Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
аз скоро прах с такъв пр-т с марсилски сапун доволна съм

и аз пера с такъв. Доволна съм  Peace

# 466
  • При децата ми
А дано!! Grinning Утре ще го пробвам! Какви дрехи перете с него момичета?  bouquet

# 467
Hrispa76, ето от тук надолу сме коментирали препарата за пране с марсилски сапун.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615030.msg20355742#msg20355742

# 468
Eliese в Карфур вече е на редовна цена.

# 469
  • София
Какво ви е мнението за дезинфектантите за пране? Гледах такъв в Метро, немски:

Пише, че е за дезинфекция на пране срещу бактерии, гъбички и специални вируси, също и че е подходящ за бебешко пране.  Rolling Eyes

# 470
  • София
Аз съм го ползвала, не е лош, но този на Персил според мен е по-добър  Peace

# 471
  • София
Аз съм го ползвала, не е лош, но този на Персил според мен е по-добър  Peace

Какво значи "по-добър"?

# 472
  • София
Аз съм го ползвала, не е лош, но този на Персил според мен е по-добър  Peace

Какво значи "по-добър"?
преди време бях задала същия въпрос в темата и едно от момичетата ми сравни състава на двата. За мен е "по-добър" заради лични наблюдения (имах проблем с кандида на нокъта на крака).

# 473
  • София
Надявам се, че не възприемаш въпроса ми като заяждане, просто наистина ми е трудно да сравня подобни продукти.  Rolling Eyes Този немския е на основата на хлор, а съм срещал и един италиански, който пък беше на основата на салицилов спирт.  Rolling Eyes

# 474
А дано!! Grinning Утре ще го пробвам! Какви дрехи перете с него момичета?  bouquet
  всичко пера с него изпира добре според мен

# 475
Простете ми упадъчната постъпка, но ще си призная, че от половин месец ползвам течен Bonux Color Activ Cold.  Laughing Някак си след другия вид – Natura Happy, не можеше да не се пробва и това. Остава съвсем лек мирис след изпиране. Между другото няма и петно, което да е останало, но всички петна, които напоследък бяха от покривки, жената ги пръска със Sano Kal, та не знам кое от двете действа. Все си мисля, че няма да е Bonux.  Mr. Green  Преди Коледа си взехме на промоция от Билла Persil гел, 30 перални, официален внос. Така че сега сме заредени откъм гелове за цветно. Имам специален въпрос към Гес:

1. 99373221 S519 / отзад печата: 10250303 65   12:02
                                                         25 07 2012      A65  (Това е за Бонукса)

2. 001. 1467621 / печат: 08/08/2011  12:32  KO 14  (Persil)

Нищо не ми говорят тези неща освен датите и часовете.   33uu  
Ако не те затруднявам много можеш ли когато имаш повече свободно време просто да погледнеш
зле ли са или много зле?  Mr. Green  По-специално ме интересува за Бонукса, защото за Персил знам, че ако не маха петна, поне може да сме спокойни, че ще изпере що годе качествено.

Право да кажа, направо ми е неудобно от моите непрестанни питания, но ме интересува какви са отзивите за това:
http://picbg.net/u/63251/47815/609077.jpg

Ползваме го от около месец и в интерес на истината досега няма гаф, но все пак добро ли е според вас? И...
Между гръцки, испански и френски Excel Gel кой е най-качествен? Питам, защото до нас има един магазин, в който се предлагат и трите.

# 476
Официален отговор: информация за Бонукс не е качена на сайта на P&G, кодът не връща резултат. За Бонукс съм уверена, че без спрея никаква работа няма да ти свърши.
Персил не се търси по код. Става, ако можеш да му понесеш миризмата.

Това Сано от Кауфланд ли го взе? Трябва да го потърся.

За ексел гела не знам кой е най-качествен, но испанския е най-скапан и не си го купувай. Гръцкия и френския мисля, че са еднакви.

# 477
  • При децата ми
Гес, Мисенце, благодаря за отговорите дами! Hug Аз обаче имам още въпроси Blush, не мога да разбера по колко количество да сипвам от препарата? На таблицата дадена отзад на бутилката пише един път 50 мл., до него 90 мл., на долния ред под 50 мл. пише 90 мл., под 90 мл. пък пише 120 мл... Ясно ми е, че става въпрос за твърдостта на водата, но пише на италиански и нищо не мога да разбера. Sad Та въпроса ми е по колко да слагам и какво точно значи дюти  лаѝт?
И още- аз го взеха на цена 7, 63 лв. за 2л.- 36 пранета. На колко го купувате вие?

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 00:38 от Hrispa76

# 478
Гес, благодаря!
Спрея на Сано го взех от Лекси.
Вие май нямате такова.  Rolling Eyes

# 479
Hrispa76, скъпо го взимаш. В Кауфланд е 6 лв и някакви стотинки, да не беше и 5.95 лв, не помня точно.
Ако искаш, препиши някак си таблицата и я пусни тук.
Въпреки, че е на италиански, мисля, че ще успея да ти я преведа и ще можеш да се ориентираш.

Поправям се. Объркал съм се и съм разбрал, че става въпрос за Impresan, а ти говориш за гел с марсилски сапун. Въпреки това, пак мога да бъда полезен. Ползвал съм гела на Chante Clair, и на него пишеше на италиански. Разбрах за какво иде реч. Не знам дали твоят е същия, но все пак ще мога да ти обясня какво пише в таблицата, ако я препишеш тук.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 01:40 от Argent

Общи условия

Активация на акаунт