Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
bradata, аз имам малък течен Ленор и си върви с мерителната капачка  Rolling Eyes

# 151
  • Бургас
Значи или големият няма или е "хванала крака", което не ме учудва, но пък ме дразни Crossing Arms

# 152
  • София
Значи или големият няма или е "хванала крака", което не ме учудва, но пък ме дразни Crossing Arms

ааа, съмнявам се да няма. Мерителната капачка е малко нестандартна (правоъгълна), но не може на малкия да има, а на големия-не. Изключено е с/д мен. Ако е наблизо м-на, отиди да си искаш. Не е въпрос за капачката, а принципно, че се правят на ударени  Crossing Arms

п.с. поправям се. Ходих преди малко да си купя веро и погледнах големия Ленор. Нямаше капачка  Embarassed Явно наистина няма.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 17:32 от missence

# 153
  • Шумен
Здравейте, момичета Simple Smile
За първи път пиша в темата имам проблем и ми трябва съвет. Моля препратете ме ако не съм в точната тема. Подариха тази вечер на момичетата нови панталони, на които има картинки с брокат. Бабите настояха да ги видят с тях и ги облякохме, килима за няколко минути заблестя. А уж са качествени дрехи. Сега съм в голяма чуденка как да ги пера  newsm78 Страхувам се да ги пусна в пералнята да не заблестят всички дрехи от тях, и се моля да падне още с първото пране това чудо. Че уж за яслите им ги подариха а не виждам начин да ги пусна с тях преди да спре да пада. Сблъсквали ли сте се с такъв проблем и как го решихте? Приемам съвети всякакви Simple Smile
Хубава вечер!

# 154
  • София
desitoo, според мен първо ги изпери на ръка, да падне, каквото има да пада. Ако и при второто пране пада брокат, значи прането на ръка е задължително. Лошото е, че ако продължи този процес, цялата ви къща ще заблести.

# 155
Гес, течният ти има ли от дозиращата капачка, както ги дават навсякъде на снимките в нета? Защото вчера половинчо ми купи такъв от магазинчето на "Калоян" (където пък твърдели, че малък течен никога са нямали, а само прахообразен Rolling Eyes) - 40 пранета - 35лв, но капачка мерителна - йок Crossing Arms И цената му излиза 88 ст. за пране, а не 78 ст. както при твоята цена Crossing Arms И като непомнещ човек да си питам - трябваше ли да слагам омекотител, като пера с него или името си говори достатъчно Embarassed
Ами аз откъде го купих тогава? Свършил е сигурно.
Не съжалявай, че няма мерителна капачка. Ужасна е. Тези мерителни чашки, които са като кълбо, се пъхат между дрехите и не тракат, но тази е широка в горната си част и, не знам защо, не влиза между дрехите. Издържах да ми трака един час и след това спрях пералнята и я извадих. Повече няма да я ползвам, ами ще си ползвам тези, които имам.

Между другото, учудващо прахът Ленор е с по-траен аромат от течния. Обаче ароматите им ми се струват различни, въпреки че и двата са летен дъжд и водни лилия.

# 156
Между другото, учудващо прахът Ленор е с по-траен аромат от течния. Обаче ароматите им ми се струват различни, въпреки че и двата са летен дъжд и водни лилия.

Значи не си въобразявам аз... наистина тези на прах и течните миришат различно, но откъде накъде, толкова тъпо нещо  newsm78 първо си бях взела Тема на прах, после взех течна, че ми е по-удобно за ползване, ами миризмата е съвсем различна, същото нещо е и с Бонукс.

# 157
  • Бургас
bradata,

И аз взех Ленор от   "Калоян" , но прах за цветно - 18 пранета за 16 лева.

# 158
Скип за цветно, испански, бива ли го ?

# 159
Да се запиша и тук и да ви питам дали някой е ползвал Сърф концентрат - 18пранета аз го намирам за по 5-6лв,на места и по 10 го срещам,но мнение да кажете? Hug

# 160
  • Бургас
Гес  bouquet НЕма да се ядосвам тогава, макар че въпросът беше принципен. За какво си ги кътат - за познати, да ги продават... newsm78 Иначе жената едва ли не се кълняла, че никога, ама никога не са имали малък течен Ленор Whistling А сега и цената вече е друга - от 14лв как скочи вече на 16лв Whistling

# 161
  • Бургас
Момичета, на Калоян къде точно? Някъде срещу Краснодар ли?

# 162
  • Бургас
Да - по диагонал срещу него има нова кооперацийка и там по едни стълбички надолу се слиза. Няма как да го изпуснеш, защото на витрината има много неща изложени Peace

# 163
Гес  bouquet НЕма да се ядосвам тогава, макар че въпросът беше принципен. За какво си ги кътат - за познати, да ги продават... newsm78 Иначе жената едва ли не се кълняла, че никога, ама никога не са имали малък течен Ленор Whistling А сега и цената вече е друга - от 14лв как скочи вече на 16лв Whistling
Сигурна съм, че го купих за 14 лева праха и не съм и споменавала, че другаде цената му по-висока (да не съм луда). Беше изложен на витрината, жената го взе от там, свали му цената и сложи друга опаковка с друг аромат на витрината. Платих ѝ с банкнота от 20 лв. Тя ме попита имам ли 4 лв., за да ми върне 10. Аз ѝ казах, че нямам и тя ми върна 6 лв. 6-те лева от рестото използвах, за да купя един Сърф. А течният беше на левия стелаж най-долу в дъното. По-късно го видях и го купих.
За мерителната капачка наистина не съжалявай. Не бъди толква строга. Може да се е загубила някъде по пътя, защото не се закрепват на шишето особено здраво.

# 164
  • Бургас
Явно са коригирали цената! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт