Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Точно така, wdv, това си е истинско избелване.

Ех, как Фикосота не се сетиха вместо разни памуци да брандират продукта Слънчева Тема Laughing
Безплатни са ни идеите и строги критиките обаче Mr. Green

# 226
Ай, Дедо, 'що толкоз ги мразиш бре?

# 227
Ай, Дедо, 'що толкоз ги мразиш бре?
Бре? С погрешно впечатление си останала.
Напротив, уважавам ги, че правят неща на световно ниво. Че се развиват постоянно. Че са единствените българи , работещи в този пазар. Критики бих имал по ценовата и рекламната политика/особено с хартиите/, но те си следват световните тенденции. Супер са. Laughing

# 228
Здравейте, група!  Hug
Няма да приказвам много какъв съм и що съм, че напоследък доста нерви в това отношение. Който се сети - ок, който не, да ме приеме просто за още един новак на простора.  Wink

Направо на въпроса - вече горе-долу месец ползвам това:
http://picbg.net/u/63251/47815/597112.jpg

Не знам доколко наистина съдържа марсилски сапун, но ако е само реклама и парфюмни трикове, трябва да отбележа, че са докарали аромата 1:1. Мирише невероятно и дълготрайно. Вече целият гардероб ми ухае на това нещо. Лично на мен ми спечели симпатиите и то здравата!  Wink Имам само едни съмнения - мисля, че това не е хеви дюти продуктThinking  Дават го за машинно и за ръчно пране, но при не повече от 40 градуса. Та това ми е въпросът - това лайт дюти гел ли е, т.е. може би нещо от рода на Корала?! ГесHug

И имам още едно въпросче - предполагам може едновременно да се ползват цветоулавящи кърпички заедно с прахче кислороден избелител, нали?

# 229
acier, най-лесно се разбира дали е хеви дюти или лайт дюти по това за какво количество дрехи го дават. Ако е 5-6 кг - хеви дюти, ако е за 2-3 кг - лайт дюти.
Малко поразрових за теб и явно си на прав път, че това е продукт за деликатни дрехи. Ето, виж тук. Първият продукт. Сменя се със зелен, но е твоят. Grinning

По второто питане - никакъв проблем да слагаш и двете.

# 230
Да, Гес, именно. Дават го за 2-3 кг. Мерси!

# 231
  • София
и препаратът, който аз ползвам е с марсилски сапун (постнала съм снимка на предната страница) и определено ми харесва  Peace Не знам дали фирмата е една и съща.

# 232
Ами моят е на Chante Clair. Твоят, доколкото видях, е на друг производител, но миризмата наистина е върха! Мисля си и че пере добре, но понеже вкъщи сме все големи и нямаме дрехи с петна за да го пробваме в пълната му светлина. Жалко само, че е лайт дюти гел.

# 233
Записвам се в темата и за да не е без хич да похваля течният Персил за цветно (син - любим) и омекотител Apta Coonie, спрях се на праскова и другият ми е светло син.

# 234
  • София
Течния Ариел от супермаркета какво производство е?
Дзверих се в кода върху опаковката, ама нещо не можах да го разчета.
И друго да питам: - А - Австрия ли е?

# 235
Мисля, че е произведен във Франция. Май така пишеше на самия етикет, а не в кода.

# 236
  • На земята, която е всъщност звезда.

За Персила, да. Peace

# 237
  • София
Ами моят е на Chante Clair. Твоят, доколкото видях, е на друг производител, но миризмата наистина е върха! Мисля си и че пере добре, но понеже вкъщи сме все големи и нямаме дрехи с петна за да го пробваме в пълната му светлина. Жалко само, че е лайт дюти гел.

аз съм доволна и за петната. Добре пере определено, а бях доста скептично настроена.

# 238
Намерих зелен Корал на 12,50лв,само този е останал в магазинчето за паралелен внос.Не съм го ползвала досега.Моля за мнение,ако сте го ползвали!  bouquet

# 239
Никакви грижи. Хубав е, но да имаш предвид, че е за по-слабо замърсени дрехи и за по-фини материи. Не се препоръчва за масово пране въпреки че някои назад или в предните теми бяха писали, че го ползват и за обикновено пране и се справял безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт