Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
А  и аромата му си  го бива  Embarassed . Но прав  си повече  няма  да залитам- дори Персил за  черно  от  Швабско   не  би  ме изкушил -  бетон  съм.

# 181
 Amazing_nice ,шпее-то за черно защо не ти хареса, както Корала ?

# 182
Корал от къде го купувате, от магазинчетата или го има навсякъде?

Днес ще ходя да си купя немски Ариел 18 лв. за 32 пранета, това добра цена ли е?

# 183
Ninia, да от магазинчетата за паралелен внос, но Корал за цветно има и в Карфур на 10 лв , за 1.5 л , там е най-изгоден. Но Коралът е за слабо замърсено цветно, силно лекьосани дрехи няма да изпере/макар на мен да ми е изпирал някои петна/

# 184
  • София
Снощи ходих специално за син Корал в ТехноМикс на Подуене, знам, че там цената беше 9,99 лв. Сега е скочил почти с 50 % и струва над 14 лв! Безобразие! А на самата опаковка на немски пише, че опаковката е промоционална и цената е с 1,50 евро по-ниска. Това вече е нахално! Crazy

Имаше обаче нови опаковки Корал, по-концентриран, за 28 пранета. Както и пълнители син Корал, за 30 пранета. Но не взех. Ядосах им се...

# 185
Снощи ходих специално за син Корал в ТехноМикс на Подуене, знам, че там цената беше 9,99 лв. Сега е скочил почти с 50 % и струва над 14 лв! Безобразие! А на самата опаковка на немски пише, че опаковката е промоционална и цената е с 1,50 евро по-ниска. Това вече е нахално! Crazy

Имаше обаче нови опаковки Корал, по-концентриран, за 28 пранета. Както и пълнители син Корал, за 30 пранета. Но не взех. Ядосах им се...
В Австрия в момента е 2,99 евро,ама.........

# 186
  • В Голямото село
Толкова марки, толкова мнения, толкова противоречия... еми обърках се  Crazy
Помогнете ми - търся някой наистина силен препарат за бяло пране, защото досега какъвто и да ползвам, ако не сложа Вениш, нищо не може да изпере... ни Персил, ни Даш, ни нищо... Отчайвам се вече.
А, и друго - изпробвах три или четири вида бебешки прахове - е толкова слаба работа няма! Щом даже леко позамърсени с ако бодита не могат да изперат... то какво? Онзи ден малкия лепна на един бял лигавник една лъжица с пюре от банан, еми не се изпра, седи си мътно петно. Иде ми вече да пера само с Вениш и белина, тия прахове са толкова слаба работа  Tired

# 187
Rosie-Posie, аз съм доволна от тези

но за петна си трябва предварително третиране, иначе излизат, но след второто-третото пране.

# 188
  • На земята, която е всъщност звезда.
Помогнете ми - търся някой наистина силен препарат за бяло пране, защото досега какъвто и да ползвам, ако не сложа Вениш, нищо не може да изпере... ни Персил, ни Даш, ни нищо... Отчайвам се вече.

Праховете, които ползва досега откъде ги купи: за нашия пазар си са или от паралелен внос?  Thinking

# 189
  • на Дъждовен остров
А, и друго - изпробвах три или четири вида бебешки прахове - е толкова слаба работа няма! Щом даже леко позамърсени с ако бодита не могат да изперат... то какво? Онзи ден малкия лепна на един бял лигавник една лъжица с пюре от банан, еми не се изпра, седи си мътно петно. Иде ми вече да пера само с Вениш и белина, тия прахове са толкова слаба работа  Tired

Петното на лигавника го запираш със студена вода и после му капваш веро като избягваш да е кремовидно, което уж служи и като крем за ръцете докато миеш съдовете .  Задължително след това се пере в студена вода за да не се засекът ликетата.
Иначе бебешките праховя няма как да изперат петна.  Те почти нищо не съдържат като химия в тях си, за това не може да се очаква резултат.

Препаратът на Уни също върши добра работа и аз съм на него вече почти 4 год.  Като ми омръзне сменям цвета, но не и марката.

# 190
  • София
аз днес си купих . Надявам се да остана доволна.
И аз съм супер доволна от верото Fairy (всички разновидности; не го ползвам за петна).

# 191
  • Бургас
За бебко ползвам гръцкия еко-течен препарат Baby Planet от Карфур - никога не са ми оставали петна от нааканото, като е имало и то без да третирам преди това Peace

# 192
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моите впечатления са, че бяло по- добре се изпира с прах, а не с течен препарат. А когато е произведен за Западния пазар, единици са петната, които могат да се опрат.  Grinning

# 193
  • София
Някой да има информация, защо Eliese изчезна от магазините? От месец насам почти никъде го няма...

# 194
Някой да има информация, защо Eliese изчезна от магазините? От месец насам почти никъде го няма...
Спират Eliese. Вече ще се казва Тема.

Общи условия

Активация на акаунт