СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Привет и от мен!!!

Честит празник на всички именници !!! Живи и здрави да са !!!

Ние сме добре, чкъщи сме си от Петък.Тогава ни върнаха че щяло да има Хеи и да се застраховат ни върнаха всички / безумие пълно / . Та го оставих и вчера и днес вкъщи, има сополи , малко но на час два се появяват и затова го оставих / имаше сополиви дечица в групата и явно е прихванал/. Вчера добре майка го гледа, но днес аз си останах , пуснах си отпуск. Че майка замина пак на София с брат ми и няма кой да ми помага /свеки е дом ама не искам да я карам/.
 Та така.
Утре мисля да го пускам, че имам много работа, днес цял ден ме търсиха. А имам и ходене до Габрово този месец. И на София ми се ходи малко да разпусна. Що не организираме една среща, за коледа да речем ? /сега ми хрумна/

Айде Весело изкарване на празника !!!!

# 346
Честит имен ден на ЕмиР, Атракция, Ангел на ЕмиР и Миша на Цвета   bouquet Да си носите имената с много здраве и късмет.

# 347
Честит празник на именниците на Емир, на Михаела на Цвета и на Атракция! Живи и здрави!  bouquet

# 348
  • sofia
Честито на малките и големи именници!!! Да са много щастливи и здрави!!!!!!!!

# 349
  • София
Мерси на всички за хубавите пожелания..
Ние отидохме до нашите да празнуваме с баба и нещо единия фар на колата не ми светеше и татко какво направи не знам...уж ламичка, уж клема, накрая бушонче...а бушонче вече нямаше от къде да купя и си зарязах там колата. Хубавото беше, че пих вино и се прибрахме с такси хахахаха. Та всяко зло за добро.... Laughing

# 350

Добро утро Дами !!!

# 351
Добро Simple Smile Мерси за поздравите, момичета  Hug

Ние сме си вкъщи, Свил е с фул екстри - Т, хрема,червено гърло и разстройство. Крииив, мрънка  Crazy Бужи сякаш се стабилизира (пупупу), само киха за сега.

Хванала съм се да пера, да използвам страхотното слънце и последния топъл ден и спря водата. Късметлийка.

Ели/Бебешондел, ако ти пратя снимката на Свил като ММС, можеш ли да я свалиш за колажа? Че аз съм с нов телефон и нещо не мога да се ориентирам как се свалят снимки  Crazy И ако ще можеш, да ми пратиш телефона си на ЛС  Wink

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 09:38 от Atrakcia

# 352
и ние сме си вкъщи.. дара повръща цяла нощ
баси.. 9и30 е а аз вече се изчерпах с нея и и пуснах филмче..  Crazy не знам какво ще правим цял ден  ooooh!

# 353
Добро Simple Smile Мерси за поздравите, момичета  Hug

Ние сме си вкъщи, Свил е с фул екстри - Т, хрема,червено гърло и разстройство. Крииив, мрънка  Crazy Бужи сякаш се стабилизира (пупупу), само киха за сега.

Хванала съм се да пера, да използвам страхотното слънце и последния топъл ден и спря водата. Късметлийка.

Ели/Бебешондел, ако ти пратя снимката на Свил като ММС, можеш ли да я свалиш за колажа? Че аз съм с нов телефон и нещо не мога да се ориентирам как се свалят снимки  Crazy И ако ще можеш, да ми пратиш телефона си на ЛС  Wink

Прати ми я на л.с.

# 354
Ъъъъ, аз не мога да я смъкна от телефона си...ако успея,ще ти я пратя на пощата Simple Smile

# 355
Ъъъъ, аз не мога да я смъкна от телефона си...ако успея,ще ти я пратя на пощата Simple Smile
Ако си със смартфон би трябвало да можеш да ми я пратиш ма пощата. А докато се сетя какво е ммс. Whistling ooooh!

# 356
  • sofia
Привет!!!
Заминаваме из прованса тези дни, та не се чудете, ако изчезна!!!
Добре сме, нищо интересно...
Петко изпада в едни такива настроения...От сутрин започва да мрънка...А си му казал дума на криво, а е надул гайдата и няма успокояване...
Дано се държи културно, че с бебе и куче, ще видим как се пътува... Hug

# 357
Кога ще теглим томболата за подаръците?

# 358
Ми смятам към 20 ноември, за да имате време до към 20 декм. да се организирате с пращането.
Ако искате пък пращайте ми вече заявката си за участие на лични.

# 359
Докато преглеждах едни стари теми  Whistling  с надпръсквания  Whistling Видях че Венилов чака второ бебчеееее, и ако случайно влиза да ни попрочита да и пожелая раждането да мине леко и да се радва на едно спокойно и здраво бебче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт