Коледна томбола - Гоблени

• 37 785
  • 875
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря, направих я.

# 736
И аз имам  подаръче... най- хубавото...Miss Emerald, Hug, благодарности!
Нямах възможност да пиша по-рано, и ето сега имам 30мин свободни...
Изключително вълнуващо е, чак се просълзих!Ама какво послание само... Miss Emerald, златна си!
Всяко подаръче - обсипано с уникални снежинки, уникални цветови съчетания.
Всичко е чудесно   bouquet!
Подобна африкана си бях харесла преди време, но така и не уших. И коледното мини е много сладко. А ножичката прилича на същинско бижу. За книгоразделите и картичката нямам думи. А децата как ще се радват. В момента ги няма, но като се върнат подозирам какво възхищение ще има. Дъщеря ми обича да прави картички и да украсява подаръци, така че вече ти ставаме 100 % почитатели. А сина ми днес има имен ден- подарък точно на време!
Специални поздрави имаш и от мъжа ми, заедно споделихме тази радост. И той не скри очарованието си.
Ето вижте, че не преувеличавам:

разкошен детайл :

ножичка и игли- същинско бижу:

гобленчето с африканката:

коледното мини:

книгоразделителите (няма такава красота):

невероятна картичка:

изненада за децата:

и любими лакомства:

Сега ги връщам обратно в кутията и чакам децата да се приберат...
Честно казано не знам как ще ги разопаковам. Искам да ги наредя някъде- като изложба и да им се радвам...

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 14:14 от rozali

# 737
А може ли малко по-голяма снимка на гоблена и книгоразделителите?

# 738
Да Ина, видях, че май не съм снимала гоблена , но ми отказаха батериите... зареждам и малко по- късно ще кача ...

# 739
  • Враца
Розали,честито,заслужаваше си чакането.....прекрасни са....

# 740
Ох, rozali, отдъхнах си! Първо проследих пратката, в 11:04 пишеше, че е доставена и като не писа толкова дълго, първата ми мисъл беше: "Край! Разочаровах я!". Сега вече мога да дишам спокойно!  Grinning
Много се радвам, че съм успяла  с избора на гобленчето да те зарадвам! Значи "3" май наистина е на късмет  Wink И така е трябвало да стане! Радвам се, че и за останалите неща съм уцелила и че са ви харесали, а пък и именника ви днес ще бъде приятно изненадан! Да ви е жив и здрав и той, и девойката! Повече радост, отколкото тревоги да ви носят!   bouquet Сега е мой ред да съм просълзена  Hug

# 741
Много хубав подарък!

# 742
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да Ина, видях, че май не съм снимала гоблена , но ми отказаха батериите... зареждам и малко по- късно ще кача ...

Hug Heart Eyes Hug

# 743
Благодаря  Hug

Цветката, ти ще си покажеш ли подаръка  Wink

# 744
Току що снимах гобленчето си и сядам да го кача ... но st. Dobri ме е изпреварила. Да- този е!
Miss Emerald, извинявай,че съм ти причинила това дълго чакане за отзививи...
Действително получих СМС от Еконт към 9 часа, но към 10,30 ми се наложи да изляза и помолих мъжа ми да приеме пратката...Сигурно около 11 часа пратката е пристигнала, но аз се прибрах около 13,00.

# 745
днес няма ли щастливци?

# 746
  • Балчик
днес няма ли щастливци?

Неделя е. Laughing

# 747
Мила ми жертвичке, получих съобщение от Еконт, че днес ще ти доставят изненадата. Дано да има някой вкъщи Naughty

# 748
  • Brussels
Благодаря мила Tony, за чудесния подарък   bouquet. Още ми треперят ръцете от вълнение. Гоблена ми хареса страшно много, да минат празниците и го започвам Heart Eyes. Сувенирчетата са много сладурски, за съжаление едното пристигна строшено на дребни парченца  Cry.
Отново благодаря, много ме зарадва. Hug Hug Hug
Малко по-къно ще покажа снимки!

# 749
Жертвичке, очаквай куриера около 15.30

Общи условия

Активация на акаунт