Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Ще имат промоция в Карфур на Woolite 1 л. за 3,40 лв.

# 451
според мен и този продукт за ски екипировка е много добър
http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

# 452
според мен и този продукт за ски екипировка е много добър
http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

Сигурна съм и ще го потърся за следващи пранета. Но сега, както споменах, екипите отлежаваха в коридора и  нямах много възможности  за избор.  Laughing

Изпрах и термо бельото по същия начин - с този препарат, без центрофуга, без омекотител (макар последното да не беше споменато на етикета на бельото, само на грейките го имаше)

# 453
За неупрени става ли същия този препарат?

# 454
  • София
След като изчетох търпеливо 31 стр. ми се зави свят.В резултат ,намя да пиша от какво съм и не съм доволна че пак ще ме овикат,като в 1 съседна тема.Освен дето съм лаик,обичам и да съм "наопаки".НО имам въпрос към специалистите.
Може ли някой да ми препоръча прах за БЯЛО(именно и само за бяло) пране със фото избелител и съответно от къде да може да се купи-София.Предварително мерси.
И по повод течните препарати-няколко пъти съм си купувала италиански със "марсилски" сапун-не са били еднакви на опаковки,и не съм сугурна какво е пишело на тях9последния път от Красно село ,този който е снимала Missense) и аз лично съм изключително доволна как изпират(вкл. и вълнени дрехи)а и аромата не е натрапчив-което в моя случай е +.За сметка на това пак от там течен син ЕСекс-миризмата макар и приятна е прекалено силна и трайна

# 455
lluna, прахове за бяло с фотоизбелител по нашите супермаркети са Ариел, Тайд, Тема и Савекс. От парален внос с исканата от теб съставка е гръцкият Ариел прах, като другите марки нямат фотоизбелител. Немските и английските прахове нямат фотоизбелители.

# 456
  • София
Mersi Hug

# 457
Специални благодарности на Дедо , че ме накара да потърся специален  препарат за пране на ски екипировка.   bouquet

Разрових в нета и намерих това  . Сега отивам да пускам екипите, които отлежават от 2-ри Януари в коридора.  Отново благодарности!

Удоволствието е изцяло мое, Тай!  bouquet
За ски и за спорт ще давам съвети безкрай.
Е, с леко иронични въпроси в червеноармейски стил "А ти! Записа ли се доброволец за фронта"Laughing

# 458
Днес 07.01.2012г.  в Карфура (Бургас Мол: Бургас Плаза) видях, че течния препарат за пране „Eliese“ е намален от 8,90лв. за 1,5л.(20 пранета) на 4,49лв. Предполагам, че е свързано със спирането му на скоро от производство. Единственото негативно нещо, което видях тука в темата за този продукт на Фикасота беше свързано с високата му цена и ако това е вярно предполагам, че в момента прилича на добра сделка предвид обстоятелствата. Намалението беше за всичките видове( деликатни тъкани, цветно и др.) Надявам се тази информация да Ви е от полза. ...И честит празник на всички именници и именнички!!!

# 459
aum7,тази разпродажба е от доста време, аз преди месец си взех за вълна и деликатни- само този вид беше останал в пловдивския Карфур.

# 460
Много добра сделка. Купиш си евтиничък Елийз, вземе та ти хареса, искаш да си купиш пак, ама няма-а-а. hahaha

# 461
  • София
Много добра сделка. Купиш си евтиничък Елийз, вземе та ти хареса, искаш да си купиш пак, ама няма-а-а. hahaha

ако ти хареса, ползваш до изчерпване на количествата, после се преориентираш и толкова.

# 462

Удоволствието е изцяло мое, Тай!  bouquet
За ски и за спорт ще давам съвети безкрай.
Е, с леко иронични въпроси в червеноармейски стил "А ти! Записа ли се доброволец за фронта"Laughing

Ех, Дедо... Да си призная именно червеноармейският стил ми помогна..... "На такава брада, такъв бръснич" ...нали така се казва....

За неупрени става ли същия този препарат?

На етикета пише следното : "Подходящ за дишащи, мембранни материи, синтетични, микрофазерни и смесени текстили."

Иначе за изпиране - пере. Там където имаше петна по дрехите, от калната кола, всичко се е изпрало.

# 463
  • При децата ми
Привет!
Момичета и момчета, преди време тук беше коментиран един течен перилен препарат с марсилски сапун. За съжаление не мога да открия постовете свързани с него? Гледам, че пише за цветни и бели дрехи и че е особено подходяш за детски дрехи. Rolling Eyes Тъкмо затова си го и купих. Всяка информация за този препарат ще ми е от полза?
Много са надявам Гес или Дедо да се включат? Hug

# 464
аз скоро прах с такъв пр-т с марсилски сапун доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт