ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 847
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
и аз засега нямам киселини Peace мами да ви питам не ви ли е страх когато лягате на една страна че може да се притиска бебо,особено като им става и по тясно...защото аз забелязвам че доста започва да ме рита като легна на една страна...и ми става много притеснено и честно казано от доста време имам безсънни нощи да го мисля това направо не смея да заспа и все по гръб лежа най-ми е удобно..  и как усещате кога ви бута с ръчички или крачета аз все седя и гледам как ми се образува една буца от ляво или дясно  и се чудя от крак ли е ,ръка ли е Laughing понякога имам чувството че от раз се обръща на 360 градуса Rolling Eyes

# 361
Явно не чак толкова рядко се случват подобни ситуации - една моя приятелка роди миналата седмица и не знам колко пъти им бяха казали, че ще е момче - на всеки преглед и те си бяха сигурни, а пък то взе, че се роди момиченце та няма 100% в медицината. Винаги има 1% вероятност да се окаже друго.
Аз вече окончателно реших, че ще ходя на 3-тата ФМ и поради тази и поради други причини, та утре ще я видим пак и се надявамтози път да й видим и личицето.
Аз си лежа на всякакви страни и по гръб още си лежа - не ми става лошо. И аз не мога разбера с какво ме бута - колкото и да гледам не мога да различа кое е крак и кое ръка.

# 362
  • Sofia
Момичета,
и на мен много ми се искаше пак да си имаме момиченце. Някак си съм си свикнала. Ама вече поне 5 различни доктора ни гледаха и то на добра и много добра техника, и май няма надежда. И всички момичешки работи съм ги приготвила да ги раздам......Ако беше инфото от 1-2 лекари ...можеше и да се съмнявам....ама сега.....Надежда всяка тука оставете. Даже като ходихме на фетална ехокардиография.....докторът показаваше на мъжа ми как ппъпната връв пулсира, а пишката не....
А най-смешното беше, че още в 11 г.с. докторката каза, че според нея 99% е момче.

# 363
Също много се притеснявам докато спя , защото на няколко пъти се събуждам почти по корем  Rolling Eyes Rolling Eyes . По гръб и на мен не ми прилошава - и така се събуждам понякога през ноща.. Иначе не мога да различа крак ли е ръка ли е , но определно тези движения , които са като крак и ръка са ми само от дясната страна .. Така че си представям ,че там са ръцете и краката , а гръбчето е отляво ...

# 364
Радостче аз още спя по корем...незнам това защо те притеснява.Аз съм питала всички лекари ,на които съм ходила дали е тревожно,те ми казват да си спя докато ми е удобно.От месец насам си вдигам единия крак на 90 градуса,колкото да не съм съвсем отпусната върху корема...Понякога когато преям или имам контракции и корема ми е твърд ,тогава не мога защото ме боли и си лягам настрани.Но в повечето случаи съм по корем

# 365
  • Beyond the Frontiers
Позволете да споделя идея: който желае, може да си добави името на болницата в подписа  Peace Така много лесно ще може да се следи и променя при нужда.

Чудесна идея Peace Peace Peace Peace

Аз бях на преглед за последен болнични за 14 дена и след това си излизам в 45-дневния.
Ударих 70 кила  Embarassed Embarassedужас, акушерката каза, че съм като пумпал. Дебелея на талия и корем, краката и ръцета са си слаби. За утешение съм си взела една тортичка  Twisted Evil
Мериха ме,теглиха ме, на бебето слушах само тонове и за сега всичко е ок. На 24-ти ще ми пуснат още веднъж пълни изследвания - кръвна картина, RH антитела, урина, влагалищна проба и сме готови за голямото, финално чакане....

За Фейсбук - за мен това си е лично място, там са приятели и роднини. Не робувам на идеята да им 100 хиляди присъединени "приятели". Не се познаваме в тази тема чак толкова отдавна или добре за момента.

