Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
А как изглеждат тези чашки? Не съм чувала и виждала до сега такава чашка - за поставяне на препарата вътре в барабана.
Прозрачно пластмасово кълбо с разграфени милилитри. Има ги върху някои бутилки Рекс и Персил, Елийз, Тема течен и т.н.

# 406
Въпросът ми не е точно за темата за течните препарати, но нали все пак перем тук..... Кажете ми как перете ски екипировка - грейки, гащеризони, ръкавици и т.н.... На почти всички пише да се центрофугират , предупреждение, което аз забелязах, докато ги простирах, естествено след центрофуга  Wink
Отиваме на новогодишна планинска ваканция и ми се ще да вярвам, че не съм унищожила екипировката предварително  Embarassed

А ти ползва ли специален препарат за ски екипировка! Grinning

# 407
Боже, и такива ли имало? Joy Какво ли вече няма да измислят.

# 408
Гес,
не се гъбаркай с Дедо, знаеш че ги има от няколко години. Мембраните не се перат с к'во да е Mr. Green А ти нямаш в албума?

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
.... Мембраните не се перат с к'во да е Mr. Green ..

Blush Деде, я покажи на незнаещите  Blush

Thinking аз забелязах, че Диела се съсипа, а Пумата не, значи не е само до препарат и програма  ooooh!

# 410
А как изглеждат тези чашки? Не съм чувала и виждала до сега такава чашка - за поставяне на препарата вътре в барабана.
Прозрачно пластмасово кълбо с разграфени милилитри. Има ги върху някои бутилки Рекс и Персил, Елийз, Тема течен и т.н.
Има ги върху доста бутилки ето

# 411
Благодаря ви за отговорите за чашката Simple Smile
Весели празници и всичко най-добро! Simple Smile
Все още ми е много странно такава пластмасова чашка да я сложа в барабана и да пера така Embarassed
Дали няма да се деформира от високите температури докато се пере, примерно ако пусна едно пране на 95 градуса...  А и се чудя малко каква точно е функцията на това препарата да се слага в чашка, при положение, че той така сложен, пак си отива в барабана при прането веднага щом пералнята започне да пере. Не виждам особено разлика дали ще си измеря предварително необходимото количество препарат /с друг мерителен съд/ и ще го изсипя директно в барабана или ще го слагам специално в чашка и в барабана Rolling Eyes
Ще си набавя все пак такава чашка и ще пробвам с нея да видя дали ще има разлика.

# 412

А ти ползва ли специален препарат за ски екипировка! Grinning

Естествено, че не  Laughing.  Невежеството ми личи доста ясно в предния пост , не е ли така? Но сега наистина моля за съвет и насоки. С какво да пера, откъде да го намеря , може и на лични. 

Честита Коледа на всички! Много здраве и късмет ви пожелавам!

# 413
Не виждам особено разлика дали ще си измеря предварително необходимото количество препарат /с друг мерителен съд/ и ще го изсипя директно в барабана или ще го слагам специално в чашка и в барабана Rolling Eyes
разлика по принцип няма. има различни перални. има такива ,които преди всяко начало на програмата изпомпват водата. и ако препарата ти е изсипан директно в барабана тогава той ще замине директно в канализацията. по-добре е да го изсипеш върху дрехите (или между тях).
незная каква е твоята пералня , но моята е такава - изпомпва винаги в началото.   bouquet

# 414
Весели  Празници  ,момичета  и  момчета   bouquet
Много  здраве, щастие  и  късмет .............. и   блестящо   от  чистота  пране  Laughing

За да  не е  спам - мъжът  ми е  запален  скиор, преди   ските  е тренирал  хокей  на лед.  В  Германия  има   това :
http://www.brennr.de/2009/12/04/test-perwoll-sport/

За   спортни   и  функционал текстили  -  мембранни  тъкани -  спортни  екипи , ски  екипировки ,  клинове   , якета и др.

Освен   това  AS  също  имат  препарат   за спортни   дрехи   на  много  добра  цена .

Допълнително    съм  импрегнирала  зимата  якетата  когато  сме  ходили   на  ски. Обаче  за  импрегниране  на якета  ще  трябва да се сетя  препарата.

Весело посрещане  на  Новата   година  на всички Simple Smile

# 415
В Пени има паралелен внос на Персил. Взех си течен за цветно 20 пранета. По принцип не ползвам такъв, но беше евтин (6,99) и реших да експериментирам. Не е по-концентриран от нашия, 1.5 литра е за 20 пранета. Чак като се прибрах видях, че има лепенка с превод, а на оригиналния етикет няма славянски езици, а само два, които не мога да ги разбера какви са. Дедо, или някой запознат може ли да помогне да го дешифрираме какъв е тоз Персил. Дано не е много скапан.

# 416
И как да го дешифрираме като нищо не пишеш за него, освен че е за 20 пранета?
Да не е такъв?

Или такъв?

# 417
И шишето и течността са си точно като тези от официален внос, единствено езиците са различни и има лепенка с български превод. Утре може да кача снимки или да препиша оригиналния надпис.

# 418
Качи снимка да я видим тази работа. И на задния етикет.

# 419
Днес се сдобих с Диксан за цветно и бяло пране. Купих и едно прахче за упорити петна  за цветни дрехи. Диксана мирише страхотно,надявам се и да пере така. Утре ще пробвам и ще докладвам

Общи условия

Активация на акаунт