купих си такива,но кафяви
не са на 100 процента това,което исках,но като няма друго
Между другото май е време да спретнем някоя пловдивска срещичка. Този път ще се постарая да не забравя 

И Мая не иска с баща си,но пък аз поне имам мама,от време на време като прегрея я викам да удря по едно рамо.И Мая на детска си ходи,то май само мъжете са ни еднакви.Пускай Мишето на детска,реве не реве бъди твърда,и ти си човек.
аз пък да не съм робот,пЪк.
.

!
... Бързо оздравяване на всички!
Така и трябва, ама не мога да го постигна още. Какво правят малките сладури?

Аз полудявам в работата и до Коледа ще лудна, ама то си е така всяка година, та съм свикнала...

Вчера пътувахме до Сф (ама за много-много бързо, буквално за 3 часа престои) и се прибрахме към 5 следобед. Баба и дядо щяха да ходят на рожден ден вечерта на техни приятели с внуче на нашата възраст и Дара също беше поканена. Не мога да ви опиша колко странно и безкрайно възрастна се чувствах, докато заспивайки на дивана с чаша вино в ръка, бърборейки с любимия ми мъж чакахме дъщеря ни (онази същата, 2-годишната) да се прибере от парти

Готов слоган за реклама, на мама копирайтърката 
Едно, че е наистина е много важно за всички ни и второ, че ще е супер забавно за мъниците. Аз от малка си имам афинитет към изборните дни