Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
същият който ползвам в момента  Peace Писах за него на предните страници, много съм доволна.

# 136
Ползвах  праха   на  ленор  с  бялата  лилия  , който  ми   донесоха и  съм  много  доволна  за  бялото  пране.  Сега  си  взех  Lenor  Color  Vollwaschmittel  за  54  пранета.  Още  не съм  прала  с него  ,но ухае  страхотно. Тубата  му  е  като  голямата  туба  на  Ариел /  60  пранета/ . Предполагам  , че  също  няма  да  разочарова -  изобщо отзивите  в  немските  форуми  са  само  със суперлативи.

# 137
  • There I was on a July morning
Amazing_nice, да не забравиш да пишеш, след като пробваш Lenor  Color  Vollwaschmittel. Също така, ще е полезно да споделиш - от къде се сдоби и на каква цена, че ми привършва препарата за цветно. Flutter

# 138
  • Бургас
Гес, я прошепни откъде го купи това бижу?

# 139
  • Бургас
Гес, я прошепни откъде го купи това бижу?
Party
И аз да чуя.

# 140
Магазинчето на "Цар Калоян". Има го в магазина на "Републиканска", но е с 2 лева по-скъп.

# 141
  • под течащия покрив
    Като стана дума за Ленора за пране, къде в София е най-евтин, защото ми се струва, че в Борн малко са се пооляли с цената-18 пранета за 17.99 лв.?

# 142
Магазинчето на "Цар Калоян". Има го в магазина на "Републиканска", но е с 2 лева по-скъп.

Тази улица в София ли?

# 143
Не, Ninia, и трите с bradata и Pagocт сме от Бургас.

# 144
  • София
   Като стана дума за Ленора за пране, къде в София е най-евтин, защото ми се струва, че в Борн малко са се пооляли с цената-18 пранета за 17.99 лв.?

принципно Борн продават по-скъпо  Confused Поне по мои наблюдения  Rolling Eyes

# 145
В Карфур са пуснали Персил за черно 3л- 18 лв, дозировка 50мл при мека вода и слабо замърсени дрехи,холандски/ белгийски/ е.

# 146
той колко дози за твърда вода е? В магазинчета паралелен внос има 1,5 литра 25 дози за около 9-10 лева. Може би е същия като качество?

# 147
Същият е , аз имам 1.5л-25 дози , взех го за 8 лв от маг.Триумф. Два дни след това видях опаковката 3 литра в Карфур - 18 лв.

# 148
ясно, значи в Карфур идва по-скъп от другите места.

# 149
  • Бургас
Момичета и момчета, с две ръце, два крака (и четири котешки лапи Laughing) препоръчвам ето този Ленор

Великолепен, невероятен, страхотен продукт!!! Направо съм вдъхновена! Пере супер бяло и чисто, а ароматът трябва да се подуши, не може да се опише. Браво на Проктър енд Гембъл Германия! Пореден удар в десетката, не мога да им го отрека.

Имам и праха със същия аромат

и като го пробвам, ще пиша мнение в другата тема.

Но течният е великолепен. И двата са за 18 пранета и ги купих за 14 лева.

Снимките не са мои, че не ми се снимаше, а ги намерих с Гугъл.
Гес, течният ти има ли от дозиращата капачка, както ги дават навсякъде на снимките в нета? Защото вчера половинчо ми купи такъв от магазинчето на "Калоян" (където пък твърдели, че малък течен никога са нямали, а само прахообразен Rolling Eyes) - 40 пранета - 35лв, но капачка мерителна - йок Crossing Arms И цената му излиза 88 ст. за пране, а не 78 ст. както при твоята цена Crossing Arms И като непомнещ човек да си питам - трябваше ли да слагам омекотител, като пера с него или името си говори достатъчно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт