Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Спират Eliese. Вече ще се казва Тема.

Благодаря, дано се запази качеството, Eliese переше прекрасно...

# 196
Точно това обсъждахме снощи в темата за праховете. Според мен ще си е същият продукт, но под ново име. Просто са решили да използват наложената вече марка Тема. Ще видим.

Редактирам, за да кажа на който се интересува, че Eliese е на промоция в Карфур в момента. При закупуване на 1 опаковка на каса дават 17% отстъпка, като цената става от 8 на 7 лева, а при закупуване на 2 опаковки, дават по-голяма отстъпка (не я запомних колко беше), като цената става около 6 лева на опаковка.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 20:54 от Guess Who

# 197
купих от Стара Загора Dash 2в1 гел, опаковка като Ариел Ексел. Отдавна не съм прала с 2в1, довечера ще споделя впечатлени дали струва, защото беше по-скъп от Ариела Ексел Crazy

# 198
  • София

Редактирам, за да кажа на който се интересува, че Eliese е на промоция в Карфур в момента. При закупуване на 1 опаковка на каса дават 17% отстъпка, като цената става от 8 на 7 лева, а при закупуване на 2 опаковки, дават по-голяма отстъпка (не я запомних колко беше), като цената става около 6 лева на опаковка.

Мнооого ти благодаря, още тази вечер Карфур ще има удоволствието да ми продаде две-три опаковки!  newsm74

# 199
Мнооого ти благодаря, още тази вечер Карфур ще има удоволствието да ми продаде две-три опаковки!  newsm74
Ти кой вид харесваш. Има ли траен аромат? Как се справя с изпирането? Този 2 в 1 ползвала ли си го и как го намираш?

И да коментирам, че течната Тема не е същата като Eliese, но е в същата бутилка. Все пак, опитите да се отърват от количествата в търговската мрежа говорят, че Eliese ще го спират.

# 200
  • There I was on a July morning
Някой има ли отзиви от течен препарат Persil за цветно пране, ирландско производство?

# 201
  • София
Ти кой вид харесваш. Има ли траен аромат? Как се справя с изпирането? Този 2 в 1 ползвала ли си го и как го намираш?

И да коментирам, че течната Тема не е същата като Eliese, но е в същата бутилка. Все пак, опитите да се отърват от количествата в търговската мрежа говорят, че Eliese ще го спират.

Ползвам редовно и 2 в 1, и Eliese Delicate и съм много доволна и от двата. Ароматът на 2 в 1 е много приятен и траен, изпира много добре стандартни замърсявания и незасечени петна и при 60, и при 40 градуса. Ароматът на Деликата е по-слаб, но се справя отлично с вълнен и смесен трикотаж и тънки материи.  Затова ми е мъчно, че го изтеглят от производство, но какво да се прави, ще се търси друг вариант. Взех за проба един Denkmit за цветно пране, ще го видя в събота какви ще ги свърши... Впрочем, ако някоя от вас го е ползвала, какви са ви отзивите?
Впрочем, тази вечер така и не стигнах до Карфура, да видим утре дали ще се класирам...

# 202
Хайде и аз да се допитам до вас.
Гледам вчера в магазина Скип 5 л . с алое вера и Ариел сензитив - корала сензитив ми е на свършване. Кой от двата ще ми препоръчате. Скипа е испански, а ариела френски

# 203
Хайде и аз да се допитам до вас.
Гледам вчера в магазина Скип 5 л . с алое вера и Ариел сензитив - корала сензитив ми е на свършване. Кой от двата ще ми препоръчате. Скипа е испански, а ариела френски
  Аз си купих испанския Скип алое вера и съм много доволна Peace

# 204
Значи ще е Скипа Peace. Ако някой има отзиви за френския Ариел ще съм благодарна ( за след това). Имаше и от белия Скип с омекотителя, гръцки. От него съм взимала - и  той е добър.

# 205
  • София
Аз пък си намерих така желаното жълто Coccolino на пазара "Иван Вазов" (София), в едно малко магазинче. В немския вариант Kuschelweich, но аромата е същия, който търсех. Много съм щастлива!  А е и в голяма опаковка от 1,5 л. Simple Smile
Снабдих се и с любимия син Корал от Карфур и вече мога да спя спокойно. Simple Smile

# 206
  • София
Аз да докладвам за Eliese - вече имам официален отговор от Фикосота:

"Здравейте,
Радваме се, че сте лоялен потребител на Eliese. За съжаление, това което са ви казали в магазина, е истина – от октомври прекратихме производството на Eliese. Но пък от началото на ноември започнахме производство на нов течен перилен препарат Тема в два вида – за бяло и за цветно. Продуктите са дерматологично тествани, с памучен екстракт и вярваме, че  ще останете доволна, ако ги пробвате.
Прилагам снимки на продуктите.

Поздрави,

Румен Петков 
Продуктов Мениджър – Грижа за тъканите"

# 207
MayBach, на какъв имейл им писа, че и аз имам някои въпросчета, а не ми се звъни на 0800 телефона, а пък на сайта не намирам нищо?
Значи и в магазина са потвърдили това, което коментирах тук?

# 208
  • София
На този от Контакти в сайта им, office@f-s.bg

А в магазина просто ми казаха, че вече няма да работят с тая марка.

# 209
В Карфур видях течен Медикс за цветно на промоция 4лв и нещо . Някой пробвал ли го е ?
Гес, преписах бар кода, може ли коментар?
3800069407263

Общи условия

Активация на акаунт