Коледна томбола - Гоблени

• 37 778
  • 875
  •   1
Отговори
# 765
  • край Дунав
 Grinning  Браво, браво на всички! Нещата вървят на празнуване и шиене.......много шиене

# 766
Браво и от мен. Страхотни подаръци. И както се казва в една реклама "Да са живи и здрави тези дето ги изпратиха,да са живи и здрави тези дето ни ги донесоха, да сме живи и здрави и ние да си ги ушием  Joy На момичетата които още чакат- търпение. Дядо Коледа няма да ви остави. Стискам палци по-скоро да получите подаръците си.

# 767
  • край Дунав
Хваля сееееееееееееее : ДЖ,  ВЕЛИКА СИ! как си ме изненадала преди секунди-думи нямам и да знаеш-ТЪПКАНО ЩЕ ТИ ГО ВЪРНА!!!!!!!!!!!!!!! Момичета Дж да вземе да ми прати /целувки, прегръдки и всичко, каквото се сетиш/ една прелестна картичка и по-важното-комплектче на Рико с коледен венец  newsm44   newsm20   newsm19  Ето така ми е в душата и да знаете-както ние можем да се зарадваме-никой друг не може да го постигне по никакъв начин!
..снимките-като се върне детето!   Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:30 от skorpion

# 768
Аз пак да си питам - всички ли сме изпратили? Зависим само от бързината на пощи и куриери или не?
Аз нали изпратих едно пакетче за чужбина - на 13-и го пуснах, на 18-и е излязло от България, според проследяването. Сигурно за по-кратко време ще се придвижи от границата до получателя, отколкото е висяло по нашите пощенски клонове.
И аз се радвам на подаръците ви, много са хубави Simple Smile

# 769
  • София
и аз както се прибрах тази вечер ме очакваше изненада, за която много благодаря el_sol а ето и изненадата:

и аз вече мога да спя спокойно, след като си получих моят подарък

Надявам се наистина да ти е харесало и много съжалявам, че го забавих толкова и че е толкова скромно, но истината е, че съм ужасно заета и просто нямам време да обикалям, а не обичам да подарявам неща - да мине номера. Весели празници!

# 770
  • Троян
А каква изненада получих на обяд,идва пощальонката и свекърва ми ми носи едно писмо от Розалина,мъжа ми вика ,да не е някой от форума,а аз отговарям -АААа няма такава там Blush и като отворих плика беше една много красив акартичка от Джо-то.Искренно ти благодаря Hug
Тази седмица започна прекрасно,понеделник -подарък от нелито,вторник- картичка от Джо-то,дали да очаквам утре нещо  Mr. Green

# 771
И на мен току-що ми донесе пощальонката картичка от Джи-то, много благодаря! Тъкмо и казвах как не познавам такъв човек Simple Smile и се чудех от къде непознат ми е взел адреса.

# 772
  • край Дунав
 Hug  Ехааа, това Дж!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 773
и аз както се прибрах тази вечер ме очакваше изненада, за която много благодаря el_sol а ето и изненадата:

Надявам се наистина да ти е харесало и много съжалявам, че го забавих толкова и че е толкова скромно, но истината е, че съм ужасно заета и просто нямам време да обикалям, а не обичам да подарявам неща - да мине номера. Весели празници!

Скъпа, не се притеснявай - много ми хареса подаръкът ти.  Честно казано се бях запалила по птички от Пепен и си мислех в близкото бъдеще да си купя подобен гоблен. Както казват- внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне. Уцелила си в десятката.

albenapd
, радвам се, че си харесала любимото ми питие! Като е на привършване, свиркай да ти пратя Wink

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И С РАДОСТ ДА СИ УШИЕМ ПОДАРЪЦИТЕ!

# 774
 newsm68 newsm44  ураааа. Преди малко на вратата се звъни страхотен пощальон с червена шапка и усмихнат до ушите ми подаде подаръка. Благодаря ти Лили Проданова  Hug Hug. Докато с треперещи ръце се опитвах да отворя подаръка така се развълнувах, добре че беше детето да помага / а как учудено и странно ме гледаше  Laughing/ . Не си спомням с такъв трепет да съм отваряла подарък от детските ми години. Благодаря ти много Лили за пожеланията, за страхотните минита, за панамите / любимата ми зелена, която беше проект за купуване скоро  Heart Eyes/, за ножичките, / които за сега са приватизирани от синчето, въпреки,че са момичешки цвят както каза той ще му свършели работа по проекта му  Joy / Много ти благодаря за емоциите, които ми подари и с които денят ми ще е още по прекрасен. А ето и снимката на подаръка  Wink която стана огромна  .

# 775
  • sf
И аз имам картичка от Дж.  Laughing много ме зарадва, благодаря  Hug

# 776
lille kanin, честито подаръче! Дано тази седмица пощальонът те посети още един път  Simple Smile

# 777
  • София

Скъпа, не се притеснявай - много ми хареса подаръкът ти.  Честно казано се бях запалила по птички от Пепен и си мислех в близкото бъдеще да си купя подобен гоблен. Както казват- внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне. Уцелила си в десятката.

albenapd
, радвам се, че си харесала любимото ми питие! Като е на привършване, свиркай да ти пратя Wink

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И С РАДОСТ ДА СИ УШИЕМ ПОДАРЪЦИТЕ!

Радвам се, че без да искам съм улучила. В интерес на истината аз , когато избирам подарък избирам нещо, което ми харесва на мен и чак тогава мисля дали ще хареса на човека, за когото избирам. В случая пак така стана.
Сега и аз да се похваля с подаръка от vishenka въпреки, че минаха почти 2 седмици, откакто го получих.

Покривката е бяла 1,5х1,5м. Конците vishenka ми ги поръча, но забравих да ги снимам, бонбоните не снимах, защото ги изядох Embarassed, а обувката от лилиуми даже съм я започнала. Трябваше да ни видите физиономиите с моя мъж като установихме, че това е обувка Shocked

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 15:32 от el_sol

# 778
Ето ме и мен най-накрая!  Grinning Първо искам да се извиня, че забавих снимките на прекрасния подарък, който получих от scorpion.
skorpion, най-искрени благодарности!  bouquet  Hug   bouquet Отрупа ме с подаръци!  Grinning Ангелчетата са просто прекрасни! Веднага им намерих място в хола. Престилчицата, чорапът, орнаментите, картичката, гобленът... Всичко е чудесно! Личи си, че си положила много труд  Hug

krk_kr, надявам се наистина да съм те изненадала приятно и подаръчето да ти влезе в употреба!
Дж-то, инфаркт щеше да ми докараш  Laughing Много ти благодаря за картичката, мила!   bouquet   bouquet   bouquet

# 779
  • край Дунав
Ух, Цветка, душата ми щеше да изскочи-дали ти харесва подаръка....защо не пишеш, не се ли изложих...абе голяма мъка, ама сегасъм доволна и се надявам да избродираш този гоблен/въпреки, че не е между желанията ти/ и да намери трайно място на централна стена у дома ти!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт