Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
pafal, най - доволна съм,  от: Софтлан - синия, но не винаги го намирам, а и ми идва малко скъп, защото на ден имам поне 2-3 сушилни. По принцип от родния пазар най ми допада сива Семана, остава дълготраен мирис, а ако успея и да я взема на промоция, като в Кауфланд сега - 2л за 5 лева -е, много ми харесва. Много съм ползвала, да не каже почти всичко - и от паралелен внос. 

# 436
ЧНГ!!!
Донесоха ми от този Ленор http://www.lenor.com/de/Produkte/LenorVollwaschmittel
 за цветно .
Някой има ли впечатления ?

# 437
  • София
ЧНГ!!!
Донесоха ми от този Ленор http://www.lenor.com/de/Produkte/LenorVollwaschmittel
 за цветно .
Някой има ли впечатления ?

ползвала съм този за бяло. Доволна съм  Peace

# 438
Здравейте на всички,кажете нещо за наливните препарати внос от Италия.Тези от магазинчето до 4-то Районно дали да се пробват?

# 439
  • София
Течният перилен препарат Ленор на каква цена го вземате? Първият го купих на 19.99лв, днес го видях на 18лв. (става дума за по-малката разфасовка, не помня колко пранета беше).

# 440
Течният перилен препарат Ленор на каква цена го вземате? Първият го купих на 19.99лв, днес го видях на 18лв. (става дума за по-малката разфасовка, не помня колко пранета беше).

Мишенце  - различно -  м/у  17, 18 , 19   лв.

# 441
  • София
Amazing_nice, мерси   bouquet Значи първия път съм взела възможно най-скъпия вариант  Simple Smile

# 442
Аз го купих за някъде 14 - 15 лева, не помня точно. Писала съм някога.

# 443
  • София
Аз го купих за някъде 14 - 15 лева, не помня точно. Писала съм някога.

ехаааа, много голяма разлика  Confused

# 444
Да, голяма разлика наистина.

Да споделя за нещо, което научих наскоро. В Германия се завръщат капсулите за пране. Persil Mega-Caps

Grinning

# 445
  • София
ура  newsm44 Много са ми удобни  Peace

# 446
Guess ,  страхотна  новина .
откога?

# 447
Guess ,  страхотна  новина .
откога?
Трябва да излязат този месец.

# 448
  • София
Признавам си,че прочетох само последните 7-8 страници от темата,а за първи път я виждам, т.е. нова съм,но съм голям фен на течните препарати и гелове.Традиционно се завръщам от Гърция с голямо количество различни препарати и марки.
Това лято си купих DIXAN Hygiene евкалипт за 80 пранета туба и съм много,много доволна.Това е единственият DIXAN, който пере хубаво и прането има дълготраен аромат, според мен.
Въпросът ми е виждали ли сте го в София, тъй като от моят е останало мъничко количество?
Препаратът е този на последната картинка от линка : http://www.henkel.gr/cps/rde/xchg/henkel_grg/hs.xsl/97_224_GRG_HTML.htm

# 449
Специални благодарности на Дедо , че ме накара да потърся специален  препарат за пране на ски екипировка.   bouquet

Разрових в нета и намерих това  . Сега отивам да пускам екипите, които отлежават от 2-ри Януари в коридора.  Отново благодарности!

Общи условия

Активация на акаунт