Хетера и дорабела, предполагам, че имате угризения, защото децата са често при бабите и сигурно се чувствате, че пак ще се разделите. Аз като по цял ден съм залепена за тях, защо някой не ми предложи да ги гледа за 4 дни

Знам си че го "пере тока", ама чак пък толкова
. На въпроса, с кои акъл го е направил, отговорът е бил,че и без това след две години ще скочи от по-високо, за да се самоубие - нямало да се оперира и толкова му оставало
Това ми звучи като тийнеджърски отговор, а не като от 52 годишен човек.
а душката такъв мехур има,дано като се спука не го боли.
Наистина белите стават бързо и на всеки е възможно да се случи, но да се държиш така кретенски с детенце и то собственото ти внуче, вместо да не знаеш къде да се денеш от гузна съвест, е неуместно, грозно и тъпо. Вземайте Ники с вас и бегом към Лондон, голям купон ще е -сигурна съм 
Ти си в моите очи майка-героиня и заслужаваш паметник при живе поне в Борисовата градина (това го казвам без грам ирония!! ) - гледаш си почти на 100% самичка и двете дечица, които са с толкова малка разлика и толкова различни нужди. Само смятам, че си твърде самокритична. От всички момичета от форума, които са виждали Мишето, си спомням, че бяха възхитени от ясния й говор и държанието й като на възрастен човек. Сигурна съм, че се справяш блестящо като родител - просто имаш нужда от повече помощ, почивка за теб и може би поощрение от страна на близките ти за безкрайно важната, трудна и отговорна работа, която вършиш. 
Шегувам се, дано се вразуми татко ти и почне да се държи по-отговрно към себе си и семейството си. 
). В резултат на това не дава дума да се издума за поставяне на сребърна вода или каквото й да е в нослето, дори когато е запушено и не може да диша, защото решава, че това е възмездие за някакво нейно нарушение 
. 

То чак не е за вярване какво е казал... Намерете му хоби, за което трябва да е по-здрав физически и така да го подтикнете към операция...
В случаите с две деца, само мога да предполагам, че проблемът е наистина в опит да се спечели повече внимание за себе си.

.
. Вече не протестира, толкова бърза да влезе, че чак забравя чао да каже.