 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт