Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Синия  БИНГО  омекотител ми хареса  Peace,а  някой ползвал  ли е  белия ?

# 301
  • Не от София.
Между другото да кажа и за омекотителя Lenor Parfumele в златиста опаковка, че е отвратителен Sick Мирише гадно, на евтин лелински парфюм, направо е ужасен!
Joy Ето,хората са казали-по вкус и цвет,товарищи нет!
Ако е същия,за когото се сещам,на мен ми е един от любимите аромати... Laughing

# 302
Някой да е ползвал Белгийски Ариел Professional концентрат? Търся мнения за него.

# 303
  • гр. София

Днес си взех ето този неизвестен за мен препарат за черно,поради липса на  любимият Coral в момента.
Някакви отзиви ? Grinning

# 304

Днес си взех ето този неизвестен за мен препарат за черно,поради липса на  любимият Coral в момента.
Някакви отзиви ? Grinning

Положителни  от  мен 25  пранета  е  - по  добър от  Бурти,  Домал  , бг  Перволи  и прочие . Ползвала   съм   го   и за  джинси  ,когато  съм  нямала Корал. Е , е  е   в класа   на  Корала ,  но  запазва   цветовете и  има   лек  приятен  аромат.  Но  ти ще  си   видиш  най-добре  като  завъртиш  1  пералня.

# 305
ellytza , от къде го взе ? Цена?

# 306
не го виждам хубаво на снимката. Но ако е АS не мога да го похваля. На нивото на DM е. За мен трябва да е до 5 лева, за да си заслужава покупка?

# 307
  • гр. София
Най-много ме е яд за цената-7.30 лв след като я видях в немския сайт срещу 2.49 €

а ето и тук:
http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1

Вече врътнах една пералня,почти никакъв аромат след изсушаване на прането(Ах' Корала!)
Май беше по-добър вариант да си взема Лидълския Формил.Хем по-евтин ,хем по-голямо количество. Laughing

А това някой пробвал ли е?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/13118.htm

# 308
Аз си взеха Скип за цветно - 42 (25 + 7) пранета,за 16.50лв (не намирам снимка да ви го покажа,с едно лилаво петно от техните е отпред).Още обаче не съм прала с него Crossing Arms чакам дрешки smile3508 добър ли е?

# 309
Някой от вас ползвал ли е синята Самана?

# 310
Най-много ме е яд за цената-7.30 лв след като я видях в немския сайт срещу 2.49 €

а ето и тук:
http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1

Вече врътнах една пералня,почти никакъв аромат след изсушаване на прането(Ах' Корала!)
Май беше по-добър вариант да си взема Лидълския Формил.Хем по-евтин ,хем по-голямо количество. Laughing

А това някой пробвал ли е?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/13118.htm

Да  ,нормалната   цена  е  около 5-6  лв /  обърнати от  евро/.  В   сайта  им   е 2.49  евро ,  в  магазина е  малко  по- висока  - 2.99  евро. Никой   не е  казал   че  е  в  класа  на Корал , но  да  се   сравни  с  формил   е смешно / между  впрочем  въпреки   голямото количество   формила  си е  за 20 пранета/.  С  ДМ   също    няма  нищо  общо - по-скоро с REI http://www4.schlecker.com/htdocs/Detail.aspx?artikelnummer=87235 … 2&iSelected=1 или Домал http://www.rossmannversand.de/DesktopModules/WebShop/shopexd.asp … ntid=4&rang=5.Няма  силен   аромат , но  винаги  можеш  да   добавиш  омекотител /  важното  е    черното  да  е  наистина черно/ .  За   скъпото -  наистина  скъпо  си го взела. Но  все   пак   е хубаво  човек  да коментира  , когато е   изпробвал  нещо , защото  Ени    просто  си говори наизуст.   Факт  е  , че  не  е   със   силен   аромат , но  запазва   цветовете.
И  за да съм  справедлива -  праха  на  АS   за  цветно -  не   става /  според  мен  поне/ , но  пък  този  за  бяло   е  екстра. Тове  за информация  на  някои които  си мислят  , че  са пробвали  всичко.
Ако   държиш  на  аромата   следвашия  път   си  вземи Корал  или Персил  за  черно.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 23:55 от Amazing_nice

# 311
  • гр. София
Amazing_nice,благодаря за коментара.Успокои ме,че парите не са хвърлени съвсем на вятъра.
Корал нямаше в магазинчето ,а на мен ми трябваше спешно препарат за черно.
Предложиха ми немски Первол за 11лв.,но аромата ми се стори много силен.А  на немски Персил за черно му искаха 14лв.Е това вече ми дойде скъпо.То май угодия за мен няма. Laughing

# 312
Amazing_nice,благодаря за коментара.Успокои ме,че парите не са хвърлени съвсем на вятъра.
Корал нямаше в магазинчето ,а на мен ми трябваше спешно препарат за черно.
Предложиха ми немски Первол за 11лв.,но аромата ми се стори много силен.А  на немски Персил за черно му искаха 14лв.Е това вече ми дойде скъпо.То май угодия за мен няма. Laughing

Ами  май    Корала   ще  ти пасне   като  цена 11-12  лв   върви  в  София.  bouquet

# 313

. Но  все   пак   е хубаво  човек  да коментира  , когато е   изпробвал  нещо , защото  Ени    просто  си говори наизуст.   Факт  е  , че  не  е   със   силен   аромат , но  запазва   цветовете.
И  за да съм  справедлива -  праха  на  АS   за  цветно -  не   става /  според  мен  поне/ , но  пък  този  за  бяло   е  екстра. Тове  за информация  на  някои които  си мислят  , че  са пробвали  всичко.

Amazing_nice , не разбирам какво ти става. Нещо лично ли има. Аз коментирам , това което съм пробвала. АS, dalli, Domal и Domol(нали знаеш каква е разликата между тях)  Wink съм пробвала всеки продукт, който излиза,  защото всяка година прекарвам по два месеца в Шлезвиг-Холщайн. Това не съм го споменавала, но си купувам доста неща на дрогериите, както и на големите производители. нося си малки опаковки дори и тук. AS съм купувала дори на 1,5 евро. И съм в правото си да споделям впечатления.Темата има добър тон, в помощ сме си и твоите заяждания са излишни.

# 314

. Но  все   пак   е хубаво  човек  да коментира  , когато е   изпробвал  нещо , защото  Ени    просто  си говори наизуст.   Факт  е  , че  не  е   със   силен   аромат , но  запазва   цветовете.

Amazing_nice , не разбирам какво ти става. Нещо лично ли има. Аз коментирам , това което съм пробвала. АS, dalli, Domal и Domol(нали знаеш каква е разликата между тях)  Wink съм пробвала всеки продукт, който излиза,  защото всяка година прекарвам по два месеца в Шлезвиг-Холщайн. Това не съм го споменавала, но си купувам доста неща на дрогериите, както и на големите производители. нося си малки опаковки дори и тук. AS съм купувала дори на 1,5 евро. И съм в правото си да споделям впечатления.Темата има добър тон, в помощ сме си и твоите заяждания са излишни.

Ени , нищо лично.
Не  смятам  , че са  заяждания ,  просто   неточности.
2.49  струва  тази  опаковка   на сайта ,  знанеш  , че  в  дрогериите  - самите  магазини  е малко по-скъпо - 2,99 е в  самия   магазин   на  Шлекер/  справка отпреди  месец бях  там / . Така  , че   цената   не  я коментирам.  Аз   си  ходя  в  Мюнхен.   Дадох   мнения   за продукти  на  дрогерии  които посещавам  и  харесвам - Schlecker,  Rossman , Muller. DM  не  харесвам   заради  политиката  им, а и няма    някакъв  техен  продукт , чийто  заместител  да  не  мога  да  намеря  в  другите  3  дрогерии.
НИщо  лично, просто е  хубаво  да сме коректни  в цифрите, зашото повечето момичета  като  мен и  теб  не  ходят  толкова   често  дотам.  Аз  затова   и копирам   линкове на   сайтовете  , за да не  кайе  някой  , че си измислям. Мога  да ти  кажа , че   Когато аз  бях там  Корала   беше  на 5,20- 5,50   евро -  не   видях  смисъл да  си  мъкна оттам.
Мисля  си , че на  ellytza и този  продукт  ще и   свърши  работа. Ако наистина  си  прала   с него  ще  се съгласиш   , че е по-добре от Бг  Первол  за  черно ,който  остава   бели следи и  мирише на спарено.  Така  , че  много  зависи   с какво  сравняваш. Пък   и да  не  хвърляме  момичето  в драма.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт