Февруарки09

• 45 448
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
МРМ,знаеш си,че поведението на мъжа не е нормално.Изисквай,начуквай в главата му,че и той е баща на тези деца и те имат нужда от него.А защо Михаела не го иска,защото той не се е грижел за нея.Нека се замисли над това.Трябвало е още от начало да си разпределите задълженията,а не ти да поемаш всичко около децата и къщата.Той ще кръшка,ти ще го връщаш в правия път и така.Не се отказвай,не е късно

купих си такива,но кафяви

не са на 100 процента това,което исках,но като няма друго

# 76
Елфи, супер са ботушите!
Бисе и аз бях с пневмония до скоро, но моята е била лека, защото след 5 дневен прием на АБ имах подобрение и към 11 ден вече бях добре. На пръв поглед нищо ми нямаше. Е, кашлях доста. Това беше и причината да отида на лекар, защото една нощ имах толкова силни болки в гърдите, че имах чувството, че някой ме наръгва с нож. Не можех въздух да си поема. Дишах едва-едва, на пресекулки, защото изпитвах адска болка при всяко вдишване. Изобщо нямаше да предположа, че ми има нещо ако не бях отишла на лекар и не бях направила кръвни изследвания. Снимка не правих, защото изследванията бяха достатъчно показателни. Та както и да е, де. Бързо да се оправяш. Съжалявам, че и ти не си "от късметлиите, които се повлияват бързо и ефективно от АБ, когато имат сравнително тежко заболяване" (това са думи на моя доктор). Дано и Михеле да се оправя бързичко! Ще те мисля, да знаеш. Никога до сега не се бях плашила от болест, но този път щом даже отидох на лекар значи наистина разбирам сериозността на заболяването.
Деси, бързо оправяне и на Йоан!
Пате, дано съмненията не се потвърдят. Стискам палци!
Йолиииии, бебоченце расте, а? Супер! Много се радвам Simple Smile Между другото май е време да спретнем някоя пловдивска срещичка. Този път ще се постарая да не забравя Blush

И нещо друго щях да пиша, ама.... newsm78

# 77
Бисе,бързо да се оправяш,стискам палци за Михел да върви и той към подобрение.

Явно всички сме в ужасна серия Sad

Адашката,твоя и моя мъж все едно една майка ги е раждала #2gunfireИ Мая не иска с баща си,но пък аз поне имам мама,от време на време като прегрея я викам да удря по едно рамо.И Мая на детска си ходи,то май само мъжете са ни еднакви.Пускай Мишето на детска,реве не реве бъди твърда,и ти си човек.

Аз сега като ходя в заведението съм си намерила жена която гледа Влади,то и нямаше как със счупения крака да ходи на ясла.Къщата ми е пълен хаос,аз съм яко невротична,ама като няма никой до мен.Като иска да му е чисто да вземе някоя жена да чисти. Crossing Armsаз пък да не съм робот,пЪк.

Ели,супер са ботушките.
Деска,да спира и тая ваша кашлица вече,аман.
Рени,добре си го подредила твоя,ама аз така като кажа и по яростен става Любо Confused

# 78
Привет момичета!
Всички болнички да оздравяват - Бисе, Михеле, Фокси.

Пате, дано не се потвърди диагнозата.

Деси, бързо оздравяване на Йони!

Миме (мрм) - много лошо това с късното прибиране и мрънкането на Евгени, ама те мъжете са си такива. И Жоро като се прибере от работа и вечеря си ляга на дивана с лаптопа и с така докато си легне. Рали не иска да си играе с него (не че той инициира игра или поне някаквно внимание), не иска да я храни, не иска да я къпе. Аз тичам от другия край на София,пазарувам, когато не готвя ми се сърдят (докато готвя, Рали ми седи до гъза и мрънка), играя, къпя, приспивам и накрая съм гроги и не ми се говори или прави нищо...и пак сърдене от негова страна.
Напоследък Рали заспива много трудно вечер, и е голяма мъка, но се надявам,че пак е период.

Рени, и Жоро ми прави забележки,че много й се карам, ама то не може, като се разлигави (най-лошото е,че само на мен ми се лигави, а с другите се държи перфектно).

Наде, новата работа звучи страхотно. Дано да се чувстваш добре.

Някои знае ли, ако тръгна да си продавам колата, но при покупката не съм я регистрирала в данъчното какво се прави (дали ще ми иската назад всички данъци Rolling Eyes)?

# 79
  • Пловдив
(дали ще ми иската назад всички данъци Rolling Eyes)?

да,ние така плащахме на някой наши коли,които не бяхме регистрирали при покупката.

# 80
Здравейте, пак замалко съм тук.
Прочетох и вашите патила - ееее, м...ка му ... нямат край гадориите, но аз вярвам че ШЪ сЪ УпраИм.

Михел е с нещо средно между бронхит и пневмония, но значително по-бързо се оправя от мен. Добре че не го приеха и него в болница, че щях да полудея ... Смениха му АБ и му предписаха и вентолин, - инхалации, в малки дози. Надявам се да помогне, а не да навреди. Вчера и днес не е имал Т, така че поне за него съм оптимист, че скоро ще спре да кашля и ще оздравее напълно. Много е жизнен и не спира да беснее.
При мен още има хрипове - на два АБ съм - един на хапчета и един венозен, отделно са инхалациите с проспан - 3 пъти на ден. Чувствам се една идея по-добре, дано и при мен вече лечението да подейства. Май вече не се оплаквам - ще се възстановим от този коварен вирус, но сега се питам какво ще правим оттук нататък - трябва с нещо да си засилим имунитета и то бързо и дълготрайно. Замислила съм се за едни китайци - вярвам на китайската медицина, защото е много древна. Другия вариант е хомеопатия /Силве, ще ти звънна, ако реша да ходим на хомеопат/. Имам време да помисля и да събера инфо. В понеделник се надявам да ме изпишат.
Имам снимка, но изследвания не са ми правили, Фокси, и моята кашлица беше силна, но не ме е боляло в гърдите, само бях отпаднала и вадех ужасни секрети /бели - признак на пневмония/.

Миме /мрм/, нямам идея как да ти помогна, дали просто да не пробваш да обясниш на милото си, че така откъсвайки се от вас, децата никога няма да го възприемат като обичащ и весел татко, а само като "банка Антинари". Пред такава перспектива би следвало да се замисли много сериозно и да промени отношението си към семейството. Отговорността не е само в парите, а във всичко, дано успее да го проумее.

Миме, как е Влади, миличък, а в заведението? Дано и вашите "лоши филми" приключат!!!

Деси, не искам да те плаша, но защо не го заведеш Йоан на пулмолог? То след моите патила, но пък поне за спокойствие... Дано спре да кашля скоро!!!

Рени, благодаря за обяснението за Вентолина, ще внимавам и ще сваря лук с мед и за двама ни.

Пате, надявам се диагноза астма да не се потвърди!!! Знаеш, че в Сандански е най-добре да отшуми, замислила съм се и ние да идем, може да се уговорим с Дидето  Wink.

Елфи, много готини ботушки, УеУеее, сигурно маце-маме и половина си с тях  Grinning

Ееех и Йоли ме размечта, както и другите бременни мами - пожелавам ви само хубави емоции, да сте здрави и да си имате по още едно чудесно детенце - цунки по коремчетата Hug

Утре пак отивам в болницата ... доскоро и благодаря за пожеланията и положителната форумска енергия - действа, както винаги  Hug

# 81
  • в гората
 Здравейте и от нас  Hug !
 Пак много болнички са се събрали  Sad ... Бързо оздравяване на всички!
 Мрм. и нашия тати хич не се включва в грижите за децата , аз вече се примирих, че така ще е...
 Дорабела, има един клон на ЦКБ на гърба на Министерството на земеделието, там можеш да преведеш данъка за текущата година по банков път, а платежното представяш пред нотариуса при продажбата.Само там става този номер, те си попълват платежното само им казваш към коя данъчна служба си и номера на колата. Peace

# 82
  • София
Привет на всички.
Бисе, бързо да оздравявате с Михел! Това се отнася и за другите болни. Това е причината да отлагам яслата на Михаела максимално - все си представям как 2-3 дена ходене после ми излизат през носа с 2-3 седмици лекуване на двамата.
Виде, теб съм те признала за човек с железни нерви Heart Eyes Така и трябва, ама не мога да го постигна още. Какво правят малките сладури?
Адашката, как е Влади, колко му остава с гипса? Свекърва ти още ли си трае какво е станало. Аз откакто ви се случи това не смея да обувам Боян, само си представям как му чупя крака.

Лек ден на всички. Аз ще ходя да взимам изследванията на Михаела и да ги нося в яслата. И да говоря с директорката дали не може да я пусна направо в ДГ. Сигурно ще ми откаже, но се оказа, че има няколко 2009 набор, родени март и април и записани в първа група. Вчера се запознах с една такава майка с момченце - беше му първи ден и беше доста доволно. Ще се пробвам, пък да видим, само не ми е ясно как са ги класирали, ама това е друг въпрос.

# 83
Привет, привет!
Пак много болнички ..... бързо да оздравявате!  Hug
И нас не ни подмина разболяването, но устискахме само с лека настинка и хрема при Плами, а аз и лека кашлица. За сега мина, дано не ни повтаря.

mrm, по повод градината. Аз получих мейл от системата за кандидатстване в детски градини, че мога да запиша Пламена да кандидатства за пръва група още от сега, но се кандидатствало на общо основание. Аз се отказах, защото тя е в ОДЗ и така мястото ми за догодина е сигурно, а иначе може и да не я класират за ДГ още от сега. Нищо не ти пречи да говориш с директорката, пък дано стане както си го намислила.

За мъжете не искам да коментирам, никога няма да се поставят на нашето място и затова трябва да ги "възпитаваме" до колкото можем  Simple Smile

# 84
Бисе,скорошно оздравяване ви пожелавам! А за хомеопатията хич не ме и търси.. Laughing Нищо не разбирам,а и не я ползвам,като изключим един спрей за хрема..Сигурно ме бъркаш с Инчето.Тя води Венцо при хомеопат.

