Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 44 005
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Просто езикът не ми върви. Не знам. Чета и разбирам, но да пиша и говоря - не. Simple Smile

# 391
Просто езикът не ми върви. Не знам. Чета и разбирам, но да пиша и говоря - не. Simple Smile

Ами курсът е за това - да се научиш. В крайна сметка - ако още в началото си казваш, че не можеш, изобщо не започвай... Това е шега, разбира се, но не бива да започваш с "не мога"...

# 392
А ако сега подам документи има ли някакъв шанс да ми дадат ваучер?!

# 393
А ако сега подам документи има ли някакъв шанс да ми дадат ваучер?!

Мисля, че няма как! Срокът бе до 30.09!
Момичета, нямате ли, за Варна инфо докъде са стигнали с номерата?

# 394
За Варна
В петък ми се обадиха. Номер 024* съм /подадени документи на 15.08/ Simple Smile

# 395
Жалко,

Значи информацията, която ми попадна няма да ми е полезна Sad! А ако все пак на някой послужи да кажа - Британика правят програми специално за ваучери - абсолютно без да се доплаща - само с ваучера. До сега обучаваха с ваучери, но беше необходимо да се доплати - сега вече не. Но изпуснах момента Sad.

# 396
Жалко,

Значи информацията, която ми попадна няма да ми е полезна Sad! А ако все пак на някой послужи да кажа - Британика правят програми специално за ваучери - абсолютно без да се доплаща - само с ваучера. До сега обучаваха с ваучери, но беше необходимо да се доплати - сега вече не. Но изпуснах момента Sad.

Слънчогледче, наистина жалко ... А за Британика, бях ги питала за Варна става въпрос и мо бяха казали, че нямало да работят тази година с ваучерите на АЗ, явно сега са променили мнение, ще трябва пак да ги запитам  newsm78
FLyFLu аз съм с тези номера от 700 явно ще си почакам доста тогава  newsm78 мерси за инфото и успех!  Peace

# 397
  • София
Във Варна са стигнали почти до номер 400. Доста по-бързо се случват нещата този път в сравнение с  миналите разглеждания на документи.
Някой ще сподели ли по какъв начин протичат обученията по английски в Британика? От колко часа, колко пъти седмично и т.н. ?

# 398
Във Варна са стигнали почти до номер 400. Доста по-бързо се случват нещата този път в сравнение с  миналите разглеждания на документи.
Някой ще сподели ли по какъв начин протичат обученията по английски в Британика? От колко часа, колко пъти седмично и т.н. ?

Има ли, някакъв телефон на който можем да проверим? Аз преди седмица, даже две ходих лично, ноо никакво инфо не получих за жалост Sick Все пак има шанс скоро да стигнат и до мен  Wink
И аз се интересувам от инфо за Британика?

# 399

Има ли, някакъв телефон на който можем да проверим? Аз преди седмица, даже две ходих лично, ноо никакво инфо не получих за жалост Sick Все пак има шанс скоро да стигнат и до мен  Wink
здравейте
аз ходих в британика даже карах тест там това става в петък
но не ми хареса предложението им 40 часа с учител и 60 часа онлайн в къши на ниво
но обадети им се и ги питайте
може да са променили схемата
някои знае ли нещо за УЦ планета или Училища европа?

# 400
телефон на британика варна 052 999 600

# 401
 Курсовете В Британика са 2 пъти седмично, по 4 часа мисля, че бяха. Интензивното обучение е 3 месеца за минаване на ниво, след което полагаш изпит. Другия вариант е на принципа на учебна година, като занятията са 2 или 3 пъти в седмицата по 2-3 часа. Накрая пак има изпит. Моите деца караха няколко нива там, но след това ги преместих в Инглиш академи, където принципа е почти същия, но преподавателите не са българи, а за мен това е важна предпоставка да се научи по-добре езика и действително имаше разлика.

# 402

Благодаря за телефончето, но аз се интересувах от тел на Агенцията по заетостта (АЗ), на който да проверим, дали сме одобрени или не  Peace

# 403

Благодаря за телефончето, но аз се интересувах от тел на Агенцията по заетостта (АЗ), на който да проверим, дали сме одобрени или не  Peace
ако има6 възможност отиди там на място
Simple Smile

# 404

здравейте
аз ходих в британика даже карах тест там това става в петък
но не ми хареса предложението им 40 часа с учител и 60 часа онлайн в къши на ниво
но обадети им се и ги питайте
може да са променили схемата
някои знае ли нещо за УЦ планета или Училища европа?

Благодаря много за информацията.
Аз днес също се обадих, но ми казаха, че 60 часа са с учител вътре в Британика, а 40 часа са онлайн. Поканиха ме за тест и със сигурност ще опитам.

Общи условия

Активация на акаунт