Наде, много се замислих над думите ти и май си права,още повече,че Митко не е много убеден,че иска второто детенце,не че не го направи той,но както каза,аз защото ти искаш и много те обичам, т.е. не искам да си мисли,че вече ще е чак на трето място и,че няма да оставям никога децата и че все няма да имам време за него.
Маринка,то свеки ще го гледа 5 дни,а майка ми 4,така се разбрах ме с мъжа ми,иначе вещица се гласи всички 9 дни да го гледа,но аз от самото начало казах,че за 9 дни не мога да и го оставя!
Точно звънна,милото и казал,че Никола се е оплакал и тя ми се обяснява,че не му се била карала,нече очаквах да каже друго...
Както и да е,сигурно ще отидем до Лондон,но на море няма да им го дам и за вбъдеще само в крайна нужда ще го оставям с тях,не мога да съм спокойна.
Миме,ама ти наистина си героиня и аз не нам как се справяш с двете деца,шапка ти свалям и спокойно този период ще отмине.Разказвах на майка ми за вашите преживелици и тя каза,че аз съм била същия кошмар,а брат ми бил супер кратък,пък сега само с него проблеми си има на стари години.
Момичета,толкова се радвам,че ви имам,аз нямам други приятелки с деца,сега живи и здрави края на април най-добратна ми приятелка ще роди,но тя е първата след мен и вие сте единствените,които ме разбират! Мерси