Ралица също е 1-ва група в детската градина на батко си и се чувства отлично.Вече влиза с усмивка и се справя много добре.Единственото условие сутрин е :"Да ме вземеш пъ'ва,мамо!"   Heart Eyes

На Мимето И Видето да кажа-може би трябва някак да им внушите на вашите татковци,че времето бързо изтича и докато се обърнат, децата ще са порастнали и те ще са изпуснали безвъзвратно ценни мигове от живота им...Цялото бързане по задачи през деня се обезмисля,ако не можем да прекарваме повече време с децата си.Моят мъж отдавна го гони тази параноя-че работейки непрекъснато не вижда как растат децата и затова прави чудеса от храброст и комбинации за да води Боян на карате,плуване,а сега и на футбол на един прекрасен стадион.Даже повечето пъти го прибира от тренировките,връчва ми го към 18.00-19.00 ч на вратата и отива да си доработва...Докато беше по-топло времето се прибираше към 19.00-20.00 грогясал,но напазарувал и след един бърз душ излизаха с децата да карат колела,нищо че единственото,което му се искаше,е да се просне на дивана и да реанимира...Вероятно като поотраснат още малко вашите деца и татковците им ще имат повече варианти за игри с тях и тогава нещата ще се подредят! Hug

# 85
  • в гората
... времето бързо изтича и докато се обърнат, децата ще са порастнали и те ще са изпуснали безвъзвратно ценни мигове от живота им...

Точно същото обяснявам и аз ,но не възприема... И защо да се ядосвам, като той губи безценни мигове...

# 86
Здравейте, момичета!

Много тъжно, че има толкова болни мами и дечица. Бързо да оздравяват всички и само хубави емоции!!!

При нас нещата се движат в някаква нормала, засега:). В петък и двамата с Божидар получихме червена точка от градината: той защото е слушал много, аз - защото не съм плакала за него... Embarassed
Той също е в първа група, а не в яслена. Това беше голямата ми мотивация да стисна зъби и да го пусна, иначе щях да чакам до догодина...

... времето бързо изтича и докато се обърнат, децата ще са пораснали и те ще са изпуснали безвъзвратно ценни мигове от живота им...

Точно същото обяснявам и аз ,но не възприема... И защо да се ядосвам, като той губи безценни мигове...

Ядосваш се и с право, защото не само той, но и децата губят ценни мигове. Това, което се гради в първите им години като отношение и с двамата родители не може да се навакса по - късно. При нас е някакъв щур водовъртеж в това отношение - Мими отново започна да ходи редовно и на трите си занимания, ние с баща й се редуваме да я водим, но от друга страна Бобчо ни иска заедно, и ако единият го няма е неспокоен и плаче. И аз като Силвето мисля, че всеки, който иска ще намери време за децата си, да общува пълноценно и да не губи мигове с тях, колкото е възможно.

Елфи, разходи ги до София де! Wink

# 87
  • Sofia
Привет на всички!  Hug Hug

Болничките, стискам палци за всички бързо да минават болестите! Много неприятно, започва сезонът на вирусите и тревогите Sad

Ние сме добре, Венцо ръси бисери, говори много и е супер забавно Simple Smile Аз полудявам в работата и до Коледа ще лудна, ама то си е така всяка година, та съм свикнала...
А с наближаването на Коледа, хем ми е топло на душата, хем ми се свива сърчицето как ще мине, какво ще обяснявам на дребчо и как ще си го поделим по празниците  Confused Rolling Eyes Confused

Хайде, със здраве Simple Smile

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Коте, какво става, защо ще си го делите? Надявам се да не е много нахално от моя страна, че питам Embarassed

# 89
Наистина, Коте, какво се е случило ?!  Hug

Бисе, как сте? Подобрявате ли се?

Толо, по-добре и да исках не можех да го кажа  Hug Вчера пътувахме до Сф (ама за много-много бързо, буквално за 3 часа престои) и се прибрахме към 5 следобед. Баба и дядо щяха да ходят на рожден ден вечерта на техни приятели с внуче на нашата възраст и Дара също беше поканена. Не мога да ви опиша колко странно и безкрайно възрастна се чувствах, докато заспивайки на дивана с чаша вино в ръка, бърборейки с любимия ми мъж чакахме дъщеря ни (онази същата, 2-годишната) да се прибере от парти  Crazy Mr. Green Blush 

МамаЗ, браво за червените точки ! На пролет ще ми кажеш тайната с 'нереването'  Hug

А, Коте, по повод бисерите се сетих един от вчера: Дара ме имитира как си поставям червило с един пастел и на въпроса какво правиш, тя отговаря сериозно: "Оцветявам си усмивката".  Heart Eyes Готов слоган за реклама, на мама копирайтърката  Mr. Green

Нелинда, благодаря ти най-сърдечно за топлите ти думи! Ценя те много и мнението ти много ме поласка!   bouquet

Момичета, днес да излезете да гласувате, ей Wink Едно, че е наистина е много важно за всички ни и второ, че ще е супер забавно за мъниците. Аз от малка си имам афинитет към изборните дни  Blush

Общи условия

Активация на акаунт