Коледна томбола - Гоблени

• 37 782
  • 875
  •   1
Отговори
# 750
Ред ми е да се похваля newsm44 newsm44 newsm44
Днес получих страхотен подарък за коета благодаря на didolinaa  bouquet 
гобленчето ще го започна най-рано догодина,че сега нямам никакво свободно време  Wink , свещичките вече намериха своето място в коледната декорация, аааа бонбоните подозирам, че до довечера  няма да е останал нито един Embarassed      Имам си и прекрасни картички и то две на брой
http://kdkaneva.snimka.bg/hobby/gobleni-zapochnati-ili-chakashti … i.625581.25877639
http://kdkaneva.snimka.bg/hobby/gobleni-zapochnati-ili-chakashti … i.625581.25877651
http://kdkaneva.snimka.bg/hobby/gobleni-zapochnati-ili-chakashti … i.625581.25877658

# 751
kdk76 честито ,много хубав гоблен.

# 752
  • Троян
 newsm44 Имам си подарък newsm44 newsm44 newsm44
Да успокоя Нели от Попово че ме откриха и всичко е невредимо.Снимките малко по-късно че Маги и тя наднича да разбере какво са ни донесли.Само да кажа че е голям и страхотен.Ще се напишкам от кеф Mr. Green

# 753
Е, най-накрая и аз си отдъхнах. От сутринта следя куриера. Дано наистина да ти харесва, мила.

# 754
  • Троян
Е, най-накрая и аз си отдъхнах. От сутринта следя куриера. Дано наистина да ти харесва, мила.
  love001 newsm51 smile3525 Tada
Страхотен е!!!

# 755
Влизам от време на време - страхотно е настроението тук. Момичета,  искрено ви се радвам.  Чудесни подаръци сте си разменили. Много спокойни и приятни мигове ви желая с тях. Heart Eyes

# 756
  • Троян
Такааааа.Аз съм останала с впечатлението,че съм сидала и номрта ,но явно съм грешила.И чета на Нелито постовете,гледам ,аз нямам смс ,че ще получа пратка и си сея спокойно.И точно в 15,30ч. буса на Спиди спира пред нас и аз си викам ,не може да е за мен,но ме викнаха и ......Ето резултата

Две гобленчета,този отдавна го бях харесала

А ето и другият

Една бутилка изненада,да стоплим душата,ще я разопаковам довечера ,като се прибере мъжа ми и той ще се зарадва

а децата вече пият чай от новите си чашки,а за лакомствата да не говорим.....мммммм
Още веднъж повтарям,страхотен подарък,заслужаваше си чакакнето .МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ nelito_6704  Hug

# 757
Ееее, момичета, честита ви радост! Много хубави подаръчета!

Miss Emerald, извинявай,че съм ти причинила това дълго чакане за отзививи...

Няма проблем!  Peace Важното е, че всичко завърши добре!

# 758
  • Brussels
Ето го моето прекрасно подаръче, не мога да му се нарадвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Много ме е яд за счупения сувенир, кой знае как са го хвърляли. Confused
Благодаря, мила Тони   bouquet Hug

Честито на всички получили, подаръците са невероятни,личи си, че сте вложили много труд и старание. newsm51

# 759
  • София
И аз си отдъхнах,че моята жертвичка си е получила подаръчето и още повече ме зарадва,че и е харесало.Благодаря ти и за топлите думи на ЛС.Само съжалявам,че не и уших лично картичката,но заради липсата на време,а и голяма доза страх,че няма да се справя ти я оставих  Hug   bouquet Но пък ти ще се спрваиш по добре с нея,а и така ще можеш да зарадваш още някой.
Честито на получилите подаръци,разгледах ги  и аз им се порадвах.Аз още си тръпна в очакване и чакам моятя изненада  Peace

# 760
 Hug Най-после се добрах до компа. хи - хи - ххи ....

Joy Joy Joy JoyИМАМ СИ ПОДАРЪККККККККККККККК!!!!!!!! Joy Joy Joy Joy

love001 newsm44 newsm68 smile3521БЛАГОДАРЯ НА ЦВЕТКАТА!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ето го:
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/podaryci.451967.25882000

Имах аз едно шесто чувство, че в понеделник ще имам подарък. Затова и бързах да довърша една възглавничка, която бях започнала ... в неделя до 01:00 съм боцкала. Мъжът ми ме бъзика - съвсем съм била изперкала покрай тези подаръци ... уф! Но пък е такава емоция!
Цветката, много ти благодаря, оргомни прегръдки, направи ме мноооооого щастлива. newsm51

Честито на всички получили подаръци и Весели празници!

# 761
и аз както се прибрах тази вечер ме очакваше изненада, за която много благодаря el_sol а ето и изненадата:

и аз вече мога да спя спокойно, след като си получих моят подарък

# 762
още 7 неполучили имаме

# 763
  • Троян
Искам само да допълня нещо(май аз най-много се хваля Blush),всички разбраха че Джема е майстор на сладките.А от моята ботилка изненада вече мога да кажа кой е майстор на домашният Бейлис-nelito_6704 .Тази вечер си пийнах едно малко за нейно здраве Wine Glass Сега вече ще оправя гоблените Wink

# 764
Честито, момичета! Със здраве да си ушиете прекрасните подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт