Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 7

• 43 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
толкова ли няма читав доставчик тук за тази специалност?

# 331
  • в града на вечния купон
ilna, аз подадох на 15.08 и съм номер 1017. Сигурна ли си за номера? Мен никой не ме е търсил все още.
ако си подала в БТ Младост София-няма да те потърсят скоро, защото одобрените са само до 870 номер, не съм точно сигурна......

за останалите номера се чака......

# 332
  • Варна
29*..двеста деветдесет и ...номер съм

Добре де, аз съм номер 325 и все още не са ми се обадили, нито дали съм одобрена, нито дали не съм? newsm78

# 333
о Биб, ти ставаш следващата ми надежда hahaha че скоро ще стигнат до 1000 hahaha ще те следя изкъсо

# 334
  • София
ilna, аз подадох на 15.08 и съм номер 1017. Сигурна ли си за номера? Мен никой не ме е търсил все още.
ако си подала в БТ Младост София-няма да те потърсят скоро, защото одобрените са само до 870 номер, не съм точно сигурна......

за останалите номера се чака......

Нее, в БТ Сердика Simple Smile на ул. Тимок 20

# 335
  • Варна
о Биб, ти ставаш следващата ми надежда hahaha че скоро ще стигнат до 1000 hahaha ще те следя изкъсо

Аз тъкмо се оплаках, че не са ми се обаждали от Бюрото и да се похваля - обадиха се. Simple Smile Одобрена съм  и трябва да отида да си взема ваучера.

# 336
  • Разпиляна във въображението
В Плевен одобряват май по около 10 човека на ден, а може и по-малко. Стигнали са до 150 номер, а имайте предвид, че са почнали да одобряват преди 30-ти. Много са бързи Crossing Arms

# 337
Ами, изглежда,че  и в Пловдив на Чернишевски одобряват по около 10 на ден , нямам отговор и от никой от АЗ ,макар да си разпратих оплакването  на ок.5-6  е- мейла.

# 338
В Плевен одобряват май по около 10 човека на ден, а може и по-малко. Стигнали са до 150 номер, а имайте предвид, че са почнали да одобряват преди 30-ти. Много са бързи Crossing Arms
Аз съм номер 780, докато стигнат до мене.... обаждах се, обаче никой не вдигна, явно оня младеж дето приемаше документите пак виси в барчето на БТ #2gunfire

# 339

Цитат

Може би очакват да записваме т.н. "ускорени курсове", които са 1 ниво=1 месец- всеки ден от 8 до 14ч.  Laughing
Иначе и аз съм на Тимок, подадох на 16.08 и бях 1200 номер. И аз чакам....  Laughing

Аз също съм в това бюро и подадох на 16.08, номер 156. Вече ми се обадиха и другия месец започвам италиански език.
Те ми бяха казали, че не трябвало да ходя до там и да проверявам дали съм одобрена, но аз отидох и на другия ден ми се обадиха. Не разчитам много на тях. Дали ако не бях отишла щяха да ми се обадят! Но аз отидох и да проверя да не би да са ми сменили вх.номер както преди, без аз да знам.

Направо не можах да повярвам, та станах да проверя- да 1224ти номер съм- при това ми го дадоха преди обяд- към 11- 11.30ч, на 16.08.
Нямам представа как е възможно да се стигне от 156ти номер до 1224, при все,че едвам едвам вървеше опашката  #Crazy  newsm78

# 340
  • Разпиляна във въображението
Аз съм номер 780, докато стигнат до мене.... обаждах се, обаче никой не вдигна, явно оня младеж дето приемаше документите пак виси в барчето на БТ #2gunfire

На телефоните никой не отговаря и информацията е все едно важна като държавна тайна. Такава секретност, че не е истина.

# 341
  • София
JOSEPHINE, според мен става въпрос за 1156, но затова питах малко по-рано, но ilna я на няма, за да каже. 

# 342
биб! благородно завиждам! и почвам да се надявам че...след месец ще минат хилядния номер Joy

# 343
  • София
Моля, споделете впечатления от доставчиците на обучение във Варна за английски език! Училища Европа, Материка, Алфа Медика, Богоя, Светман,......... всяко мнение ще ми е полезно. Ще ви следя за инфо  ooooh! Rolling Eyes

# 344
Моля, споделете впечатления от доставчиците на обучение във Варна за английски език! Училища Европа, Материка, Алфа Медика, Богоя, Светман,......... всяко мнение ще ми е полезно. Ще ви следя за инфо  ooooh! Rolling Eyes
Аз също се интересувам, чудех се за Британика, имат име на добър център.

Общи условия

Активация на акаунт