Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Bradata,   bouquet.

# 166
  • Бургас
Гес, точно защото на теб вярвам безпрекословно, затова и се учудих на твърденията на дамата, но мъжО решил да не спори (пазарувахме така - аз на телефона, той в магазинчето). И за цените се учудих, ама то в днешно време... Както и да е - ще перем с луксозен препарат и ще си свиркаме  bouquet

# 167
Къде в Пловдив мога да намеря течен Weisser riese за цветнo? Цена,опаковка?

# 168
Гес, точно защото на теб вярвам безпрекословно, затова и се учудих на твърденията на дамата, но мъжО решил да не спори (пазарувахме така - аз на телефона, той в магазинчето). И за цените се учудих, ама то в днешно време... Както и да е - ще перем с луксозен препарат и ще си свиркаме  bouquet
запис Mr. Green
Ама не, как просто "запис"! - Наистина ли оценяте Ленор за пране за луксозен Shocked

# 169
  • Бургас
Амчи на таз цена, как да не е лукс Mr. Green

# 170
  • София
И тук ще напиша (извинете, който ми е чел мнението в другата тема). Изпрах две перални с Ленор течен за пране. Не съм доволна!

# 171

ох, така не се сетих да го погледна Joy Да, права си Hug
Но вече ми изглежда като смешка или като модна грешка? Чак опира до глупост, ако не се спрем само до проба. Увлякох се. Простете Laughing

# 172
  • There I was on a July morning
И тук ще напиша (извинете, който ми е чел мнението в другата тема). Изпрах две перални с Ленор течен за пране. Не съм доволна!

За цветно или за бяло?

# 173
  • София
за цветно

Не ми допада аромата след изсъхване, не ми изпра добре дрехите - не са особено мръсни, но на 40 градуса не изчисти леко захабени ръкави от анцуга на дъщеря ми.

# 174

ох, така не се сетих да го погледна Joy Да, права си Hug
Но вече ми изглежда като смешка или като модна грешка? Чак опира до глупост, ако не се спрем само до проба. Увлякох се. Простете Laughing

Дедо  - Малко  модно   увлечение Laughing .  И  ние  искаме  да  пробваме,  що само  немкините  Mr. Green  Това  вече  прилича като  по време  на  желязната   завеса.  ей  там   хората имат  избор ,  а   тук  трябва да избираме   м/у  два  праха.  Може  би  това  е  носталгия  от  миналото -   да имаш   избор  е  най-хубавото .  Що  да  е  само  Тема  и  Савекс?
Май  и  аз  се отплеснах Simple Smile)))))))))))))))))

# 175
"Малко модно увлечене" ? - харесва ми това  Laughing
Е, не е като малка черна рокля /прана само и единствено с Корал/, но все пак е вълнуващо  Mr. Green

# 176
разбира  се  , че  с корал - че  с какво  друго?
 Не  намирам  по- добър  прах  за  черно. Ееееееееееееее -  добре   изневерих  с новия   Шпее  за  черно и ме е  срам  да го кажа  , но е  добре  Embarassed

# 177
 Не  намирам  по- добър  прах  за  черно. Ееееееееееееее -  добре   изневерих  с новия   Шпее  за  черно и ме е  срам  да го кажа  , но е  добре  Embarassed

една вриволна изневяра е простима. И винаги новият е добър Laughing

# 178

Ааааа - не ,  моментно  увлечение. Ще  се върна  към  добрия  стар любим - Coral  Black Velvet Wink
все  пак съм  сериозна  жена  с  устойчива   връзка  Laughing просто  споделям  , че  го  бива  Embarassed

# 179

Ааааа - не ,  моментно  увлечение. Ще  се върна  към  добрия  стар любим - Coral  Black Velvet Wink
все  пак съм  сериозна  жена  с  устойчива   връзка  Laughing просто  споделям  , че  го  бива  Embarassed

бива, бива, колко да го бива Mr. Green Я сменяй отвреме навреме новия със стария. Пак е разнообразие и ще те пази от реални изневери Mr. Green Новият има една игла в маншета, по-шик изглежда Laughing

Общи условия

Активация на акаунт