# 366
Като говорим за грешки моята кака до последно щеше да е момък родих и доктора като я обърна ме втресе  Joy Joy Joy обаждам се на баща и и му вика нашия Иван ще трябва да му мислим  hahaha женско име.Та грешки стават де!

# 367
  • София
И нашия малчо така беше свит онзи ден - гръбчето му беше назад към моя гръб, а ръцете и краката събрани заедно под дясната ми гърда. Малко е трудно да си го представи човек, но те нали са като гумени и се сгъват без проблем.

За ФБ да ви кажа няма много смисъл да си правите нов профил, ако сте си ограничили достъпа до информация по-принцип, това, че ще станете член на групата няма да я направи достъпна за останалите членове. А и другите членове не ви стават автоматично приятели, само Марина.  Сега проверих като исках да видя снимките примерно на произволни мами и е така - не се вижда нищо, а само инфото, което всяка си е определила да виждат и непознати. На мен най-вероятно /по спомен какво ограничих/ може да ми видите само профилната снимка и евентуално приятелите.

За пола - ами и аз знам за един такъв Мартинчо, дето в първите си дни живот беше облечен в розови дрешки... Mr. Green

# 368
Марина, точно както си го описала , с единия крак и аз заставам на сън . Знам ,че амниотичната течност ги пази , ама все пак - нали все трябва да има за какво да се трвожа : за спането , за сиренето дето ядах , за хемоглобина , за глобалното затопляне  Laughing Crazy  .. така ви ми ти работи Wink

# 369
Didka, абсолютно права си за ФБ! Вижда се само това, което всеки е решил да сподели с всички останали непознати...Но всеки решава сам за себе си. На мен ми харесва и ми е по-удобно там.

Да ви питам. Някоя от вас започна ли да отделя коластра?

# 370
Търсейки едно попаднах на други сладурски неща,могат да са в помощ на мамите чакащи момиче
http://kasida.bg/category/bebeshki-rokli-i-poli-463.html,page,1
да им се ненарадва човек...

# 371
а, тъкмо щях да питам за коластрата  и capsicum ме изпревари. Трябва ли вече да има някакви индикации?

# 372

Да ви питам. Някоя от вас започна ли да отделя коластра?

още от 5-ти месец...сменям сутиени по-често от долни гащи  Laughing

За ФБ да ви кажа няма много смисъл да си правите нов профил, ако сте си ограничили достъпа до информация по-принцип, това, че ще станете член на групата няма да я направи достъпна за останалите членове. А и другите членове не ви стават автоматично приятели, само Марина.  Сега проверих като исках да видя снимките примерно на произволни мами и е така - не се вижда нищо, а само инфото, което всяка си е определила да виждат и непознати. На мен най-вероятно /по спомен какво ограничих/ може да ми видите само профилната снимка и евентуално приятелите.

А питате ли я Марина,има вече 70 нови мами приятелки  Laughing Но мен това не ме притеснява..Каквото и да кача във ФБ ,вече е прежалено като общо достъпно.Не качвам нищо скришно...Личното пространство не ми е фб...Винаги е било така ,от както си имам профила от 3 години...Няма място за тайни неща из интернета...Фейсбук го използвам,за да споделям щастливите си моменти с всички.

# 373
Момичета като се присъедините към фейсбук групата Декември 2011 защо си мислите , че трябва да се сприятелявате със всички около 100 членки на групата ? Никой от групата не може да ви види личната информация !!!! Просто си пишеме на стената на групата и който има желание си качва снимчици , но сругите снимки , които сте си ги качвали няма как да ви ги видиме , така че няма страшно  Simple Smile

Относно пола аз все си мисля , че нашето момче не може да са го объркали  newsm78 защото пишката му си се вижда много добре на всеки преглед и просто ще съм крайно изумена ако накрая се окаже , че не е пишка  Mr. Green

# 374
 Лично аз имам коластра  - сутиените ми са вечно залепени за зърната ... Но ако някоя мама няма , това не означава абсолютно нищо и няма отношение към успешното кърмене ....

Общи условия

Активация на акаунт